Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 839
  • 689
  •   1
Отговори
# 420
ако става въпрос за доц. Румен Димитров, работи в медицински център Фемина и там можеш да се запишеш за преглед и да поговорите за раждането. успех
не за Ангел димитров

# 421
  • София
Моята бременност беше високорискова. В МД миказаха че там никой не разбира от половината ми проблеми. Това ми го каза доц. Карагьозова от "Фетален риск". Имам тромбофилия и имунологични пробеми. От тромбофилии разбират, но от имунологични проблеми - не. В Майчин дом изобщо няма имунолог. И наистина, след като се поразрових в подфорум "Рискова бременност" открих около 30-40 жени, които имат като моите проблеми. Оказа се, че никой не си следи бременноста в МД. Насочих се към инвитро клиника. Там разбират и от двете неща. Намерих си много добър имунолог и прекрасен млад лекар акушер-гинеколог. Гинекологът е много добър специалист и до колкото знам никога не е специализирал в МД, нито пък е работил там. Най-добрите специалисти за всеки са тези, които му решават проблемите, а не тези, които имат някаква слава.

# 422
не знам дали е тук мястото да попитам, но някой да има впечатления от доктор божилов (майчин дом)? (избираме екип за раждане и съм много объркана)

# 423
не знам дали е тук мястото да попитам, но някой да има впечатления от доктор божилов (майчин дом)? (избираме екип за раждане и съм много объркана)

Има, има...за мен ТОЙ  е Доктора единствен на света  Simple Smile  Тва го казвам абсолютно сериознои преди съм писала мисля в тази тема за него...той ме оперира преди години и излекува стерилитета ми, той проследи и изроди децата ми, двете! Наистина е малко особен, вулгарен, дръпнат и де да знам какво съм чела че е ако не успееш да влезнеш в тона му, но то всъщност тва не би трябвало да те касае...страхотен професионалист, учствал в най-сложните операции в болницата...въобще...аз в него се кълна и не го заменям за друг за нищо на света...винаги има адекватна реакция независимо от ситуацията. Не прибягва до секцио, защото примерно ще му е по-лесно или по-изгодно финансово...а бе...ТОЙ Е  Simple Smile

# 424
айде и аз да се впиша към родилите в МД София!
бях си избрала проф.Димитров. казвам бях, защото той така и не дойде!болките ми започнаха през нощта в 2ч,като до 3ч бяха търпими, и едва след това започнах да се приготвям за болницата..в 3,15 звъннах на доктора, но той не вигна телефона Rolling Eyes очаквах го, така че не ме учуди невдигането!!! в болницата им казах че съм негова пациентка,но тка и не звъннах пак..не остана време. всичко мина много бързо, безпроблемно,като по учебник!
на слеващия ден дойде доктора, да ме позрави и да се извини,че не е чул телефона си!
 Hug

# 425
Майчин дом” върна родилка с мъртво бебе в корема
Лекарите: Защо идваш в петък, не може ли да почакаш до понеделник?
Сигналът подаден на горещия телефон в МЗ

МАРИЯ ВАСИЛЕВА
04.10.2012
От столичната АГ болница „Майчин дом” са отпратили бременна, чието бебе било мъртво в корема й. За скандалния случай съобщиха вчера от МЗ. Сигналът е подаден вчера на горещата линия в МЗ и по него вече е образувана проверка. Жената се обадила след призива на министър Десислава Атанасова хората да сигнализират за нередности в болниците. Само за 2 дни близо 120 души са се оплакали. Преди около 2 седмици младата жена разбрала, че бебето е починало в корема й при рутинна консултация при гинеколога си. Той я посъветвал незабавно да отиде в „Майчин дом”. Вместо да извади мъртвия плод обаче лекарят попитал жената: “Защо идваш в петък? Не може ли да почака до понеделник?” И я отпратил. Жената била възмутена, защото животът й бил в реална опасност. Оказва се, че случаят не е прецедент. Най-честите оплаквания са за лошо отношение и изнудване за пари в АГ отделенията и онкоболниците. Основно били рекетирани родителите с малки деца. Така лекари от софийска болница искали пари преди сърдечна операция на бебе. Други хора се жалвали, че са им направени ортопедични операции, които не били необходими.

# 426
В същата тази болница държаха снаха ми 5 дни с мъртъв плод.

# 427
аз все още съм объркана по отношение на избора на доктор... (не, че е сигурно, че който избера, ще се навие да присъства, защото ще раждам нормално, но все пак)... А д-р Дяволов гледам, че води доста убедително. Мамита, познавайки го по-отблизо, мислите ли, че трябва да се допитам и до него...?

# 428
Някои не се научиха,че битките се водят в реалния живот,не във виртуалния...
Никой тук не е виновен за това,което ви се е случило,ако искам да чета такива неща,ще си купувам жълти вестници...
Не ти е тук мястото,ма не ти го проумя главата...

# 429
Никой тук не е виновен за това,което ви се е случило,ако искам да чета такива неща,ще си купувам жълти вестници...

Peace И на мен ми омръзна само да се говори едно и също. За пореден път ще каже не е тук мястото да плашиш майките! В същата тази болница, която оплюваш има страшно много спасени майки и деца  bouquet

# 430
  • София
аз все още съм объркана по отношение на избора на доктор... (не, че е сигурно, че който избера, ще се навие да присъства, защото ще раждам нормално, но все пак)... А д-р Дяволов гледам, че води доста убедително. Мамита, познавайки го по-отблизо, мислите ли, че трябва да се допитам и до него...?

Не разбрах питането ти - за какво да се допиташ до него?

# 431
Нали? Лошите неща винаги се случват само на другите. За нас си е гола статистика.
Не знаех, че на загубилите децата си родители и близки мястото им е в жълтите хроники единствено. Отивам да се срамувам.

# 432

Не разбрах питането ти - за какво да се допиташ до него?

относно избор на доктор (екип), който да присъства на раждане...

# 433
Цитат
Нали? Лошите неща винаги се случват само на другите. За нас си е гола статистика.
Не знаех, че на загубилите децата си родители и близки мястото им е в жълтите хроники единствено. Отивам да се срамувам.

Прекалявате!
Изгубила съм две деца,макар все в по-ранни месеци.Гарантирам,че се случва във всички болници.
Има теми за такива неща,необходимо ли е да бъдат тревожени други майки.Аз лично искам тази ми бременност да мине далеч от такива неща.Изпила съм достатъчно горчилка и ми стига толкова !

Наистина се засрамете!
Петя,Соня или там каквато е,просто не спря да сее едно и също,независимо колко пъти беше помолена!

# 434
Точно така - затова отидох да се срамувам. Прекалява се и от двете страни.
Това е форум и всеки е свободен в рамките на спазване на правилата да пише мнението си, когато се е сблъскал с грубо отношение. Отношението е системно грубо. Прекалено много се набляга на това, че  в тази болница единствено и само там спасяват бебетата и родилките. Като университетска болница и бюджетът, който получава е много по-голям от този на  която и да било друга болница. Но когато се живее на стара слава, това на никого не помага.

Общи условия

Активация на акаунт