Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 791
  • 689
  •   1
Отговори
# 480
petya3577 /има там както ще си смениш ника след някои и друг пост/, още веднъж съжелявам за случилото се.
имам огромна молба - ДА ПРЕСТАНЕШ С ТВОИТЕ РАЗКАЗИ!!!
 не си първата, не си последната. няма да откажеш хората от лекарите в МД, тъй като там има и случаи с лош край, но има и хиляди спасени жени и деца.
аз бях лежаща в болницата по същото време там в края на юли месец и видях и знам за вашия случай, не са виновни изцяло лекарите. а за парите изобщо не коментирайте, защото на мен ми помогнаха и в края на седмицата, без да съм платила едно стотинка, така, че моля те не уронвай излишнж престижа на лекарите, тъй като думата пари там не е на първо място. опитайте да се превъзмогнете и преживеете вече миналото и гледайте напред. Peace
темата се превърна в ТВОЯТА ЛИЧНА ДРАМА, а не това е съществото й.
Съжалявам ,но според мен в Майчин дом цари пълна анархия!!!Да ,може да са професионалисти ,но само ако искат.Мога да се обуснова:Преди една седмица излязох от болница(от там),наблюдаващата ме лекарка ми даде направление за хоспитализация ,поради високи левкоцити и белтък в урината.Постъпих.На 10-тия етаж,там ме прие доц.Карагиозова #2gunfire(ОТВРАТИТЕЛНА ЖЕНА).Та държаха ме там 4 дни по клинична пътека,направиха ми обременяване (за диабет),изплашиха ме до смърт ,че няма да мога да си родя детето по нормален начин,защото тазът ми бил отвратителен,а пък секциото за мен било много опасн,
о  Shocked  Shocked ,не ми обясниха защо,но според мен може би е за това че имам две коремни операции преди това,като от последната са минали 3 години.И такааа,при постъпването ми ,ми взеха кръв и урина и това беще,общо взето нищо съществено(нищо от това за което съм постъпила).На четвъртия ден бездействие(петък),попитах доц.Карагиозова за състоянието ми и това на бебето,дали ще се правят още някакви иследвания и ако не кога ще бъде исписването,а тя ми отговори с един пренебрежителен тон: ПРИ ПОСТЪПВАНЕТО СИ ТУК,ПОДПИСАХТЕ ,ЧЕ ПО ТАЗИ КЛИНИЧНА ПЪТЕКА СТЕ СЪГЛАСНА ДА СТОИТЕ(еди си колко дни)И АЗ НЯМА ДА ВИ ИСПИША+ТОВА ЧАКАМ ДА ВИ ИЗЛЕЗЕ УРИНАТА И АКО Е ЧИСТА ,ЧАК ТОГАВА ЩЕ ВИ ИСПИША,ПЪК И ПРЕДИ ЧАС,ТРЯБВАШЕ ДА СЪМ В ХАСКОВО И НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ОБЯСНЯВАМ ТУКА !!!!  #Crazy  #Crazy .Попитах една от акушерките за резултатите ми от иследванията,при което тя ми отговори ,което значеше че са излезнали!!  Shocked .Тя ме лъжеше за да остана и да си вземе паричките,много се ядосах и се скарах жестоко с нея,при което тя ме исписа ,но пак с стесиращите думи ,че имам някакви бактерии в урината и бебето ми щяло да бъде много зле след раждането(които бактериии ги нямах,а точно преди постъпването си бях пуснала ППК и стерилна урина).Извинявам се за дългия спам,но напълно зазбирам момичето което е чакало 4 дни да и извадят мъртвото бебе от корема #Cussing out

# 481
  • София
Анархия не е точно, че има какво още да се оправи в МД е така (като на повечето места в БГ)..

Едно не разбирам - като постъпвате в болница, постъпвате наистина по определена клинична пътека. Не е редно да ви изпишат по-рано, само защото вие така си искате. Знаете ли, че болницата носи отговорност за вас за дните, през които се водите хоспитализирани? Ако нещо ви се случи, какво ще стане? Не ми казвйате, че това е само за пари - това е здравната система в БЪлгария - хубава или лоша, и всички, лекари и пациенти, трябва да се съобразяат с нея. Да, пари трябват, за да съществуват тези държавни болници, за д аможе да се лекуват пациентите безплатно, включително тези, които не са внесли и една стотинка осигуровки. Айде, помослете и по-далече от собственото си аз.

mmmevelin, не казвам, че въпросната лекарка е постъпила по най-добрия начин, но ти имаш право да отидеш и при друг лекар и да искаш и неговото мнение. И моля те, използвай бутона проверка на правописа, че постовете ти са мъка за четене.

# 482
Да ,до някъде съм съгласна с мнението ти,но за мен това си беше чисто източване на здравната каса! И да може би ,ако се стараеха да намерят от къде ми идват високите левкоцити и т.н., нямам против,все пак здравето на бъдещото ми дете е на първо място,но те нищо не правеха,а само ме държаха за да си вземат заплатката+това четирите дни клинична пътека изтекоха,а нейната цел беше да си постоя още някой друг ден,за още допълнителни парички + това накрая в епикризата ми пишеше ,че са ми направили хиляди изследвания и т.н ,което не беше така!!!А и да допълня ,че забравих - изписаха ме в петък , във вторник се върнах за епикризата ,която чаках от 10 и 30 ,до 17:00 !!! Защото доцентака я мързеше да се подпише!!!

# 483
  • София
Виж, както казах, да, вземат се пари по клинични пътеки, но знаеш ли колко жени без осигуровки се лекуват и раждат в МД? За тях също отиват доста пари. Както и да е. Не ми се говори за това, медалът има две страни.
А тя заплатата си така или иначе ще я получи, независимо дали ти се там или не.

# 484
За това ,че там лежат жени без осигуровки едва ли сме виновни ние другите и едва ли ние трябва да стоим двойни дни,за да покрием разходите на болницата от неусигурените пациентки !!!

# 485
  • София
За това ,че там лежат жени без осигуровки едва ли сме виновни ние другите и едва ли ние трябва да стоим двойни дни,за да покрием разходите на болницата от неусигурените пациентки !!!

Явно нямаш елементарни познания за здравната система в БГ, така че няма да продължавам разговора Simple Smile Лека бременост.

# 486

Не исках да влизам в този спор, но това последното просто ме разби...докато има хора които мислят в този ред, ще сме все зле, ще се оплакваме, ще изтъкваме колко сме точни и последователни, а видиш ли държавата ни е скапана...нЕма скапана държава има само скапани хора със скапано мислене ooooh!

...И моля те, използвай бутона проверка на правописа, че постовете ти са мъка за четене. [/size]
Това за мен винаги е бил показател за
...елементарни познания...
отсЕкъде Naughty

# 487
Като ти е трудно да четеш ,просто ги пропускай !И да, по принцип , държавата е повече от скапана,но тук става въпрос за простото държание на докторите.И вярвайте, че ако имаха право докторите нямаше да приемат неосигурените пациентки!

# 488
  • София
Всъщност има болници, където не се приемат такива. МД е държавна и университетска болница, обаче, и не може да връщат пациенти от там.

Да, трудно ми е да чета неграмотно написани постове и наистина рядко си правя усилието да чета такива, камо ли да им отговаря.

# 489
Първо не съм писала за теб, пък и като ти е трудно недей да четеш и недей да пишеш.Едва ли си единствената в този форум.НЕ СЕ ЧУСТВАЙ ДЛЪЖНА !!!  Laughing

# 490
И аз не бих приела на драго сърце хора,които не плащат здравни осигуровки.За тях болниците ,както и личните лекари , имат тарифи.

Аз си плащам всеки месец осигуровките и за момента не е чувствам прецакана от здравната система.

Оперирана съм в МД без да ми е поискана стотинка,при лекаря,който аз исках.Не съм и протеже.
В последствие лежах пак там-никой не ми е искал лев,даваха ми медикаментите,които така или иначе ми се полагаха,макар да ги имах в себе си.

Не бих приела и акъл от човек,който има проблем с грамотността. Peace

# 491
Ти доктор ли си ?(И АЗ НЕ БИХ ПРИЕЛА),защото те са и щом помагат на хората да са живи и здрави,трябва да имат поне малко сърце,трябва да обичат професията си ! И между другото този форум е много смешен,защото вместо да се говори по темата за която се интересуват доста майки,някои хора го превръщат в кокошарник!Едва ли ще им е забавно на бъдещите мами да четат подобни глупости! Никой не ви кара да сте на моето мнение,всеки човек е различен и по различен начин приема нещата! Нито аз се опитвам да ви настройвам против любимия ви МАЙЧИН ДОМ ,нито пък вие сте в състояние да ме накарате да го харесвам,така че подобни дискусии са съвсем излишни.Темата е за любими доктори ,аз гласувах за д-р Дяволов,защото той наистина е светило,но специално тази болница не ми харесва !!!!

# 492
  • София
Успокой се. Не крещи. И уважавай чуждото мнение. Не е лошо и да се замислиш върху нещата, които ти пишем, преди да избълваш поредния пост тук.
На никой не е любим МД, а на теб като не ти харесва чак толкова, имаш право на избор, АГ болници и отделения бол в София, вкл. платени такива.
И като не искаш да си в кокошкарник, не ставай една от кокошките.

Никой не говори глупости тук, освен теб в случая, защото демонстрираш единствено незнание и емоционално отношение.

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 14:59 от catty m

# 493
Успокой се. Не крещи. И уважавай чуждото мнение. Не е лошо и да се замислиш върху нещата, които ти пишем, преди да избълваш поредния пост тук.
На никой не е любим МД, а на теб като не ти харесва чак толкова, имаш право на избор, АГ болници и отделения бол в София, вкл. платени такива.
И като не искаш да си в кокошкарник, не ставай една от кокошките.

Никой не гооври глупости тук, освен теб в случая, защото демонстрираш единствено незнание и емоционално отношение.

202uu

mmmevelin, не се обиждай, но с тоя тон и неграмотни изказвания никой няма да те вземе насериозно. Още по-малко лекарите, независимо в МД или друга болница, да им крещиш и обясняваш как ти по-добре от тях знаеш кога трябва да те изпишат.  ooooh! И още, тази мнителност, която си демонстрирала към доцентката, никак не е в твоя полза. Всеки се е сблъсквал с лошо/арогантно държание на лекари, но в такива ситуации човек трябва да прояви интелигентност и добро възпитание, за да извлече най-доброто за себе си. За съжаление именно арогантните лекари най-често са и най-големите професионалисти.
Пожелавам ти спокойна бременност!   

# 494
Пациент съм и си плащам здравните осигуровки ежемесечно.
Не ми е приятно да плащам и за тарикатите,обаче.

Имам приятели,които работят в чужбина и не се осигуряват в БГ.Когато се наложи да плащат здравни услуги,заплащат по съответните тарифи.

По клиничните пътеки си има необходим брой дни,които пациентът трябва да бъде в болницата.Ако не си там,болницата подлежи на глоба при евентуална проверка.

Като не си наясно,не прави кокошарски изказвания.

Общи условия

Активация на акаунт