ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 817
  • 597
  •   1
Отговори
# 135
РОСИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Бъди жива и здрава,както и всичко около теб и продължавай в същия дух Hug
И моля те поправи си годините в профила,че нещо си ги объркала Mr. Green
четки четки и мечтииииииииии Crazy

# 136
РОСИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Бъди жива и здрава,както и всичко около теб и продължавай в същия дух Hug
И моля те поправи си годините в профила,че нещо си ги объркала Mr. Green
четки четки и мечтииииииииии Crazy
Е кви четки,можеш ли да и ги дадеш,а  WinkВиж я къв е тийн Hug
сори за спама

# 137
  • sofia
еее,стига де......38 си е супер възраст.Верно,4е понапреднала Twisted Evil

днеска,другарките мои мили ми бяха спретнали постановка и ме поизненадаха.Ама не лошо де Hug

Мерси моми4ета,ще си спестя подробностите да не ви разнасят после из форумите Mr. Green

аре,мина,ве4е нямам ден рожден,говорете си работа Joy

# 138
  • Canada

аре,мина,ве4е нямам ден рожден,говорете си работа Joy

Ааааа, според моя часовник още имаш Grinning
Честит Рожден Ден, Роси! Да си здрава и късметлия!

# 139
# 140
  • край Дунав
Прочетох ! според личните ми възможности за преценка истината е "някъде там"...Ако ползвам  наблюденията си, голяма част от децата с умствени увреждания, изоставени в домовете преди всичко нямат поставена диагноза /теза, потвърдена от разговор с професор по генетика само преди месец/.Оттук нататък цялата статистика се гради в/у неверни факти /имаме личен опит на звено Видин от подобно "недоразумение"/. Г-дата, писали това "съобщение с констатация" наясно ли са, че голям процент от децата са с тежки генетични изменения, неподлежащи на лечение, доста и непознати, особено за новите джипи-та.От друга страна донякъде са прави за липсата на подготвен персонал и инфраструктура за децата, които могат да бъдат обучавани в определена степен...
 newsm78 а трябваше ли да коментираме  newsm78

# 141
  • sofia
Прочетох ! според личните ми възможности за преценка истината е "някъде там"...Ако ползвам  наблюденията си, голяма част от децата с умствени увреждания, изоставени в домовете преди всичко нямат поставена диагноза /теза, потвърдена от разговор с професор по генетика само преди месец/.Оттук нататък цялата статистика се гради в/у неверни факти /имаме личен опит на звено Видин от подобно "недоразумение"/. Г-дата, писали това "съобщение с констатация" наясно ли са, че голям процент от децата са с тежки генетични изменения, неподлежащи на лечение, доста и непознати, особено за новите джипи-та.От друга страна донякъде са прави за липсата на подготвен персонал и инфраструктура за децата, които могат да бъдат обучавани в определена степен...
 newsm78 а трябваше ли да коментираме  newsm78

bouquet

що не,аз просто да ви кажа ,4е някъде там из Европата хората знаят за какво става въпрос,а ние........ние си трепем децата Close

# 142
  • край Дунав
... и това ли да правим вместо държавата? То пък от друга страна нали затова сме се събрали толкова много "дупчещи водата", ама всички знаем, че проблема е в т.нар."служебно ангажирани"...чак ми се вдига кръвното!Наистина очаквам денят, в който ще дойдат и ще ни сложат в ред!

# 143
  Интернет портала Off Road-Вulgaria.com е един от най-големите в България с повече от 23 000 регистрирани потребители. Създаден е през 2004 година и обединява любителите на офф роуда във всичките му форми – автомобили, мотоциклети, АТВ, велосипеди. В него освен разнообразни технически теми за спецификации, тунинг и ремонт на високопроходими автомобили и мотоциклети присътват обширно и дискусии на теми като Пътешествия и Експедиции, Екология и Опазване на околната среда, Наука и Изкуство, Фотография, Лов и риболов, Оръжие и военна техника, История, За дома и семейството и още десетки други.

На 6 и 7 септември 2008 година сред невероятния декор на Белоградчишките скали и с официалната подкрепа на Кмета на община Белоградчик се проведе първия Национален събор на OFFRoad-Вulgaria.com. Медийнотo отразяване  беше в централните новини и тематични предавания по БНТ, много от другите големи телевизии, в специализираната преса и в най-тиражираните ежедневници. Присъстваха над 2000 участници от OFFRoad-Bulgaria.com.

Имаше концерт на рок-групите Offroad и Б.Т.Р., игрови център на Сони Плей Стейшън, конкурс за най-добре тунингован джип, състезания по теглене на джип с въже, мини Бирен фест и специализирано Офф роуд изложение.

Всички приходи от Събора се даряват  в полза на домовете за деца в неравностойно положение в гр. Белоградчик и Ново село.

Организатори : OFFRoad-Bulgaria.com и Кметство Белоградчик

Дарението ще се получи от : Движение на Българските Майки

Спонсори на Събора бяха:
UVT -  официален представител на SONY Broadcast & Professional Europe
Мото Пфое
Бултрако – официален представител на Хонда
Уайлд Роверс
Киров
Реал Ковачев
Вромос
Автомотор Корпорация
Грийнхил холидейс
Далко Моторс (GOODYEAR)
Интегра-А ЕООД
Red Spots
Сайнед ООД

Ние високо оценяваме Вашия принос за Националния събор на OFFRoad-Вulgaria.com и развитието на оффроуд движението, и Ви каним на официалната пресконференция и дарение на приходите от събора.

Заповядайте във вторник,  28.10.2008 от 11:00 ч в залата на София Прес, адрес  ул. Славянска 29, ет. 7.

С уважение,
        Венцислав Петров
        Събин Коларов
        Веселин Горанов
        Виолета Досева                   

# 144
  • Canada
Момичета, разпределила съм децата от домовете в Брацигово и Белоградчик сред чужбинските мами и всяко от тях ще получи картичка за Коледа. Все още чакам списъците от Доганово и Ново село (да са поне с по 2 имена на децата и годините им). Хич не ми е приятно да ви тормозя, но Коледа наближава, а ни трябва време. Тъй като явно тази година в Медвен няма да се пращат картички, писах в темата на пловдивските мами и се надявам тази година към списъка ни с домове, към които политат чужбински картички, да прибавим и един от техните.

# 145
  • Sofia - TelAviv
Момичета, разпределила съм децата от домовете в Брацигово и Белоградчик сред чужбинските мами и всяко от тях ще получи картичка за Коледа. Все още чакам списъците от Доганово и Ново село (да са поне с по 2 имена на децата и годините им). Хич не ми е приятно да ви тормозя, но Коледа наближава, а ни трябва време. Тъй като явно тази година в Медвен няма да се пращат картички, писах в темата на пловдивските мами и се надявам тази година към списъка ни с домове, към които политат чужбински картички, да прибавим и един от техните.

Снежи, извинявай. Оказа се че са го пратили по факс, ама аз бях в болнични и не бях 2 седмици на работа, а и всъщност като са го пращали нищо не е излязло на листа. Та сега пак ги тормозя  ooooh! а те нямат факс и нет в дома и трябва да ходят до общината или някоя от учителките да го прати от вкъщи. Така че затова се бави, пак извинявай  ooooh!  Embarassed

# 146
Снежи, децата много ще се зарадват! Hug Hug Hug
Благодарности на теб и чужбинските мами!

# 147
Днес, 28.10.2008
на пресконференцията Офф роуд форум дари на Движение на българските майки   СУМИТЕ  от

5500 лева за нуждите на ДДРЛГ Белоградчик и ДДРЛГ Ново село ,които ще бъдат разходвани след искане на директорката ,което ще се обсъди  от комисия в състав
- Г-н Цанков -Кмет на Община Белоградчик
- Член ан ОФФ -РОУД форум
- Член на ДБМ

и още бяха дарени

1000 лева
за транспортни разходи /горива/ на Движение на българските майки до домовете ,които посещаваме ,тази сума 1000 лв ще се раздели между всички звена

нищо друго не остава освен да
БЛАГОДАРЯ  ВИ  ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ !    bouquet

# 148
Днес, 28.10.2008
на пресконференцията Офф роуд форум дари на Движение на българските майки   СУМИТЕ  от

5500 лева за нуждите на ДДРЛГ Белоградчик и ДДРЛГ Ново село ,които ще бъдат разходвани след искане на директорката ,което ще се обсъди  от комисия в състав
- Г-н Цанков -Кмет на Община Белоградчик
- Член ан ОФФ -РОУД форум
- Член на ДБМ

и още бяха дарени

1000 лева
за транспортни разходи /горива/ на Движение на българските майки до домовете ,които посещаваме ,тази сума 1000 лв ще се раздели между всички звена

нищо друго не остава освен да
БЛАГОДАРЯ  ВИ  ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ !    bouquet
Поклон, истински хора са, Благодарим, нямам други думи  bouquet  bouquet  bouquet
Видин, Благодарим момичета Hug

# 149
Искрени благодарности! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт