ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 835
  • 597
  •   1
Отговори
# 150

нагледно

# 151
# 152
Супер, други думи нямам
Светле браво на вас, браво на Офф роуд
те ходиха ли до бесарабските българи newsm78

# 153
  • край Дунав
ходиха! В техния сайт има спец тема с много снимки и т.н.Занесли са доста дарения! чудесно е, че са ни съмишленици!

# 154
  • sofia
от къде ги изкопахте тия снимки Twisted Evil

то май някой от тях снимаше цялата пресконференция newsm78

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 23:24 от lavender

# 155
от къде ги изкопахте тия снимки Twisted Evil

Хубава си!!! Пу,пу, пу  Heart Eyes

# 156
Все още няма видео от пресконференцията. Peace

# 157
Роска наистина си хубава Heart Eyes
подмаз подлиз Mr. Green

# 158
  • Sofia - TelAviv
Момичета и момчета!
Нашите приятели от Фондация "За нашите деца" имат нужда от помощ : http://www.detebg.org/?cat=9&news=297.

От тяхноо и наше име Ви приканяме да ги подкрепим.
Мероприятието е в събота от 12 часа, координати вижте в линка който пуснах. От нас се иска само присъствие и евентуално по една четка за боядисване  Mr. Green

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 14:13 от Karol&Erik

# 159
  • sofia
ВАЖНО
моля да разпространите инфото от линка Hug

http://www.detebg.org/?cat=9&news=301

# 160
Следващия уикенд пътувам за ВТ, за да занеса обувки на децата от с. Г. Сеновец. Купих номера 34 (високи кожени маратонки), 35 (апрески), 40, 42 и 44 (кожени боти с връзки), но имам затруднения с намирането на 36, 37, 38 и 39 (по 5бр. от номер). Трябва да се вместим в 16лв/чифт и ми се иска да са подходящи за зимата. Предлагат ми за тази цена летни маратонки. Какво да правя?  newsm78

# 161
Следващия уикенд пътувам за ВТ, за да занеса обувки на децата от с. Г. Сеновец. Купих номера 34 (високи кожени маратонки), 35 (апрески), 40, 42 и 44 (кожени боти с връзки), но имам затруднения с намирането на 36, 37, 38 и 39 (по 5бр. от номер). Трябва да се вместим в 16лв/чифт и ми се иска да са подходящи за зимата. Предлагат ми за тази цена летни маратонки. Какво да правя?  newsm78

Аз ще помогна! Peace

# 162
  • sofia
Михалко,
дали ще имаш малко място за 4аршафи и хавлии за Горна Оряховица?

# 163
Михалко,

Няма проблеми, ще ги вместя! Обади се през седмицата, за да се уговорим.  Wink
Също така ми трябва и банер за коледните базари - за нашите сайтове. Може да ми го изпратите на мейла в профила.

# 164
  • sofia
Михалко,

Няма проблеми, ще ги вместя! Обади се през седмицата, за да се уговорим.  Wink
Също така ми трябва и банер за коледните базари - за нашите сайтове. Може да ми го изпратите на мейла в профила.

след сряда ,но ще се наложи да дойдеш с мен до склада на Симеоновско.Нещата са там PeaceИмам и прахове за пране,омекотители.....Ориентирай ме ,моля те с какво място разполагаш Praynig

Банер нямаме за базара(или поне аз не знам Rolling Eyes) ,но имаме наш си стандартен банер.Искаш ли го?

Общи условия

Активация на акаунт