ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 890
  • 597
  •   1
Отговори
# 180
Прочетох отговорите и ще чакам адреса, благодаря!  Hug

# 181
  • sofia
На 28 и 29.11 .2008 год. се проведе национална среща на фондация "Движение на българските майки".В нея у4астваха координаторите на градовете извън София,4ленове на организацията от София и другите градове.
Разискваха се текущи проблеми и разрешаването им,работата в отделните градове и се набелязаха зада4ите към момента и за идната 2009 година.

Благодарим на вси4ки за проявеното внимание и отзив4ивост  bouquet
за в бъдеще ще се събираме по-4есто Hug

# 182
  • край Дунав
 Joy по-сбито инфо от това-здраве му кажи! Joy

# 183
Роска, ще те запиша във флота като телеграфист, велика си Hug Hug Hug Hug!Но ми хареса, че пак ще се събираме , вече съм подготвила мъжа ми Joy

Скорпи, ще ти пиша утре инфото! Hug Hug Hug Hug Hug

# 184
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Срещата беше страхотна - свършихме много работа, отметнаха се много въпроси и отговори, споделиха се много неща Peace Момичета, велики сте и много ви обичам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Освен че сте с големи сърца,сте и едни невероятни жени , които знаят и солта и захарта на живота Grinning Нека си обещаем,че тези срещи ще станат част от нашият живот,защото заряда,който си даваме една на друга е невероятен  bouquet  bouquet  bouquet
И освен всичко друго, за пореден път се видя,че сме едни "нормални" жени, които знаят да плачат,знаят да се смеят,знаят да ценят малките-големи неща в този живот Hug Hug

# 185
  • sofia
днес бях в Доганово Simple Smile

децата са добре,бяха се прибрали от у4илище ,някои обядваха,други ве4е у4еха за следващия ден ....някои се подмотаваха Twisted Evil
здрави са,готвят се за КОледното тържество,на което сме поканени и разбира се ще ги уважим Hug

в общи линии-това е Peace

# 186

децата са добре,бяха се прибрали от у4илище ,някои обядваха,други ве4е у4еха за следващия ден ....някои се подмотаваха Twisted Evil
здрави са,готвят се за КОледното тържество,на което сме поканени и разбира се ще ги уважим Hug

А писмата им до Дядо Коледа погледна ли ги, да видим как да се кооперираме с него,когато отидем на тържеството им Wink Flutter Grinning

# 187
  • sofia

А писмата им до Дядо Коледа погледна ли ги, да видим как да се кооперираме с него,когато отидем на тържеството им Wink Flutter Grinning

не,размахваха ми бележниците си Twisted Evil и 4акаха да стане 16.00 за да репетират за тържеството PeaceНякои пишеха текстове за песни Mr. Green
абе........купон Crazy

# 188
Вчера ходих до Св. Параскева, но не влязох. Под карантина са - скарлатина. Само оставих нещата, които носех за децата. Мандарини и клечки за уши. От 3.12. е карантината, но забравих да попитам до кога.

# 189
  • sofia
Вчера ходих до Св. Параскева, но не влязох. Под карантина са - скарлатина. Само оставих нещата, които носех за децата. Мандарини и клечки за уши. От 3.12. е карантината, но забравих да попитам до кога.

дано не им пропадне тържеството.Ще говоря с Лихарска  Peace

# 190
Кога е Коледното парти в Доганово , Роси , моля  Praynig , звънни ми
Иначе ги чакам от там тази седмица , за преглед , 7-8 деца  Hug
Дано да дойдат този път , защото преди месец ми звъняха отново , чаках ги  , но не би...
И вчера минавайки през Перник си спомних първия път , когато Роси ме закара там , ...искам пак ...

# 191
  • sofia
Кога е Коледното парти в Доганово , Роси , моля  Praynig , звънни ми
Иначе ги чакам от там тази седмица , за преглед , 7-8 деца  Hug
Дано да дойдат този път , защото преди месец ми звъняха отново , чаках ги  , но не би...
И вчера минавайки през Перник си спомних първия път , когато Роси ме закара там , ...искам пак ...

Жени,там сме,идвай с нас

17 -Доганово
18-Златица
22- Перник

bouquet

# 192
Ще направя всичко възможно , което значи , че ще успея , а място в някоя кола за мен  Wink
За Доганово най-вече...
за Перник има време

# 193
Ще направя всичко възможно , което значи , че ще успея , а място в някоя кола за мен  Wink
За Доганово най-вече...
за Перник има време

Жени,заповядай в моята кола за Доганово:hug: Hug  Peace

# 194
zdraveite
az i moq priqtelka sme sabrali okolo 2-3 4uvala s drehi za okolo 15-18god., s radost bihme iskali da gi darim no iskame pomo6t ot vas kade e nai prakti4no da se darqt imam predvid v koi dom
blagodarq vi predvaritelno

Общи условия

Активация на акаунт