ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 894
  • 597
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ
НЕКА В ТОЗИ СВЯТ ДЕН СИ ОБЕЩАЕМ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОПИТАМЕ ДА БЪДЕМ ПО - ДОБРИ, ПО - СЪРЦАТИ И ПО - РАЗУМНИ
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ, ОБИЧ И РАЗБИРАТЕЛСТВО, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ Hug

# 226
  • Пловдив
Честит празник на всички!
Пожелавам ви здраве, защото е най-ценното
и безкористна обич, защото тя дава сили за преодоляване
и най-тежките препятствия!

# 227
Честито Рождество Христово!

Много здраве, успехи, благополучие ви желая!   bouquet

# 228
  • sofia
писах преди време за едно детенце от дома в Златица и може би ще се наложи да помагаме и 4акахме разрешение от директорката ,както и указания .....
Става въпрос за една кукла на около 3 год.със заболяване не сухожилията .Носи шини ,малко подвижна е,но напълно нормално детенце със страхотно излъ4ване и много лъ4езарно.
На 6ти идния месец го приемат в Г.Баня за оперция и мислехме да помогнем с новите шини,които ще й трябват след операцията.Имахме съмнения дали ще намерим средствата ,но бяхме категори4ни да опитаме .Операцията е безплатна,но шините-не.

за наша радост още преди да пишем тук,от разговори в движение и хора,които бяха около мен докато водехме разговорите с директорката парите бяха осигурени.
Искренно благодаря на Руми Златева и нашата Маринка Heart Eyes

4акаме детенце на 6ти в Сф и ще стискаме палци.Има вероятност да се наложи да постоим при детето за да си поотдъхва прикрепената възпитателка при нея в болницата.АКО ИМА ЖЕЛАЕщИ НЕКА МИ ПИшАТ Peace

ето още малко новини,които си струва да видим и подкрепим......

http://www.blagodeyatel.net/vote.html

тук ще намерите доста познати имена на фирми,организации и хора Hug
гласувайте за когото прецените,ние само сме  ги номинирали Joy

# 229
Руми, Маринка   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug
Детенцето е голяма сладурана с големи красиви очички, но гледаше доста плахо с тях  Confused Вярвам, че ще се оправи  Hug

Роси, мерси за линка  Peace Трудничък е изборът. Всеки номиниран заслужава наградата  Peace

# 230
  • sofia
гласувате ли бе моми Mr. Green
на мен ми е мноооооооого трудно ooooh!

# 231
гласувах - пристрастно Blush

# 232
писах преди време за едно детенце от дома в Златица и може би ще се наложи да помагаме и 4акахме разрешение от директорката ,както и указания .....
Става въпрос за една кукла на около 3 год.със заболяване не сухожилията .Носи шини ,малко подвижна е,но напълно нормално детенце със страхотно излъ4ване и много лъ4езарно.
На 6ти идния месец го приемат в Г.Баня за оперция и мислехме да помогнем с новите шини,които ще й трябват след операцията.Имахме съмнения дали ще намерим средствата ,но бяхме категори4ни да опитаме .Операцията е безплатна,но шините-не.

за наша радост още преди да пишем тук,от разговори в движение и хора,които бяха около мен докато водехме разговорите с директорката парите бяха осигурени.
Искренно благодаря на Руми Златева и нашата Маринка Heart Eyes

4акаме детенце на 6ти в Сф и ще стискаме палци.Има вероятност да се наложи да постоим при детето за да си поотдъхва прикрепената възпитателка при нея в болницата.АКО ИМА ЖЕЛАЕщИ НЕКА МИ ПИшАТ Peace

ето още малко новини,които си струва да видим и подкрепим......

http://www.blagodeyatel.net/vote.html

тук ще намерите доста познати имена на фирми,организации и хора Hug
гласувайте за когото прецените,ние само сме  ги номинирали Joy
значи, Роска, не мога да гарантирам, че мога да ходя, не искам да обещавам, но на ЛС ми дай името на детето и кога влиза и къде точно, или да звънна на Енчева и знаеш, че там имам хора, обещаха да ходят, да помагат и тн Peace

# 233
  • sofia
na 6ti ще знам пове4е и ще ти кажа,тогава и ще им преведа парите за шините Peace

# 234
  • край Дунав
 EmbarassedГласувах!...пристрастно  Whistling

# 235
i az glasuwah Peace
моми4ета,искам малко в аванс ,но затова пък от сърце да ви пожелая вси4ко най-прекрасно през новата година,много любов и разбирателство в семействата ви,много сили за вас да вършите добри дела и много удовлетвореност от стореното-и най-ве4е пове4е свободно време за вас самите и за любимите ви неща-оби4ам ви много ,макар и отдале4 Hug

# 236
  • sofia
i az glasuwah Peace
моми4ета,искам малко в аванс ,но затова пък от сърце да ви пожелая вси4ко най-прекрасно през новата година,много любов и разбирателство в семействата ви,много сили за вас да вършите добри дела и много удовлетвореност от стореното-и най-ве4е пове4е свободно време за вас самите и за любимите ви неща-оби4ам ви много ,макар и отдале4 Hug

Ети,много ни липсваш Sad

весели празници и на теб.Нацелувай Ния Heart Eyes

Ети,кажи как да изпратим 4орапогащи до Бургас.Люси?Кола?хора?

има много ,моля ви давайте да ги разпращаме ,сега ще са супер полезни.
Ети,на 23 ти  Мериам направи 3 год Heart Eyes
дай ми мейл да ти изпратя нещо Hug

# 237
Ети,  Hug!

Весела, щастлива и благополучна нова година на всички!   bouquet

# 238
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Парите от базарите в Г.Оряховица и В.Търново  са 2 930лв Ще ги разпределим между домовете в
 гр.Дебелец-памперси,
с.Балван-комплекти анцузи за големите,
 с.Михалци- бельо,
 с.Г.Сеновец- 2 печки Раховец,
с.Страхилово-бельо,
 с. Илаков ръд-бельо,чорапи

Гласувах  ooooh! много труден избор, всеки е допринесъл , всеки си е отворил сърцето...гласувахме всички от семейството
За чорапогащниците.....за всичките домове приблизително  Hug
 до 3г - 200 бр ....до 7г - 200 бр.....   до 12г - 100бр   Hug

# 239
Роси, аз мога да пратя до Бургас и Велико Търново на 12-ти януари
ще се чуем утре и ще се разберем как
бай дъ уей, всеки месец на 10-12 число мога да пращам до Бургас, Търново, Пловдив и Пазараджик
моля да се има в предвид Peace

Общи условия

Активация на акаунт