ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 882
  • 597
  •   1
Отговори
# 240
И аз гласувах - и аз пристрастно  Wink

Весела Коледа на всички!
Пожелавам ви една здрава, усмихната и изпълнена с много любов Нова година!
Дано през новата година все повече хора да отворят сърцата си към другите, към тези , които най-много се нуждаят от любов и подкрепа!
Благодаря на Господ, че има хора като вас!
  bouquet  bouquet  bouquet
Тази година получих най-неверятния подарък, за който можех да мечтая и срещнах толкова прекрасни хора, на които ще кажа само едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 15:00 от shoshkata

# 241
  • sofia
И аз гласувах - и аз пристрастно  Wink

Весела Коледа на всички!
Пожелавам ви една здрава, усмихната и изпълнена с много любов Нова година!
Дано през новата година все повече хора да отворят сърцата си към другите, към тези , които най-много се нуждаят от любов и подкрепа!
Благодаря на Господ, че има хора като вас!
  bouquet  bouquet  bouquet
Тази година получих

bouquet Hug  bouquet

# 242
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
HugМомичета  Heart Eyes искам да ви пожелая весело посрещане на Новата 2009 Година   Нека тя бъде за нас по-успешна, по- щастлива и мирна!!! Нека злото остане зад нас нека бъдем по-добри ! Наздраве

# 243
  • на правилното място, в точното време
Весело посрещане на новата година!   santa2Бъдете здрави и обичани, момичета! Нека усмивките и топлината, която сте дарили да се върне стократно към вас и семействата ви!  Правите света малко по-добър и малко по-цветен! Hug newsm24

# 244
Хайде, честита нова 2009 година!
Да е изпълнена с много здраве, любов, късмет, положителни емоции, позитивно заредени хора и добри дела!!! Hug

# 245
  • край Дунав
Инфо за събраната сума от базарите и инициативите около Коледа във Видин: 2457 лв.
 Събраните средства ще се изразходват за тематична екскурзия на деца от домовете през пролетта/ следва уточнение, поради ранния етап/.  Peace

# 246
  • sofia
моми4ета,тази седмице не планувам пътувания,но идната мисля Дрен и Доганово PeaceИма и багаж да се кара,така 4е като знам ще пиша.Ако има желаещи да казвате Peace
Масово в ДМСГДтата са болни бебоците Rolling Eyes
Навсякъде домовете са с пълни складове и това е добре,но знаем,4е ще е така още месец и после...... Rolling Eyes
както и да е,ще пиша пак Hug

# 247
Милинките, дано поне им е топло  Praynig Praynig Praynig

# 248
  • sofia
Милинките, дано поне им е топло  Praynig Praynig Praynig

предвид създалатас е ситуация с парното утре ще прозвъня вси4ки домове ,с които работим да видя какво е положението.
Теди,утре съм в Гурмазово,идваш ли?

# 249
Охх, тази нощ ги сънувах, хаха Simple Smile
Във Варна съм си Роси Sad В сесия съм и не знам кога и за къде ще мога да се пласирам  Confused Поздрави на всички!!!  Hug

# 250
  • sofia
Охх, тази нощ ги сънувах, хаха Simple Smile
Във Варна съм си Роси Sad В сесия съм и не знам кога и за къде ще мога да се пласирам  Confused Поздрави на всички!!!  Hug

ок,успешна сесия   bouquet

# 251
  • последна надежда
Момичета шапка ви свалям за всичко което правите за децата!
Много ми се иска някой път да дойда с вас   Praynig

# 252
  • sofia
Момичета шапка ви свалям за всичко което правите за децата!
Много ми се иска някой път да дойда с вас   Praynig

идната седмица ще ходим до Доганово и Дрен,аз съм с кола и те каня да дойдеш HugЩе знам дните допълнително,4е завися от директорите.Със сигурност няма да е понеделник Peace

Навсякъде където звънях днес децата са добре и им е топло.На локално парно са по4ти във вси4ки домове и са заредени с нафта до горе още преди празниците Peace

В Гурмазово са добре също,приготвяха се за Ивановден,4е там са двама Ивановци.Скоро ще е готово и допълнението към сайта за ЗЖ ,така 4е ще се разбира кога и какво правят мом4етата,как се развиват и тн.Всякакви подробности,късаещи живота им Simple Smile

# 253
  • последна надежда
lavender Благодаря ти много  Hug
Ще чакам с нетърпение да ми пишеш кой ден ще ходим и какво да нося за децата.
Мислех си за плодове или бонбони.

# 254
  • sofia
Да не забравя Twisted Evil

Този петък от 14.15 гледайте предаването "Под дъгата" по канал 1 .Филма е за децата от Доганово.

ДРуго......за тези,които познават децата от Трън.Знаем всяко едно тях в кой дом е и от петък с Гери тръгваме да ги видим,запо4ваме със Сф....Когато и колкото ни стигат времето и други неща Twisted EvilРазпиляни са на доста дале4е  Rolling Eyes

Моми4ета,този петък с Гери отиваме до дома в Г.баня,има ли желаещи?Крис?Зари?...

Общи условия

Активация на акаунт