ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 866
  • 597
  •   1
Отговори
# 255
  • sofia
lavender Благодаря ти много  Hug
Ще чакам с нетърпение да ми пишеш кой ден ще ходим и какво да нося за децата.
Мислех си за плодове или бонбони.

ще се разберем Peace
сега се сещам,4е на 14и съм на протест ,зна4и и срядата отпада  Twisted Evil

# 256
в петък не мога Confused
само уикендите

и аз да кажа за Св. Параскева - добре са, прекараха сериозно заболяване всичките по празниците, не ни пуснаха да ги видим, наистина всички бяха болни, сега са добре, но Директорката помоли, да ходим ако сме напълно здрави, защото не иска още болни рибока.

Иначе са добре, нямат нужда от нищо ( освен от мама..........) , поне до февруари, както казва Роси, когато всички ще забравят, че на Коледа са били много добри, пак както и да е

Роси, понеже знам, че ще обикаляте децата през седмицата - знаете, каква слабост са ми тези деца, 4 години прекарах с тях, моля ви, от мен силно, силно силно ги нацелувайте и вижте, от какво имат нужда Praynig

# 257
  • Canada
Някой ходил ли е скоро в Доганово? Всички деца ли са си получили коледните си картички? Дайте малко повече информация, че чужбинските майки пращали там, живо се интересуват Hug

# 258
  • sofia
Някой ходил ли е скоро в Доганово? Всички деца ли са си получили коледните си картички? Дайте малко повече информация, че чужбинските майки пращали там, живо се интересуват Hug

posledno hodih az na 19i Peace(na tarjestvoto im)

от тогава се 4уваме редовно,но ще ходя пак идната седмица.Знам,4е полу4ават карти4ки (за Белгия помня),но ще питам пак.

Утре ще взема от Мира изпратените от теб неща и ще съгласуваме Hug

# 259
  • sofia
ох,забравих Twisted Evil

детето,за което писах от дома в Златица е било на преглед,поръ4ани са и са платени новите шини PeaceРазбрах,4е 4аст от сумата е била опростена от лекарите и реално шините са на половин цена HugПлатихме нея ,благодаря на Руми и Маринка Heart Eyes
Скоро предстои операцията ,но се уто4нява дата.

# 260
а аз ще чакам инфо за моите хора в Горна Баня, за да помагат Peace

# 261
Здравейте!
В двата дома в Кюстендил разделих по равно 55бр. детски чорапогащи. За бебетата още 2бр. кремчета за подсичане, а на големите балони.
Много благодаря от името на директорките   bouquet  bouquet  bouquet

# 262
  • sofia
Здравейте!
В двата дома в Кюстендил разделих по равно 55бр. детски чорапогащи. За бебетата още 2бр. кремчета за подсичане, а на големите балони.
Много благодаря от името на директорките   bouquet  bouquet  bouquet

как са в Кюстендил Ели?
планувам като се пооправи времето да дойда Peace

# 263
и на мне ми се ходи в Кюстендил
примолете се на КАТ да ми върнат книжката бе хора, спират доброто в България, децата така ми се радват Blush

# 264
  • София
Дами, имам една торба с дрешки за 4-5 годишно момче и една торба с мъжки дрехи - дънки, фланелки, зимно яке. Ставам все по-трудно подвижна и ми се ще, докато още мога, да ви ги дам. Искате ли ги за някъде?

# 265
  • sofia
Дами, имам една торба с дрешки за 4-5 годишно момче и една торба с мъжки дрехи - дънки, фланелки, зимно яке. Ставам все по-трудно подвижна и ми се ще, докато още мога, да ви ги дам. Искате ли ги за някъде?

Яни,в момента никъде не искат дрехи.Освен ако някъде съвсем не са закъсали,но поне аз не знам къде са тези места.
Няма как нито да ги взема ,нито къде да ги занеса.Или ги прати някъде(ако разбереш къде)или ги пази до пролетта.
Съжалявам,но в момента не мога да съм полезна  Peace

# 266
  • София
Момчетата в Гурмазово нямат ли нужда от дрехи? Аз най-лесно ще ги оставя върху кофите за боклук.

# 267
  • sofia
Момчетата в Гурмазово нямат ли нужда от дрехи? Аз най-лесно ще ги оставя върху кофите за боклук.

имат дрехи и в Гурмазово,но дънките и якето ще са им от полза .Ако не са много им ги пусни по пощата Peace

# 268
  • sofia
утре отивам до Доганово.Желаещи?Около 12.00 планувам да съм там Peace

# 269
  • sofia
утре,сряда,14.01 аз ли4но смятам да подкрепя протеста пред Парламента в името на моето бъдеще и това на децата ми.Както и на тези,които малко познавам,но се боря за тяхното оцеляване от години Peace

който желае да се присъедини,моля да заповяда в 10.30 пред Библиотеката.Там ще се събират майките от тези форуми Hug

лек ден на вси4ки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт