ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 845
  • 597
  •   1
Отговори
# 300
  • sofia
моля Ваня от Ст.Загора да си раз4исти кутията Twisted Evil

# 301
момичета в кой софийски дом имат нужда от доброволци през седмицата  Praynig
една моя приятелка , кинезетерапевт е , иска да помага на лелите през деня  Grinning

Женя съм  Wink

# 302
  • Sofia - TelAviv
момичета в кой софийски дом имат нужда от доброволци през седмицата  Praynig
една моя приятелка , кинезетерапевт е , иска да помага на лелите през деня  Grinning

Женя съм  Wink

Много бързо да се свърже с мене, Роси или Криси. Имаш ни тел., нали? В Света Параскева при бебетата изнемогват. А има ти дечица инвалиди, които мнооого изостават и имат нужда от много внимание.  Peace

ПП: И Жени,мила, останови се,че така трудното те проследяваме с непрестанната смяна на никове  Mr. Green

# 303
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Във вторник ,по БНТ , в 23.30 ще дават "Един от нас"- за домът в Доганово Peace

# 304
  • sofia
Във вторник ,по БНТ , в 23.30 ще дават "Един от нас"- за домът в Доганово Peace

е,супер PeaceМа,много късно беееееееее Rolling Eyes

Моля,координаторите да пуснат в пощата необходимата информация за компютрите Hug
дом,директор(име и тел.) ,адрес,брой компютри.

Лека седмица банда Heart Eyes

# 305
  • sofia
пускам това за да сте в те4ение PeaceПо някои въпроси има развитие,но по глобалните -НЕ Close

http://www.class.bg/view.php?id=31174

# 306
Момичета има ли специализирана трудова борса за децата от институциите? Както студентската ми е мисълта.
Какво мислите по темата?  Hug

# 307
  • край Дунав
Много добър въпрос!  Peace Ама май ще сме първите, които ще мислим/по-точно-говорим/по въпроса!
 Да говорим ли? А кой се ангажира с подобри приблеми на излизащите деца от институциите?
 Трудовите борси станаха повечето частни  newsm78
 Склонни ли са фирмите да наемат деца, отраснали извън семеана среда? Доколко са склонни?

# 308
Аз щом питам следователно почти съм го измислила.   Blush Обсъждали сме го като иницатива на няколко НПО.
Аз "ще дам" софийските и някои от провинциалните работодатели. По друг проект съм ги издирвала тези фирми и още тогава ги попитах за децата.

Липсва ми опит с трудова борса от страна на организатор. Някои работил ли е на подобна длъжност, какви са нормативите?

# 309
Склонни ли са фирмите да наемат деца, отраснали извън семеана среда? Доколко са склонни?

Имам приятел, който от 2 години си развива собствен бизнес и преди време съм си говорила с него именно на тази тема. Той е склонен. На 100%. При това на него му беше хрумнало, преди да обсъжда с мен... Силно се надявам той да не е някакво изключение...

# 310
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
И аз преди време говорих с моя позната,за възможността да наема младежи от институциите - беше ЗА, единствено се притесняваше,дали са готови да поемат отговорност и за доверието. След като си поговорихме обаче, и двете стигнахме до извода, че на отговорност се учи, а доверие се печели - никой не може да гарантира на 100 % за друг, но когато има един предварителен процес на подготовка с младежите,когато разберат ,че да поемаш отговорност и да спечелиш доверие са две много сериозни отправни точки за тяхното бъдеще, и когато им се даде шанс - нещата ще се получат Peace

# 311
magnoliamm, много си права!  Hug

Аз виждам две основни предимства на подобно нещо:
- относителна протекция за децата. Варианта да работят 2 месеца без да им се плати го изключвам напълно, това ще се коментира предварително с работодателя.
- работодателите ще са наясно, че назначават деца без особени трудови навици и професионални умения. Ние сме назначавали на два пъти такива деца и ентусиазма им е заразителен. Не сме имали никакви проблеми.

Обаче Равиа подхвърли, че е имало нещо подобно. Някой може ли да каже подробности?

# 312
  • Пловдив
[
Аз "ще дам" софийските и някои от провинциалните работодатели. По друг проект съм ги издирвала тези фирми и още тогава ги попитах за децата.
Ако имаш някой работодател за Пловдив ще ти бъдем благодарни. На скоро търсихме работа на 17 годишно момче в изключително затруднено положение и за да не отиде в институция ще трябва да учи и да работи едновременно, но нищо не успяхме да намерим. Сега чакаме от отговор от Макдоналдс, но все още няма резултат.

# 313
Кари , все съм аз , няма начин да бъда объркана  Crazy
Дотук обаче с тоя негативен ник , че верно ми писна , малко позитивизъм да вкараме , повече любов във случая  Wink
Кумата е готова да помага , някои вече я познават ...
Роси , това е момичето , което бях помолила да ти докара нещата за последния базар, ако помниш де  Simple Smile
Какъв даокумент медицински трябва да вади , ако трябва де  newsm78

Питам , защото виждам , че сте на линия повечето

# 314
  • sofia
Кари , все съм аз , няма начин да бъда объркана  Crazy
Дотук обаче с тоя негативен ник , че верно ми писна , малко позитивизъм да вкараме , повече любов във случая  Wink
Кумата е готова да помага , някои вече я познават ...
Роси , това е момичето , което бях помолила да ти докара нещата за последния базар, ако помниш де  Simple Smile
Какъв даокумент медицински трябва да вади , ако трябва де  newsm78

Питам , защото виждам , че сте на линия повечето

само здравна книжка,нищо друго PeaceИ някой от нас да я представи.
В момента са хремави и до скоро не пускаха хора,но ще звъннем и ще питаме Hug

Общи условия

Активация на акаунт