ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 854
  • 597
  •   1
Отговори
# 285
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
За съжаление такива абсурди са навсякъде  ooooh! и аз познавам жени, които се оплакват, че са отивали да искат сведения и да подадат документи за приемна грижа , а са ги разубеждавали и жените са си тръгвали огорчени и разплакани...
А за конкретният случай  Crossing Arms недоумявам как са им отказали, при положение , че това семейство е вече достатъчно популярно, уви с трагедията си,  и само, ако се оплачат в публичното пространство  всеки би им подал ръка за съдействие

# 286
Всички имат поздрави от Д-р Лихарска, днес звънях, карантината им обаче е обявена до края на месеца и няма да мога да отида при децата до тогава, но след това ще се чуем и ще пиша кога ще ходя
плановете ми са, всяка събота или неделя да ходя за по няколко часа, защото персонала изнемогва а и да пощурея малко с дечурлята Heart Eyes

# 287
  • sofia
вижте това,про4етете го внимателно Twisted Evil

http://www.dnes.bg/article.php?id=64547

зна4и със заплахи и протести можелоооооооооооооооооооооооо Joy

# 288
ми да, ама назначени на минимална работна
за съжаление Роска, тези проекти по красива България съм ги виждала - хващат ги в едно село примерно, с един паметник някакъв си, да го поддържат, боядисат, изчистят и тн, и познай дали го правят, дано не съм права де.
По принцип с госпожата от МТСП, не и обичам името ни нея и няма да го напиша, единствениш начин е с протест и да и седиш на главата и то за всеки конкретен проблем, щото тя като и показахме Могилино, само за него се разработи, ами другите........

# 289
днес една голяма приятелка на всички във ДБМ има рожден ден
ИВКА10 честит празник от името на всички в ДБМ!
Желаем ти винаги да постигаш целите си, да си много здрава, цялото добро, което си раздала, да ти се върне стократно, обичаме те Hug

# 290
  Да си жива и здрава Ивка!  Hug

# 291
  • край Дунав
http://skorpions.multiply.com/photos/album/21/21
Хайде малко да подбутна темичката  Flutter

# 292
  • sofia

леле Диде,супер еееееееееееееееееееее  bouquet

Heart Eyes

# 293
  • на правилното място, в точното време
Видин,  поздравления за труда ви!  bouquet

# 294
  • край Дунав
 bowuu  bowuu  bowuu

# 295
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Диде, какво подбутване - ти направо събори темата Grinning Grinning Grinning Страхотно ,страхотно е всичко   bouquet  bouquet  bouquet Браво  bouquet  bouquet  bouquet

Светлето е с нова прическа  Grinning

Момичета, много ми е домъчняло за вас, и живот и здраве, напролет съм във Видин - стягайте се Grinning Grinning

# 296
  • край Дунав
Стягайте се повечето, щото нещо ни се върти пак в главите, ама да видим ... Twisted Evil

# 297
Аууу, Видин, разбихте ни! bowuu bowuu bowuu

# 298
  Изстудихте ли бирата? Hug

# 299
  • край Дунав
И рибката хванахме!

Общи условия

Активация на акаунт