ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 714
  • 597
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив

ДО КООРДИНАТОРИТЕ Peace
и нещо много важно за ПЛОВДИВ PeaceИска ми са да имаме представител.Ето инфото;
Конференцията се организира от Фондация ГБГС, Пловдив и „Национален Алианс за работа с доброволци”(НАРД), с финансовата подкрепа на OAK Foundation, Швейцария.
линка:
http://www.logincee.org/remote_libraryitem/23236?lang=bg
вижте прика4ените документи  bouquet
Миленка,какво мислиш?
Да мине Мартенския базар и ще погледна внимателно, че сега ooooh!

# 376
Честита Баба Марта! Здраве и късмет!

# 377
  • sofia
Честита Баба Марта и на вас моми4ета  bouquet

Честита Баба Марта на вси4ки Ви Hug

И............Прощавайте Heart Eyes

Ок,Миленка,когато можеш Peace

# 378
 bg bg bgЧестит празник!!!

# 379
На Патерици Честита Баба Марта
и със закъснение да споделя, че с iveeeta бяхме на 1-ви март в Св. Параскева
За децата занесохме огромна торта, за персонала почерпка.
на всички вързахме мартенички, пяхме, играхме, танцувахме - беше много хубаво, децата доволни, ние дваж по - доволни
На 15 март е следващото посещение в дома Hug

# 380
Много се радвам, че на 15ти ще се ходи пак в Св. Параскева. Аз напредвам със здравната си карта, изследванията са готови и нанесени вътре, тези дни ще мина и през личния лекар.
Та до 15ти се надявам да съм сколасала и да мога да дойда с вас.
Браво за хубавия празник, който сте направили на децата там на 1ви март!   bouquet

# 381
  • sofia
в4ера с Кари ходихме до Кюстендил Twisted EvilВидяхме се с Ели ,бяхме на тържеството в дома за деца от 3 до 7 г. и после бяхме при бебета в съседниа дом.

Децата са добре,здрави са,тържеството беше страхотно.Така не съм се смяла незнам от кога JoyВ общи линии е това Peace
А,видяхме се с рехабилитаторката на бебешкия дом ,4ийто преквалификационен при д-р Чавдаров платихме с помощта на студентите от Германия  bouquetЖената е много доволна и каза,4е си е струвал всяка стотинка Peace

# 382
  • sofia
моми4ета,

има още много 4орапогащи и 4орапи размер от 100 до 122 см.Къде искате ?

# 383
  • пловдив

Красив и щастлив празник момичета!

# 384
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Със закъснение момичета - Честит 8-ми март  bouquet  bouquet  bouquet Нека красотата,добротата и милосърдието на майките победи всичко пошло и несправедливо  bouquet  bouquet  bouquet

Антом,благодаря за поздрава  bouquet  bouquet

# 385
Днес занесох на двата дома в Кюстендил играчки, дрехи, чорапки, малко обувчици и книжки за оцветяване. Дрехите бяха много хубави (почти нови), а играчките -  thumbsup. Поздравления за великолепния подбор  smile3501
Децата са добре! Чаршафите аз ще ги шия, незнам какво ще се получи, но ще опитам. Никой в града (питах на няколко места) не иска да шие безплатно, а искат някакви луди пари (1,20лв. на линенен метър). Кофти е, че директорката държи чаршафите да са с ластик, а аз не съм шивачка, но ще се постарая. Ще ви държа в течение  newsm10

Поздрави на всички, Ели!

# 386
Amazing, в Кюстендил няма ли училище с паралека - шивачки?
В Пазарджик аз носих плата в училището, в което има такава паралелка и децата ми ги ушиха без пари за два дена. те се чудят какво да правят в часовете по практика!

# 387
  • sofia
Днес занесох на двата дома в Кюстендил играчки, дрехи, чорапки, малко обувчици и книжки за оцветяване. Дрехите бяха много хубави (почти нови), а играчките -  thumbsup. Поздравления за великолепния подбор  smile3501
Децата са добре! Чаршафите аз ще ги шия, незнам какво ще се получи, но ще опитам. Никой в града (питах на няколко места) не иска да шие безплатно, а искат някакви луди пари (1,20лв. на линенен метър). Кофти е, че директорката държи чаршафите да са с ластик, а аз не съм шивачка, но ще се постарая. Ще ви държа в течение  newsm10

Поздрави на всички, Ели!

bouquet

radwam се,4е труда и желанието на вси4ки дават поводи са удовлетворение и радост както на нашите дарители,така и на децата HugДрешките  и гра4ките са от мамите тук(форумите тук и не само) Hug
Ели,Яна е права PeaceКогато можеш издири тези у4еници Mr. GreenАко могат те не си намирай на излишна работа Crazy
Скоро може пак да се наложи да пътувам към теб  Simple Smile

# 388
Яна, това наистина е добра идея! Ще видя какво мога да направя! Вече пробвах да ушия един чаршаф, но без ластик, стана лесно! Плата за чаршафите също е много хубав....ей момичета, сташни сте   bouquet Hug
Роси, добре си дошла! Ще те посрешна с овации  newsm62

# 389
  • sofia
Яна, това наистина е добра идея! Ще видя какво мога да направя! Вече пробвах да ушия един чаршаф, но без ластик, стана лесно! Плата за чаршафите също е много хубав....ей момичета, сташни сте   bouquet Hug
Роси, добре си дошла! Ще те посрешна с овации  newsm62

овациите вървят с винце  Mr. Green

днес бяхме на дългоо4акваната среща с министър Желев в МЗ и смея да твърдя,4е имаме еднакви позиции по доста проблеми.СЕга ни предстои трудната зада4а да намерим верния път за решаванато им.Битката ще е тежка,но си струва Peace
подробно инфо от среащата ще се опитам да оформя за сайта ни близките дни Hug

Общи условия

Активация на акаунт