КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 33

• 27 097
  • 598
  •   1
Отговори
# 270
Лека нощ и от мен.

# 271
  • София
Желая ви успешна седмица! Вчера пътувах до моите родители,а в събота водих война с бурените. Днес малко реанимация. Римар радвам се че се появи,за бъбреци на мен ми помага отвара от счукани с черупките лешници. Деси скоро ще се гушкате с детенце.

# 272
  • София
Добро утро и от мен!

Шпунц, мерси за кафето, как апетитно се надига само!

Римар, за бъбреци знам за мечото грозде,че много помагало.

Приятен ден, момичета!

# 273
  • Пловдив
Добро утро момичета . newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Само да ви се обадя че отивам на балкана при майка ми до четвъртък.
Тъй че пожелавам на всички лека и ползотворна седмица. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Римар за камани ако имаш настъргваш гулия и изтискваш сока и по една кафена чаша на гладно пиеш сутрин и вечер .
За един два дни всичко се изчиства без даже и да разбереш .

# 274
  • Видин
Привет, момичета! HugКак сте?
Аз след двата почивни дни съм като разглобена.Кога ще свърши този ремонт на село вече незнам Crazy

Шпунц, много апетитно кафенце Peace
Тайне, и коктейлите си ги бива Simple Smile
Зиче, приятно изкарване на балкана Hug
Аз отивам да работя....
Хубав ден на всички  bouquet

# 275
  • Кубрат/ Пишурка
 ДОБРО УТРО и от мен! Седнала съм от 9ч.,но тъкмо да пиша и Варненката се обади - та до сега сме си говорили.Разпитва за втората среща и изяви съжаление,че е отсъствала,но техни близки приятели от няколко дена ги канели на гости и те обещали за нея събота.Та били май във Владиславово.
 Шпунц,благодаря за кафето! И много летящо ти е съобщението!!! Но това е идея : ако пишем всичко на движещ се текст ще заема по-малко място.
 Яжке,къде ни е сутрешния концерт???

Зиче,надявам се че не се е влошил татко ти,а просто отиваш да си починеш!

# 276
  • София
 Зиче приятен пъти приятни емоции в красивата планина. Hug Hug Hug

# 277
Здравейте и от мен, момичета! Hug
Бързам да кажа - ходихме в събота до Балани - мястото е прекрасно - високо, живописно и със страхотна панорама.
Ние пихме по нещо на голяма тераса, гледаща към Балкана, под нея има открит басейн, много е приятно.Сигурна съм , че има и вътрешен ресторант. Ама толкова се прехласнах по гледката, че забравих да питам. Яжке, да си призная вовреме - забравих да питам и за магазин Embarassed(нищо че през целия път си повтарях - ще питам). Но дори и да има не можеш да разчиташ на нищо повече от хляб и сирене според мен! Иначе хотелчето не е нещо кой знае какво като архитектура - прилича ми на стара постройка, към която са пристроявали допълнително. Но като цяло мисля , че е идеално място за среща като нашата! Лично аз със сигурност ще ходя пак на разходка там.
Не можах и да говоря със някой от рецепцията - ами ходих 2-3 пъти, но все нямаше човек.Беше по обяд, а настаняват след 14 часа.
Гледам , че повечето са липсвали през почивните дни. Други яко са поработили. Браво!
Ние закарахми още две от старите ни секции и ги сглобихме на вилата. Изглеждат чудесно там, а у дома вече ми бяха омръзнали и ми стояха грозни. А там си паснаха чудесно и им се радвах много.
Пътувахме тази сутрин рано, рано и сега дремя на работа. Тук се изля як дъжд преди два часа и сега е мокро , но приятно.
Янче, ще се организираме като наближи. Ако съм без мъж ще ви взема с колата, а ако той идва с кучето няма да мога. Той може да дойде и да спи на вилата.
А проблема на Айша и кучето и ми е толкова познат и близък. И ние сме така - няма къде да оставяме нашия космат юнак и поне единия стои у дома или сме тримата на палатка. Огромни проблеми сме си създали, ама това е положението, успяваме да лавираме вече доста години.Трудно е когато трябва да ходим командировка едновремено и се започват едни сметки и организации.......... Но пък мисля, че би трябвало Ани да поеме грижата за кучето за два дни! Hug
Хубава и много успешна седмица пожелавам на всички!!!!!!!! Да сме все така заедно и си помагаме и се забавляваме!
 newsm51 newsm51 newsm51

# 278
  • София
Добър ден и успешна седмица на всички.
2-3 пъти искам да пиша, но ме изхвърля.
Аз продължавам да работя усилено и за всички, правещи се на началници около мене.
Майстора вчера идва за 3-4 часа. Май ще му се види края на ремонта и ще трябва да обикаляме с Ани за мебели. Като знам как трудно избира и се двоуми - от сега ме хваща страх.
Римар - знам за мечо грозде, на Ани личната все я кара да го пие като я заболят бъбреци. И, ако случайно си на диетата Дюкан - прекрати я. И това знам от нея, че Ани яде главно месо и току се свие от бъбреци. При нея не е диета, но само това обича. Сега я лъжа да хапва диня, за домати и др. салата - вдигаме си скандал за да опита.

# 279
     Добър ден момичетааааааааа!
      Приятна седмица!

Имате - ПОЗДРАВИ, ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ от МАСТЕРЧЕТО!

Вчера и се обадих- на вилата е, работи детето, помага, и и е тъжно за нас! Живот и здраве на четвърти Август, ще е на линия! Жабчето, както каза и тя, е информирала за срещата, много се радва, че сме се заели с организацията. Само да не и попречи графика с концертите, ще присъства!

Янче, консервирахме доматите, но май - това ще е! Ще има само за ядене. Нещо не вървят тази година. Макар, че Стефан произведе с много пръскане и грижи чудесни домати, но не е както други години. Но, здраве да е- и на това сме благодарни!

Зиче, приятно изкарване на Балкана!

Фурийче, само здраве да е, ще ходим на среща!

# 280
  • Кубрат/ Пишурка

Танче,аз още веднъж поне ще правя,че пак е назряло.На Галена й се искаше да направя домашна лютеница,но ще стане само ако назрее след десети август,че по 9-10ти май ще е сбора и трябва да има за салати.
 Ние,може да се каже,приключихме с ремонтите,за сега! Дори наредихме.Остават довършителни прибирания,чистене и така.Тоест - моята работа.Затова за сега ви оставям,че времето минава.

# 281
                      Добър ден ,бабетки работливи! Laughing
                      Аз нищо не мога да свърша,че съм като убита.Пак стоях до 4 ч при майка,че и беше зле,даже Т вдигна.Пак "Бърза помощ" ама тоя път случихме на доктор.Бързо дойде,а и си свърши работата както трябва,а не да наднича по стаите. #2gunfire
                      Сега само гледам Неда да не скочи от някъде,че нямам сили да я гоня.Като се нахрани след малко дано заспи. Laughing И аз да подремя малко. Embarassed
                      Като чета как консервирате направо ужас ме хваща.Моя милост никога не се е занимавала с подобно нещо.Само веднъж на едно световно по футбол варих конфитюр от ягоди и сложих деди /ама той тогава не беше деди/ да го гледа докато аз се оправях с моите дечурлига.Ама го бях направила .... супер, а и промишлени количества,че на вилата имаше много ягоди. Laughing Две години след това ходих в Карелия,с кораб и група деца ..та сложих от сладкото и....мъжО вика: Ти веднъж се хвана за тая работа и чак на Северния полюс занесе сладкото ,иди кажи,че не правиш подобни неща  Mr. Green На другия край на света ти ядоха сладкото. Mr. Green И да се оплача никой не вярва. Mr. Green Та това са моите подвизи в тази насока.Ама го бях направила и не се захароса...а бе ползвах книжка  Mr. Green та стана и като по книжка. Laughing
                      Лек ден,че деди донесе храничката и бандитката вече напада,ще счупи всичко.  bouquet

# 282
Ето и мен ,кацнала на клона.
Марси,
Радвам се че поне един човек е видял Балани и може да каже отзиви.
Наистина от външния ресторант има страхотна панорама.
Има и вътрешен ресторант - така че да не се безпокой никой.
Но да ви предупредя -вземете си топли и връхни дрехи,
че в Балкана вечер става доста студено.
То ние тръгнахме,ама аз да кажа.
Сега пих кафе с една колежка и тя ми каза последните клюки от училище.
Новата заплата е 450 и върху тях 4 % увеличение.

# 283
  • в малка спретната къщурка
Здравейте и от мен !
Включвам се от работа и ще бъда кратка.
Днес съм като пребита,все едно че съм минавала
през преса.Добре,че няма много работа,защото
незнам как щях да издържа.

Приятен и спокоен ден на всички !

# 284
                       Аз клюкинки от работата не зная защото нямам време да мина от там. Mr. Green А и желание явно нямам.Принципно от Наредбата за заплатите най-ниското ниво е 450 лв за млади учители,а най-високото е 900 лв.Говоря за основна заплата,не за брутна.Към нея се прибавя прослужено време,клас квалификация и всички останали добавки.Само ,че с делегираните бюджети и по скоро със зверски орязаните бюджети нямам идея какво ще дадат.При нас месечната издръжка на дете е под 90лв,а се знае ,че за 2007 год е 126 лв.А бе режат както си знаят и говорят за автономност и делегирани бюджети.Глупости на таркалета  Mr. Green правят си каквото си знаят. #2gunfire

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 15:27 от Didia

Общи условия

Активация на акаунт