КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 33

• 27 053
  • 598
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Тук съм си, тръгнах на работа и от време на време ви поглеждам от там, но не трябва да влизам. Имам един здравословен проблем (е, то не е един, но този ме побърква), който се обостри нещо и затова не мисля за пътувания. Ако някой от вас знае добър уролог-кажете ми.

# 256
  • Кубрат/ Пишурка

И аз съм тук,но малко ще положа морна снага.
   Яжке,много хубава традиция създаваш с тези утринни концерти!Чаком ги с нетърпение!Много хубав подбор правиш!А последната за мишлетата я слушахме ( аз я слушах,а Криси гледа) 7пъти!
    Танке,направи ли доматито?
   Римар,мога да ти препоръчам в Русе - майка ми от там я изписаха преди два дена,но на теб не ти върши работа.Съжалявам!

# 257
  • София

Направих по кафенце!Я да видя кой е горе в ложата!Ще пиеме ли заедно кафе?

Избяга!Не е бил наш човек.

# 258
  • София

Римар,мога да ти препоръчам в Русе - майка ми от там я изписаха преди два дена,но на теб не ти върши работа.Съжалявам!
Сори, наистина. И без туй не мога да излизам много, много през работно време, е поне е много сложно. Простотията ни е голяма там от тази гледна точка, но какво да се прави. Замислям се и за иглотерапията, ще видя тази седмица.

# 259
  • София
Мерси, Яжке за кафенцето. Имах нужда , ммм... много е хубаво.

# 260
  • София
     Римар,бързо да се излекуваш!

# 261
  • София
Дано, дай боже! Поне да се закрепи положението се надявам.

# 262
  • Кубрат/ Пишурка

Ей,два часа няма никой!
Чух се с баба Мими - компа й нещо издал багажа.Екранът станал син изведнъж и няколко пъти го рестартирала,но я посъветвали да не го бута,а да извика майстор.А това е най-рано утре.Имате поздрави от нея.

# 263
Ей,
 ма то бива хаймани,бива отсъствия,
ма такова нещо не е било.
Къде миткосвате бе момичета?
Отидохме  най - долу .
В скоро време и на следваща страница ще минем  Crossing Arms

# 264
  • в малка спретната къщурка
Привет момиченца!
Как ми липсвахте само да знаете.От месец почивка не съм виждала ,и когато
почивката стана факт,мъжът ми ме заведе на село/моето родно/.Там работа,колкото щеш
прибрахме се тази вечер и така съм скапана,че не ми се мърда.
На среща се глася да идвам и няма значение как и с кого,но съм там.Танитка,вероятно ще
пътувам с Варненки,най сигурно е това.От сега слагам табелата "НА 30 И 31 АВГУСТ ЩЕ БЪДА БОЛНА",но това ще важи само за работа,не и да съм болна на срещата.
 Мисля позитивно,защото желая да ми се случи тази среща.
Сега ви желая лека нощ,че трябва за утре да съм бодра.

# 265
Фурийке, Hug
Най-после един да се появи.
То на село винаги има работа и тя няма свършване.
Много се радвам че ще можеш да дойдеш на срещата.
Голям купон ще заформим-няма съмнение.
Само да сме живи и здрави.
mery_poppins1,
Слизай от черешата и сядай при нас.  Hug

# 266
                     Деси,Мери е сестра ми  Mr. Green Пише в хобито   Laughing а мен ме шпионира тук ! Ще  я издам ..... и тя е баба  Mr. Green Малко по - млада от мен , ама БАБА!
                     Сега другите млади са на концерт - Лени Кравиц. Cry И то с Мими,а Бубо ми взе здравето.....не иска да заспи и това си е  Cry Плака половин час и накрая заспа в 23.40, а аз съм гроги.
                     Лека нощ, момичета!!!

# 267
Дидке
Знаеш ли откога ни чете.
Що не й кажеш да идва .
Я какво весело при нас.
И на срещата ще я вземем.
Лека и от мен.

# 268
  • София
       Срамота!Цял ден се зверих в компа и никой нямаше.Само едно feis прелетя и не пожела да слезе от ложата. И сега съм разногледа,защото уж работех/и зяпах/  Та лека нощ от мен и приятни сънища!

# 269
                   Знам,Деси  Laughing Мастърчето я беше изловило на ЛС  Mr. Green Не пише защото след 1-2 месеца щяла да е много заета и нямало да има време.Но както иска аз съм я поканила и не само аз! Laughing
                   Яжке, рискувала си правилно с клипчетата  Laughing Благодаря за сутрешния концерт, е аз го слушам сега! Heart Eyes Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт