АВГУСТовските деца с торти и балони правят весели купони

• 12 553
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
Списъка е сУпЕр! Peace Peace

Писах допълнително инфо за нас! Peace

# 166
супер списъ4е,напомня ми за миналата година Heart Eyes

а з ановите мерки,как става номера на ли4ни ли newsm78 когато навърши годинка Thinking
не съм разбрала,извинете ме Embarassed

Бояна,кво пак се вдъхнови Laughing

# 167
Здравейте от нас!

Гита-най-накрая се появиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!  Hug Hug Hug
Фетица-с мед и сода съм мазала венците на Перси, но не съм му давала да хапва. Вчера за първи път хапна малко боров мед в нишестето си. Дано температурата на Неди е от зъбките!  Hug Hug Praynig

Ето за РД на дребните нищо не решихме. Ние другата седмица заминаваме и няма да ни има дълго време.

# 168
който мине консултация с новите мерки да мята по едно ЛС на август07  Heart Eyes

# 169
Честит Рожден Ден на Георги и Алина!

Честито месече на Андриан и Стефан!

# 170
Гита, радвам се да те видя  Hug
Ние още сме си с Т  Rolling Eyes К'во е т'ва чудо!!! След панадол сме с 37.3  Close

# 171
Фетица, при моите Т не падаше, докато зъба не спреше да расте отдолу под венеца или докато не пробиеше. Особено кътниците тръгваха и спираха по няколко пъти. Аз Т понижаващо давам, ако Т мине 39-39.5. До тази Т ги разсъбличам и ги слагам във ваната с вода 3-4 градуса по-ниска от телесната в момента. Дано минава бързо

# 172
АУУ и ние днес сме зле. Реве та се къса, едва го приспах. Confused

# 173
Хей, момичета, привет  Hug

Тези дни съм станала сантиментална и само рева от щастие, като гледам ходещата палава Мая, а си спомням колко несигурни и притеснени ми бяха денонощията преди година и каква малка мишка се роди  Simple Smile И не спирам да благодаря на Бога...
Тиги, да ти е живо и здраво синчето-бърборко! Нагушкай Явор, покажи му слънчоглед и му кажи, че Мая го поздравява  Grinning
Бейби Или,  Hug адски изнервящо е да предлагаш и предлагаш различни храни, да се чудиш какво още да измислиш или да сготвиш, а детето ти да не иска и да помирише какво даваш... Не намирам изход от това почти три месеца вече  Sad
Радост (нали ти питаше за къпането  newsm78), виж написаното от Бу тук Simple Smile
Фетица, дано свалите температурата по-скоро и да не е нищо сериозно!

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 14:47 от Слънчогледка

# 174
  • Ланкър, планините Овнерог

Гита-най-накрая се появиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!  Hug Hug Hug
.....

Hug

Гита, радвам се да те видя  Hug
....

Hug

.....

Гита, Иваята и тя не признава майка си. Joy[/i]

Онзи ден след сума време подвикване от страна на сестра й и баща й да иде при "мама", така и не се получи успешно. На края баща й вика "иди при лелята, дето дава манджата"  Mr. Green Е, пак не ме огря. А всичко разбира маймуната иначе. Ей, я на от снощи:

http://gitaog.multiply.com/video/item/13/24.07.2008
http://gitaog.multiply.com/video/item/14/14

# 175
Aбе ние с Морска явно нещо не загряваме newsm78
Аз пак не разбрах нищо за тези списъци. В този дето са датите и термините, фигурираме, ама какъв е този втория???

# 176
Втория ще съдържа данни за тегло и дължина на годинка. Peace

# 177
Бризът им издухва мозъците. JoyWink

Гита, чудна е.  Simple Smile
Фона също. Sunglasses

# 178
Втория ще съдържа данни за тегло и дължина на годинка. Peace
аааааааа, сега разбрах. е че ние до годинката имаме още цял месец!!!
Иначе мога да се похваля с вчерашното "прохождане". Цели 5 стъпки сам, последвани от падане по дупе. Ама ние с баща му нали сме смотани, няма кой да види детето!той стигна на средата  на хола калпазанина докато го видим, добре че повтори номера, че да сме сигурни hahaha
 JoyА каква питка омесих, ей!!!! И аз като крокодила по нощите тичах у съседите Joyе, нямам снимков материал, ама то няма и нужда де

# 179

Общи условия

Активация на акаунт