АВГУСТовските деца с торти и балони правят весели купони

• 12 551
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
добро утро

Тиги-Мигъл ,успя да ме разпла4еш Blush

# 151
добро утро
много хубаво пишеш Тиги

# 152
Добро Утро  Hug
Тиги, хубаво сте зарадвали малкия сладурко  Heart Eyes Аз много умувам как да зарадваме Неди  newsm78 Може да ползвам идеята с балонте  Hug Party
Ние днес сме с температурка  Confused Зъби ли са, какво ли е...Дано минава бързичко  Praynig
Лек ден на всички   bouquet

# 153
Добро утро!Да се похваля:Тази вечер успях да се наспя като хората PartyНе е мрънкал и за секундичка!Ния,Марти мерси за кафенцето!
Тиги,страхотно е това което си написала!Докато го четох си припомних хубавите спомени от моето раждане и докато изчета до края поста ти вече очите ми се насълзиха!Една голяма Hugот мен и Пламен
фетица ,да минава бързо Т. и дано не е нещо друго Peace

# 154
Здравейте  Hug

Тиги Heart Eyes Hug Heart Eyes

Мойто диване ме изкарва от нерви  #Crazy реве, че е гладен а като подам лъжицата и стиска устата - една лъжица я яде по 10 пъти, дори и да му стисна бузите пак не отваря уста. Направо ще се побъркам вече  #Crazy #Crazy #Crazy и с пръсти не иска да го храня, не иска и манджи да яде... УЖАС !!!
Дано скоро се промени нещо, че почти ме е докарал до нервна криза  #Crazy #Crazy #Crazy

# 155
  • София
Фетица,дано са зъбки и бързо да минава температурата! Hug Praynig

Тиги,страхотно е било..... представям си Heart Eyes Party Да ви е жив и здрав! Hug

Ния,мерси за кафенцето и закуската! Hug

# 156
baby_illy и Неди беше така 3-4 дни преди да ми вдигне Т, сега го чувам, че и накашля  Tired ooooh! Давай му чайче, да не би и той да се опитва да боледува, нали казват, че безапетитието е знак за някаква нередност  Rolling Eyes Дано не е това де  Praynig
Ама то такава рязка промяна в температурите, че как няма да настиват децата  Tired

# 157
baby_illy и Неди беше така 3-4 дни преди да ми вдигне Т, сега го чувам, че и накашля  Tired ooooh! Давай му чайче, да не би и той да се опитва да боледува, нали казват, че безапетитието е знак за някаква нередност  Rolling Eyes Дано не е това де  Praynig
Ама то такава рязка промяна в температурите, че как няма да настиват децата  Tired
Ама Яни е така вече 2-3 месеца  #Crazy #Crazy #Crazy
А чай не ще да пие Crossing Arms В голямо чудо съм се видяла ooooh!
Дано на Неди да му мине бързичко Praynig     Hug

# 158
  • София
Здравейте!
Тиги супер е било... Живи здрави да сте всички и много години да се радвате така.. Пожелавам го на всички..
Ние станахме рано, но сега спим.. аз готвя пилешка супа и се опитвам да чистя тихо.. Ще имаме гости, а утре ако е хубаво времето ще заминем в Брацигово... Вманиачила съмсе- правя страхотни кифлички, сега ще купя мляко и ще забъркам 2-3 дози Simple Smile Мъжът ми как ги яде.. Simple Smile
Хайде Хубав ден и много усмивки и целувки на всички малки и големи Simple Smile

# 159
Някой мед давал ли е от вас? За сега дребси няма алергии, дали да не му дам мед...Сега е болничък от друга страна  newsm78
Илианка, ужасно е да не ядат, аз само от 2-3 дни имам проблеми с храненето и просто е ад, наистина се чудя как се справят мамите на злояди деца  ooooh! Tired Неди ми бута ръката, реве, тропа с краче  Confused

# 160
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, здравейте и от мен/нас след малко затишие, но не пред буря  Crazy

Яворчо със сигурност е оценил труда на мама, тате и родата. Умник е той, знам аз. За какво да се занимава с ходене, като може да постига всичко с приказки. Пък и младее като за тригодишен  Mr. Green Като се върнете да научи малко и Емма на някоя и друга дума, че дори й е трудно да покаже коя е майка й  Crazy . А пък тя ще го научи да ходи/тича/ и да пада.

Ние иначе сме добре. Треперим за времето в неделя и се молим да е топло и да не вали. Нашето ще е поне 2 в 1-кръщене и РД, а ако съм на кеф, може да търкулна една питка сутринта за прошъпулник.

фетица, пчелен мед не съм давала и не мисля скоро да дам, но боров давам от известно време, а също е много полезен.

# 161
Aaaa, az от мед имам страх. Mr. Green
Тиги, радвам се , че празника е бил хубав.
И завиждааааааааааааммм.. SunglassesWink
Не става. Уча я , ама не ще и това е. Да я водя ли на лекар вече незнам.
Снощи докато спях я гледам нашта напъва да се изправи до седнало, ама не й се получи. Филмът не беше достатъчно интересен.

Гита, Иваята и тя не признава майка си. Joy

# 162
  • Видин
Фетица, аз съм давала мед. И Марти към нищо не ми е алергичен пу-пу-пу.
Гита, Жорка, и аз съм в кюпа не майките, които са незачитани от децата си. Но виж ако го питам къде е тати, баба, дядо поглежда натам, ама мама още не е заслужила Crazy

# 163
Моля прегледайте списъка с имената, датите и всичко останало, ако някой не е добавен, липсва част от информацията или има грешки, които иска да бъдат оправени да пише на ЛС.

списъка

ПП: Незнам защо не публикува преди малко редакцията Crazy Върнах списъка в първоначалния му вид, за да е по-удобен за редакция. Ще съществуват два списъка този, който виждате с мерките и теглилките при раждането и с термин. А новия списък ще е с мерките на 1 както се обсъждаше. Новия списък ще фигурира, който се обади и даде мерки, по този начин старите участвали по време на бременността и не писали отдавна няма да се изключат, а сега пишещите ще са актуализирани в новия списък.  Peace

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 13:13 от Август07

# 164
Август, браво.Simple Smile

Ози ги признах. Щом и риба със зеленчуци прояде...Wink
Тиги, кажи как стана номера ? Показа ли му, как..

Общи условия

Активация на акаунт