АВГУСТовските деца с торти и балони правят весели купони

• 12 544
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
  • Златна Добруджа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОР И ГЕОРГИ! ПОЖЕЛАВАМ ИМ НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО!

# 136
и на Райън купих пантофки на Колев и Колев много сладки!
ето ги:
И ние имаме такива, спукахме ги от носене, аз навън му ги слагам и бях много озадачена като ми казаха в един магазин, че това били пантофи newsm78

# 137
  • София
Ми стават си за на вън да  Simple Smile Аз разбрах,че са пантофи защото седят на този рафт в който са само пантофки Mr. Green иначе все и за сандали ги бих взела прекрасни са  Peace Party

# 138
  • София
Дамяни, и Дани имаше същите пантофи и бях много доволна от тях, сега е с друг модел на К & K. Въобще обувките са им много хубави.
Бейби, дано всичко  да е наред Praynig.
От прахосмукачката, няма страх, но от малка съм я свикнала на всякакви шумове и сега не й правят впечатление Laughing.
За къпането, къпя е в корито и засега не реве, пък ще видим за напред как ще е Thinking.

Днес й купих чаша с накрайник да я уча да пие от нея, а тя вместо накрайника смуче дръжката на чашата Mr. Green.

Уф, сутринта ги извеждах, ама сега в тоя студ въобще не ми се излиза. Дано от утре малко да се постопли, че хлапетата издивяват вкъщи Whistling.

Чао и приятна вечер  bouquet.

# 139
Честит рожден ден на хлапетата  bouquet
и[size=10pt] честито месече на Марти![/size]Ния Hug
Аз ще пиша по-късно че сега ставаме!От няколко месеца насам едва днес успях да се наспя Party Party Party

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 09:52 от Мама терорист

# 140
  • София
sladkish, ами показвах му 3-4 пъти как да дърпа вода/ въздух, но той само гризеше сламката... И днес пак реших да му покажа и той дръпна и така няколко пъти и се получи.. Не се е давил или нещо такова, ама сега е голямо шоу Simple Smile Как се радва върти се все около чашата..
Димяни, хубави са пантофките, приличат на нашите за навън. Но на мен ми казаха каквито обувки навънка, такива и да е вътре, но аз честно казано не мисля че е хигиенично и в къщи е по чорапи.. Майка ми го гледа през месец и до сега нямаме някакви изкривявания, чукам на дърво..
За зъбите не съм гледала нищо, просто не ми дава да се доближа до устата му или носа.. Но все пак знам че имаме 5 зъба  Crazy

# 141
Пробвала съм преди време, но не умее още да пие от сламка.

# 142
Димяни честити  ви пантофки.Много са сладурски. Peace
Бейби или дано ви няма нищо.Стискам палци. Praynig
Гера, браво на Калина. И ние на вън като видим фас, пръчка, или паднала ябълка от някое дърво, и ги взимаме и лапаме. Mr. Green
От прахосмукачката има голям страх, даже и да не е пусната почва да реве.
А за питката....баба ми ще я меси, и Кал няма да стъпва в нея. Не ми се занимава даже с питки, погачи и т.н, ама родата се натискат.Бабешки работи, ама да ИМ НАПРАВЯ КЕФ.Те хората в такива моменти се вдетеняват пове4е от децата. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 143
Добър вечер!!!

Нас пак ни е подкарал някой заъб и цял ден мрънка, не иска да яде, а сега се  изака разхлабено.С тея зъби ще лудна вече #Crazy

Бейби Или-какви са тея глупости.Олигофрения-дрън-дрън.Децата с такива заболявания не си плезят само езичето.Имат изкривявания в очичките и обикновенно некоординирани движения.
Яни, май-май е на светлинни години от такива признаци Thinking
И ние много обичахме сешоара в периода на коликите, но сега като го чуе него или прахосмукачката-ревввввввввв Laughing

Тони, супер са пантаофките.Със здраве да си ги късате.
И аз и взех едни пантофки на КК, обаче си ги носи на вън, че ми се досвидиха да давам 2 пъти по 50 лв за обувки.Старите ни умаляха за 2 м Confused

Нашите са тези:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=6350328
Показвам ви ги с тази снимка, че нещо в каталога не ги намерих newsm78
Пак са пантофки, ама на вън ги носим Grinning

Пиванова- PraynigБързо да се оправяте.

За къпането-и ние сме в коритото.Тук в Сандански, се къпем в стаята, но в Сф си се къпехме в банята.Сега като се приберем, ще видим как ще е, че от 2 м не е била там и вероятно всичко е забравила.Главата я мием с 300 зора и търкаме очите постоянно.

И:

Честит Рожден Ден на Яворчето HugДа е живо и здраво стръкчето на мама и тати.Много усмихнато и късметлииско да разсте  bouquet

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 19:34 от adriana d

# 144
Ребус,да вземеш да изпереш пантофите на Ванката,4е гледай хората к'ви 4исти пантофки имат Laughing шегичка

# 145
  • Габрово
Чистит първи рожден ден на Яворчо!!!Д а ти е жив и здрав и много да те радва!Момичета благодаря за пожеланията и се радвам че не сте ме забравили въпреки ,че отдавна не съм влизала.Още веднъж благодаря и да се ви здрави и засмени дечицата.

# 146
Докато не е минало 12 да честитя и на месечетата, че съм бляла и спала  Mr. Green

# 147
Мили мами и бебета, благодаря за милите пожелания за зрънцето ми и за това, че честитите и на мен.
Вие си знаете каква съм сантиментална мекица - от вчера съм си заприпомняла раждането (в действителност аз раждах през целия 23-ти, а просто Яворчето се беше заинатило и излезе на другия ден в малките часове). Отново ви благодаря за подкрепата в това дълго денонощие, в което в болки си чаках слънцето. Сигурна съм, че вие ще разберете колко много рождените дни на децата ни са вътрешно наши дни, свързани с много емоции. Едва сега го разбрах.
Днес изненадахме Явор с пълна стая балони(е не до горе, но за него си бяха много). Той ги видя и вика "Ето ги, ето ги, тука, тука. Токата(топката)".
Купихме му топка(разбира се), пъстър пъзел костенурка(дървен), защото ревна за него. Мислим да му купим стол за колата и обувки от бабите, а книжки получи много. Едната е супер забавна(панорамна на Хермес за едно куче; книжка, която не бих се сетила да купя аз). Много и се хили. Ужасно се натъжава, когато имитирам как плаче кучето там.
После "духа" свещ върху тортата с маслен крем на баба му и се изплаши от суматохата.
Да ви кажа само, че Явор е на "ти" или "де" години. Показва с пръст едно, но казва "ти". Баща му го пита: "Ти на една годинка ли ставаш, тате" - а той отвръща пренебрежително - "ти".
Иначе днес за пръв път се изправи сам на решетките и вече това прословуто постижение е в нашия актив(Жоре, Иви Sunglasses). Прави стъпки и пълзи бързо(както казва баща му - уникално време, в което ръцете са средство за придвижване). Казва топка, куче, котка, дупка, цвете и радва продавачките с "Богобая, богогая".
Отивам да ви чета!
Бабси78, да ти е здраво момчето и никой да не забравя празниците му, а да го хвалят и обичат. Нали е лъв!

# 148
  • Видин
Добро утро. Айде като първа във форума да ви почерпя кафе и закуска

# 149
  • София
Здравейте Hug.
Ние тази сутрин пак станахме преди изгрев слънце. Вече съвсем съм се отчаяла с това ставане Tired. Вечер започна да заспива към 21 часа. Буди се по 3 - 4 пъти и сутрин в 6.30 часа най - късно се е събудила. А аз не пия нито кафе (никога не съм пила), нито кола, шоколад ям най - късно на обяд, но никакъв ефект Confused.

Ето да ви почерпя едно лате макиато Mr. Green, че Ния е сервирала закуската и кафето

Ади, Ивон е голяма красавица Heart Eyes. А пантофчиците, ако не беше казала, че са пантофки, нямаше да разбера, че са такива. Много са хубави.
Тиги, радвам се, че сте успяли да зарадвате малкия сладур, с празненството. Честито на Яворчо и за изправянето Grinning.

Чао и приятен ден на всички  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт