АВГУСТовските деца с торти и балони правят весели купони

• 12 537
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
И Стефи още спи, но беше гпляма мъка докато легне в кошарата.
Аз я мажа с Мустела 50+ и съм доволна.
За банята още ползваме коритото. В него й е удобно и даже си гледа рекламите докато я къпем. А главичката и аз я мия набързо, защото започва да мрънка и иска да става. Само да уточня, че я къпем в нейната стая, защото душа е много страшен. Тя по принцип ми е доста плашлива и се моля бързо да отмине този период , че не мога даже прахосмукачката да пусна, докато тя е в къщи. Само като я чуе и започва един рев със сълзи и т н.

# 121
  • Germany
У немско е студ , ама аз съм още в Българско  Laughing Laughing на 8.08 летя  Wink

Ползвахме д-р Лисички, беше ни съсед и извадихме късмет с него, няма по добър лекар от този човек  Peace

# 122
# 123
Честит първи рожден ден на Явор!!! newsm59 newsm67 newsm38

# 124
  • София
хаха научих го да пие със сламка, малии голяма радост Simple Smile

# 125
хаха научих го да пие със сламка, малии голяма радост Simple Smile
Браво....я кажи как?

# 126
Честит Рожден Ден на Явор и Георги!

# 127
# 128
Честит Рожден Ден на милото Яворче!!!

Като чета какви постижения имат вашите деца и си мисля че мойто нещо изостава..Е, верно, че ние сме от най-малките, ама...  Rolling Eyes
Тази сутрин за първи път Яни си свърши работата в гърнето..че и двете работи даже  Mr. Green И след 1 час пампата пак беше пълна newsm78 уж се изпиша, ама...
Сладкишче поздравления за добрите резултати на Кал  Party
мама Джули добре дошла и от мен  Hug Това с прахосмукачката ми е много познато ooooh! Странното обаче е това, че като беше бебе си умираше за шума от сешоар,  прахосмукачка, епилатор и други такива, а сега....малиииииииииии как започва да ревеееее  ooooh! И аз се надявам скоро да мине, че....

Имам едно питане  newsm78  За зъбките и захапката на малките. Яни е с два зъба отдолу и един отгоре. От няколко дена забелязвам, че като си затвори устата и долните два зъба са пред горния Shocked  Това дали е признак за обратна захапка или просто още не е свикнал с новите неща в устата си  newsm78.
Аааа и още нещо да споделя... Един познат доФтор (психиатър) видял Яни сестра ми като го разхождала и като го видял, че езика му е постоянно навън и казал да отидем на лекар да го погледнат. Като ходих при нашата педи и й казах и тя каза, че оня се съмнявал за нещо на лимфните възли май каза  newsm78 Педи ми каза точно медеицинския термин... някаква си там олигофрения  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Според нея няма нищо такова но даде направление и ни прати в Токуда. Дано да няма нищо  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Сетих се и още нещо - за питката за прощапулника знам, че трябва майката да я омеси и преди да се изпече детето да стъпи с боси крачета в нея, колкото да стане отпечатък  Peace Мимсат беше сътворила чудеса с питката  Heart Eyes

И още се сещам да пиша, ама айде стига за сега, че много дълго стана  Blush

# 129
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И НА ЯВОР!

ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И НЕЗАБРАВИМИ ИГРИ!

И ние сме на морето. Аз мажа с Пенатен 40 плюс. Калина е вече толкова черна, че прилича на цигане  Mr. Green

Гърне не ползваме, още не е проходила и казва само някои думучки, но и Цвети ми проходи на 1 година и 1 месец, така че не бързам. Но пък да я видите как лази по пясъка за някой фас или за д влече във водата - готова е за олимпиадата  Laughing

# 130
Добре дошли на новите мами...   bouquet
Честит рожден на Яворче и Жорето.Да са здравички и много послушни...Да радват мама и тате с детските си очички...
Пиванова дано се оправите само с залепяне,стискам палци и повече да нямате главоболия..
И нашия убавец не обича да му мият главата и плаче понякога доста силничко..
Не сме проходили сами все още,мисля,че ще стане след годината,ние сме по тежички обаче...
За възпитанието на децата,всеки родител сам си решава как да процедира,аз и го пошляпвам понякога,когато стане невъзможен и съм му се развиквала...Зависи от детето,на моя обяснявам със спокоен тон 200 пъти едно и също,показвам му,че не с епипа,той пак,етогава следва шляпване,може да е грешка,но така ми идва отвътре...
Бейби Или,спокойно и мен ме бяха наплашили зимата заради изпезеният му език навън,оказа се от зъбите,вече не се плези,само като го замъчат зъбите тогава така ги чеше.Може и при вас това да е проблема,много мразя така някой като реши да плаши една майка,всякаш не знаят какво е майчиното сърце и как винаги най лошото... Стискам след прегледа да е наред всичко и да нямаш притеснения...
Времето тия дни е ужасно просто,вчера излязохме към 17 часа е нямаше такъв студ,замръзнахами партенките Mr. Green,то бива разхлаждане ама от 39 градуса на 12 май не е  много нормално...
Дано от утре да се затопля,че хич нямам намерение да вадя кожуха от зимника хихихх,тъкмо се разголихме секси  Joy Joy

# 131
  • София
Бейби,дано не е нищо сериозно  Praynig Praynig Praynig

За зъбките не съм обръщала внимание Rolling Eyes

От прахусмокачка не ревем поне ooooh!

Гера,Дезита,Дидка  Hug

Ние бяхме с Ребека и Бобето на разходка  Party минахме и по магазините да вземем памперси,плодови пюрета и сокчета и на Райън купих пантофки на Колев и Колев много сладки!
ето ги:

# 132

Бейби Или,спокойно и мен ме бяха наплашили зимата заради изпезеният му език навън,оказа се от зъбите,вече не се плези,само като го замъчат зъбите тогава така ги чеше.Може и при вас това да е проблема,много мразя така някой като реши да плаши една майка,всякаш не знаят какво е майчиното сърце и как винаги най лошото... Стискам след прегледа да е наред всичко и да нямаш притеснения...

Педи каза че е 100% сигурна, че му няма нищо, но.... така като ме наплашат - по-добре да проверя Peace

Тони ууууу, много сладурски пантофки  Heart Eyes Нали си имате вече ходещи крачета - трябват чепици  Wink

# 133
  • София
Оооо ....да трябваха си ни,че много се пързаля на ламината и го държа в нас с сандалки,че иначе пада зверски Crazy сега е номер едно  Party

# 134
  • Earth
Честит Първи Рожден Ден на Явор и Георги!

Общи условия

Активация на акаунт