АВГУСТовските деца с торти и балони правят весели купони

• 12 535
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
Честито на всички празнуващи днес ... и най-вече на малките сладури навършващи първата си годинка! newsm67

И ние сме в подготовка за първия рожден ден на Ясен ... дори вече получихме първия подарък ... столче за кола, така че сме екипирани за дълги пътувания ... напр. до морето. Еееех ... дано успеем да идем и тази година.

Мами, имам нужда от съвет ... откакто къпем Ясен във ваната, изправен ... а не в неговото коритце, при миене на главичката е страшен рев ... абе дори да не слагам шампоан като усети вода по косата си ....и почна едно неудържимо реване ... и търкане на очите ... а уж и тия шампоани са NO TEARS ??? та въпроса ми е вие имате ли такива случаи ... направо не знам кво да го правя ?!!

Приятен ден от мен ... тръгваме да обикаляме стаите ...уффф ... Laughing

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 08:37 от radostche_plovdiv

# 106
  • Видин
Честит 1 рожден ден на Явор и Георги. Много здрави и щастливи да растете.
Айде и да ви почерпя послучай 11-тия месец на моято пораснало вече момче. Вече сме на финалната права Mr. Green

Радостче, защо не опиташ да му накланяш глоавата назад, та изобщо да не му се мокри лицето Rolling Eyes

# 107
Добро утро

Честит първи рожден ден на Явор и Георги,да растът здрави и палави Hug

# 108
Добро утро!

[size=14pt]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОРЧО! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ, ЗАОБИКОЛЕН ОТ МНОГО ВНИМАНИЕ, ЛЮБОВ И НЕЖНОСТИ! [/size] [/color
А това за неговата скъпа мама:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЖОРКАТА!

Честито на всички празнуващи -месечета, месечинковци, с една дума-всички сладури!

Момичета благодаря за загрижеността. Първата лепенка е сложена, все още не я е махнал, но като гледам кожичката е започнала да се зачервява. Сигурно ще станат ранички.Но Перси е мъж и ще бъде нужно да издържи.
Ние тази нощ 2 часа от 3до 5 часа не можем да се приспиме. Диваненцето тотално полудя. 4 пъти цока и не се отказва. В момента, в който го сложех в леглото и започва да пищи колкото може.

Фава
-хубаво да си изкарате! Изказването ми за лекарите  е общо, но знаеш всяко правило си има изключения. Така е и в този случай. Не може човек да не се ядосва виждайки какво се случва пред очите му!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 109
  • София
Честит рожден ден на Яворчо и Жорката!
Да растата здрави и щастливи деца за радос на мама и тати! Heart Eyes Party

Фава,весело изкарване на моренцето! Party

Радостче,ние от 1 месец ревем като ни се мокри главата и се стича към очичките Grinningнадявам се скоро да мине този период!  Crazy

Пиванова,дано помогнат! Praynig Hug

# 110
Димяни, дано стане така ... какво ли не опитваме ... уж, да гледа към лампичката, пеем песни ... и нищо ... само да усети вода върху косата а пък ако почне и да се стича ... става страшнооо.

# 111
  • Germany
Момичета, чета ви от време на време не съм ви забравила, надявам се и вие мен  Flutter

Включвам се специално заради ПИванова - ние имахме същия проблем с баткото и също нашата лична отбягваше проблема и се мъчеше сама !!! да го лепи пъпчето с тези лепенки които се водят специално за пъпна херния. Да ти кажа с тях нищо не става - повикахме си лекар от мед. академия педиатър, който с най-обикновен лейкопласт, но от най-широкия го лепеше - отначало всяка седмица, после разреди и така се оправихме слава богу  Praynig Та той ми каза, че хирурзите в Пирогов повечето лепяли с такъв обикновен лейкопласт, защото с тези ново лепенки не ставало. Ако имаш възможност искай с такова да го лепят, иначе не е много сигурно. Защото трябва да е много здраво лепенето за да се прибере пъпчето, а тези новите прозрачни лепенки не са толкова здрави. Отне ни около 6м да се оправи напълно. Пожелавам ви и на вас успех  Peace Hug  bouquet

# 112
ДЕЗИТА,привет Hug  как е у немско Grinning

# 113
Честито на рожденниците и техните мами   bouquet Само весели моменти оттук натам  Hug

Благодаря за отговорите. Ще му взема няколко бурканчета макар, че не ги яде. Може пък на морето да ги прояде пак. И мисля да му направя няколко бурканчета домашно производство, че само да ги претоплям някъде Thinking

Относно това дали ще е "почивка" или не - не се притеснявам. Ще сме компания с деца на 5-6години и 2 бебета, така че ще е весело определено. На мен никога не ми е тежало присъствието на каката или на Гого където и да е . Дори напротив - ако ги оставя някъде после ми е гадно, скучно и празно.............

# 114
  • София
Честито на рождениците и на мамите!Мнооого да са здрави!
На морските- приятен плаж!
Дезита, кой педиатър сте ползвали?
Яна днес стана в 5,30.Умирам за сън!

# 115
Честито на рожденниците!

# 116
Честито и от мен на всички празнуващи днес сладури и техните мами baloni
Желая им здраве, приказно детство и много усмивки, с които да радват близките си.

# 117
Честит първи рожден ден на днешните герои Явор и Жоро и на техните мами!Да растат здрави  и засмени момчета!  bouquet

Честито и на всички,които съм пропуснала!
Ха сега здравейте,надявам се да помните една мама,която вече лудва с двама юнаци CrazyБяхме с баткото на море,малкия Радо при баба си.Да ама Даката като се прибрахме в Търново установи ,че вече не е център на внимание и започна да ревнува.Скъсва ми нервите,но все още се владея.Подготвяме РД -то на Радо.В тая връзка ,сигурно сте го обсъждали ,но не съм ви чела Embarassed какви подаръци измислихте за малчовците?

# 118
  • София
Здравейте! Днес сме си в режима и се чувстваме супер!
ПИванова, дано всичко се управи по бързо..
Мажа го с дейлонг ф30
, отличен крем, няма зачервявания, няма обриви Simple Smile
Аз също го къпя прав в душ кабината, малко мрънка като му попадне вода по лицето, но чак пък да реве.. Много внимавам като го поливам..
Подарък за Първия рожден ден, много се чудихме и накрая му взехме една къщичка, където да се крие и да играе.. но за НГ съм измислила нещо по голямо Simple Smile Ние ще си правим купон 3мата без гости, ще взема балони с хелий-много им се радва и торта и така...че път ни чака на 2ри  Sunglasses

# 119
  • Stavanger,Norway/ Varna
Опаааа.
Станах, малката и баща и още къртят. Голямо спане еййй. А мен не ме държи на едно място. Едно слънце е пекнало и искам на плаааж  Crazy

Аз я мажа с Виши фактор 50 за слънце, но имам съмнения, че от него ми се обрива и май ще го сменям. Иначе много лесно се разнася, защото е по- течен.

Преди и аз къпех малката в душ кабината, но сега умира от кеф да си играе в коритото. А и аз така открадвам минутки да си взема душ с всичките му там спа процедури в домашни условия. Слагам я в коритото пред душ кабината, аз си влизам и на отворена врата (да ми епод ръка) си се къпем двете  Mr. Green Само дето след нея е потоп, защото изплисква всичката вода навън, но пък си умира от кеф. Мрънка като и мия главичката и тръгва даже да си ходи  Laughing, но аз гледам да я ошаткам набързо и много не и обръщам внимание. Тя си зане, че като свърши мъчението, идва време за игра.

Усмихнат ден ви желая  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт