АВГУСТовските деца с торти и балони правят весели купони

• 12 528
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Фетица,слага се бял чершаф на земята и по нея се търлкулва питката като детето трябва да тръгне по нея!На стол или там табуретка слагаш нещата които решиш  Flutterза да си избере нещо  Grinning като уж това ще му е професията! Simple Smile Добре е на масата да сте сложили сирене и мед и с тях  да се изяде питката следкато се разчупи Peace Може да раздадете пред блока на дечицата които ходят за да е пъргав като тях! Crazy

Мажа с А-Дерма 25 F Peace

# 91
Хехе, Димяни добре си го описала.
Да ви кажа вярно си е това, че каквото хванеш това ще ти е професията. Аз например съм взела История на философията, върнали ме, а дано взема друго, и аз съм взела химикалка  Crazy Сега с това се занимавам. А сестра ми - парите и цигарите взела  hahaha  и при нея се сбъдват нещата  Money  Joy

# 92
Димяни,Велева,Дивена,Пиванова и Сладкиш- Благодаря
mama juli последната снимка е за конкурс
Мажа с Мустела+50 ,последно време забравям
  Димяни го е описала добре .Питата за прощъпулник се търкаля, а за 40-те дни се чупи над главата на майката с бебето
Ние ядем от Джуниър за 2.40 на ден ако е за месец излиза по 2лв.Има дни и на мен не ми харесва как са сготвили,но повечето пъти е добре ,поне е рзнообразно.Аз като му готвя трябва да яде 2 или 3 дена едно и също.Всеки си прави избор.Като отидем на морето ще му мисля.
 Хайде лека ви нощ Sleeping

# 93
  • София
Ние ходихме с беба, носех пюрета, каши, готовите каши наХИП,поръчвах и супи /бяхме в Гърция, ходим там от 3 години и познавам собствениците на кръчмата, семейство, даже ми отделяха от супата преди да я застроят/. Правех и всяка вечер попара /там имат страхотно козе сирене/ и така изкарахме.
мажех с едно за дерматит, утре ще ти пусна името на Лс, май А дерма , че сега не мога да вляза да го видя- няма химия вътре, особено парабени, които ненавиждам! /Димяни, това ли беше с ориза?/
Шоши, ами аз обиколих всичките доктори, май клоня към Чаначев, ако искаш дай ми телефона на нея или обратното.

# 94
# 95
Морска,страхотен е малкия Heart Eyesи само как си държи волана....Ще стане шофьор от него Mr. Green

# 96
# 97
Добър вечер  Hug!

Морска--малкия е страхотен! Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Димяни --много точно е обяснила за прощъпулника! Peace Peace Peace
Ние уж се изправихме доста ранно и почна да ме държи за ръчичка ,но още не се чуства стабилна ,за да ходи сама!! Peace PeaceКогато тогава............

Ние на море още незнам дали ще ходим но ако го направим сигурно ще е в Гърция ,че е по -близо и като си ходим на Петрич за кръщенето може да отскочим и да там! Mr. Green Mr. Green
Аз и сега я мажа с Себамед 50+!Много съм доволна от тази марка козметика! Peace

За детската кухня --ние сме на Джуниър за 2,40 на ден защото не я записвам за целия месец !Избирам си от яденетата и поръчвам !Което сметна, че няма де ми хареса или мога да си го направя и в къщи не го поръчвам!
Иначе съм доволна и е разнообразно !Десертите са много вкусни и чак на мен ми се прияждат! Blush Blush

Сега дойде време да:
Честит първи рожден ден на Яворчо на Тиги!Да расте здраво ,весело и лъчезарно дете!Да е радост за очите и сърцето на мама и тати!
Ето и подаръка!

Честит първи рожден ден и на бебе Георги!Да слуша и да е много усвихнат!

Това е засега от нас!
Лека вечер Ви пожелавам и спинкащи бебчета!

# 98
Честито първо истинско празниче на Явор !
Нека има незабравимо и вълшебно детство.
 Hug

Тиги,   bouquet

Честит първи рожден ден и на Георги!

# 99
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честит рожден ден на Явор и Георги, да са здрави, много обичани и лъчезарни  Hug

# 100
Честит Първи Рожден Ден на Явор и Георги!
Да са живи и здрави, да им се радват всички! Весел празник, Тиги!
Ние сме на море! Страхотно!Нищоправене на плажа по цял ден.....и коктейли!
Много ми липсвате, макар че се разочаровах, че първот, което прочетох, бяха слюнките срещу лекарите.
То си има едни вечни свободни теми- времето, политиката, клюкаренето на отсъстващи лица и т.н.
То форума си е и затова, само си мисля, в крайна сметка, сами ли оперират и лекуват децата си плюещите.
Да са живи и здрави всички лекари, които са ни помогнали!

Солени целувки и приятен ден!

# 101
Честит Първи Рожден Ден на Явор и Георги!

# 102
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утрооо  Hug

За станалите кафенце:

Хайде аз отивам да си доспя  Grinning

# 103
Добро утро!  bouquet
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОР И ЖОРКАТА!

МОМИЧЕТА,ДА СА ВИ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

ПИВАНОВА,много неприятно е това с пъпчето,но не бързайте с операцийте!И не е лошо да се консултираш с още някой лекар.Да не прозвучи грубо,но хирурзите си знаят едно и също-операция.Защо не се свържеш с доктор Оги,той работи в Пирогов и пише тук?Нека и той да си каже мнетието!Успех!
Галка,преди две години водихме две бебета на море.Използвах Себа мед +50 фактор.Доста добър ефект!Нати ядеше или по-точно НЕ ядеше пюрета,ТАКА И не се доверих на ресторантската храна.
фава,приятно изкарване на морето!
Спирам,че Ивето ше падне от леглото.
Целувки.

# 104
  • София
Честит рожден ден на Явор! Да е жив и здрав и да расте весело и щастливо детенце!

Пиванова, стискам палци всичко да се оправи и да не се стига до операция Praynig.
Дивена, пази се много сега.
За кухнята, взимам от Джуниър и засега съм доволна Peace.
Слънцезащитният крем, ни е на "Нивеа".
Всички бебчовци от снимките са големи сладури Heart Eyes.
Малко телеграфично го давам, но трябва да ходя до общината и бързам. Следобед ако остане време ще драсна пак.
Чао засега  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт