АВГУСТовските деца с торти и балони правят весели купони

• 12 521
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
 Добре дошли на новите мами.
 Иначе и аз съм с Мустела 50+.
 Пиванова дано всичко се размине леко. Praynig

# 76
  • Враца
Галка, ние бяхме на море с малката. Педи ни беше предупредила да и навзимам пурета (нямам ИУ Blush), та ако евентуално направи разстройство или повръщане, да изкл. фактора храна. Проблема беше че тя не искаше да ги яде и сме и взимали за обяд сандвич с кашкавал и доматче, давах и течни каши, плодове, плодови пурета, йогурти и така го избутахме  ooooh! Иначе с бебе на море, хм ...  Mr. Green, какво да ти кажа  Thinking, накрая вече исках да се прибираме за да си почина (колкото и невероятно да звучи) Но щом мислим Септември пак да ходим с нея, значи има и хубава страна, не само лоша  Grinning
Щях да забравя да ти напиша с какво я мазах  ooooh! Себамед 50+

# 77
# 78
Лони , Вики е станала голяма красива госпожица. Hug Hug Hug

# 79
Ей таз Морска само се занася. Heart Eyes

Галка, ми забравили сме бе. Wink
Мажа с Ла рош ..По принцип. И на морето също. Има тен, но досега слава богу не е изгаряла.
На плаж я водя след 17 - 17.30 или преди 11.
Яде буркани - любими са й. Е, не стъклото. Laughing

Иначе бих казала , че думата почивка не е от най - подходящите.
Но пък е забавно.
Ако имаше кой да гледа вечер...

# 80
hari_77, и на мен ми харесаха веселите конусчета!
Здрастии, нови мамиии!
Енита, дано се оправи Яната. Ако има нужда от контакти с доктори - свиркай. На една приятелка бебката е със същите грижи и й споменах за вас. Предложи ако искаш -  да влезете във връзка
PIVANOVA,   bouquet
Гита Ог,  Heart Eyes на снахичките
Порадвах се и на снимките
 Mr. Green
Ние ще сме на море с беб. Идеята не ме плаши, нали все сме си заедно Simple Smile Мажа за слънце с Laroche posse
PtigrEeeeee,   bouquet

# 81
shoshi, видях тееее, айде казвай де  Crossing Arms
ууууу докато напиша и ти публикува  ooooh!

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 21:52 от ptigra

# 82
О, шОшИ...
Ние май по сходна козметика си падаме.Simple Smile

Къде ще ходите на моренце ?

# 83
 Hug
Привет на новите мами   bouquet

Тези дечица, колко са прекрасни и фотогенични - на всички отделих внимание Simple Smile
Ние си купихме нова количка и сега се чудя какво да правя със старата - доста е запазена newsm78  Може и да я продам newsm78
За слънцезащитната козметика - първо беше Мустела 50+, а сега е на Виши 50+  И от двете съм доволна - Митко не е изгарял, но и не си остана бял.
Пиванова, не се притеснявай за пъпчето на Перси, всичко ще се оправи  Peace
Утре сме на контролен преглед при алерголога, но съм песимистично настроена  Sad  защото наскоро му дадох 2 лъжички пюре с телешко и екземата изби 2 часа след това и вече цяла седмица избледнява  ooooh!
Гита май не само няма да прави темите повече, но и не се появява  newsm78  В тази връзка и Тиги не се е мяркала наскоро май  newsm78

# 84
Добър вечер  Hug
Ама как си личи, че днес е валяло  Joy Много сте пописали  Hug
Забравих, кой какво беше писал, питал, но помня само че снимчиците на децата са супер, много са сладки всички  Heart Eyes
Сладкишче, брао че сте "чисти"  Party Party Party
И аз днес купих на Чико гърне, и е ОК вече, всички атрибути са си в гърненцетооо, ама не пишка  Rolling Eyes Струва ми се мисия невъзможна малко  newsm78 Иначе си умрях от смях като го сложих на гърнето, той така се изкефи и взе да казва: "Бръъм"  hahaha hahaha hahaha помисли, че е вид кола, мотор  Joy Joy Joy Ох още ми е пред очите и се смея...

А да, за детските кухни, и ние сме на Хер бебе, много взе да ме дразни, всики манджи миришат еднакво, все едно слагат някакъв бульон ли не знам  Thinking Неди днес повърна от основното ястие, толкова гнусно беше  Sick И скъпичко си излиза от всякъде погледнато! Май ще се отписваме скоро от кухнята  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 22:36 от фетица

# 85
хихихи,тоя Неди бееееее Heart Eyes

# 86
Гита май не само няма да прави темите повече, но и не се появява  newsm78  В тази връзка и Тиги не се е мяркала наскоро май  newsm78
Защо така?

# 87
Защо така?

Бе и аз се чудя...Може би има нужда от "отпуска" от оформление на темички Wink
Сериозно,дано не сме я обидили нещо  Confused  Hug

За прощъпулника и аз имам въпроси, какво се прави? Какво да я правя въпросната питка  newsm78 Чувала съм, че се чупела над детето ли какво беше  Thinking Абе кажете вие какво ще правите и какво сте чували, че се прави, нужно ли е да каня гости  Rolling Eyes Че множко ще ни стане РД, Кръщене, Питка...Все хубави моменти, ама МИ СЕ СПИ!  Embarassed
  bouquet

# 88
Сериозно,дано не сме я обидили нещо  Confused  Hug
Confused

# 89
Добър вечер и от нас!Дребното заспа и аз се добрах до компа! Mr. Green
Относно слънцезащитните лосиони и млека ,аз мажа малкото с Бюбхен 30-ти фактор!има тен,но за сега не е изгарял! Peace
За кухнята.ние сме към "Мама Люси "и съм много доволна за сега Heart Eyes
Моренцето май ще го пропуснем тази година...но до година Party Party Partyмисля че е това за сега Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт