АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 695
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро и от мен   food010
Аги, напълно съм съгласна с теб и за църквите и за думите  #Cussing out Няма какво повече да коментирам, но най-дразнещото ми нещо беше джамията срещу Халите и това, че всички трябваше да я слушат  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Скарлет, много се радвам за вас  Hug Снимай Тони да чуем и ние песничката.
Вени, за събота не знам дали ще сме тук, че правим ремонт на вилата и май още довечера ще заминем, а и ни е много близо и предпочитаме почивните дни да сме там.
Може някой ден пак да се организираме за някой детски клуб, искате ли? То вярно, че като е хубаво времето всички искат навън, но декември беше много хубаво и приятно  Hug Или да го оставим за септември-октомври като се завърнат всички от отпуски и почивки  newsm78
Данче, Стенли не яде сам, може, но не иска, не кара колело, стига педалите, но предпочита да го бутам, пее песнички, седи на гърне, но рядко казва като му се прави нещо. Така че спокойно, мила  Hug
Смини, Краси, лек път и много приятни емоции  Party
Татянка,  Hug липсвахте ни. И аз като Вени половината думи не знам какво означават и не съм ги чувала  Rolling Eyes
Жени, много се смях на твоето "чушка или пиперка"  hahaha

Момичета, някои от вас скоро да са сменяли входната врата на блока и да има идея от цени или фирма, благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 09:57 от Nadeto

# 46
  • София
  food010

Татянски, за анцуга не си права - това е книжовната дума в БГ език, а анцунг е неправилна. Това, че някои хора използват неправилната е друг въпрос Mr. Green

Мен пък, повече ме дразнят англицизмите; В нашата област се случва да разговаряме, без да използваме почти никакви бълг. думи, но за съжаление, е неизбежно, защото цялата компютърна терминология е на английски и няма български аналози.

А действителността в някои родопски села винаги ме е изумявала - жените, облечени и забрадени в черно, по цял ден работят на полето, а мъжете се изпружили пред джамията с броеници в ръка, клюкарстват и се наливат с ракия... Ама всичко е въпрос на нрави; за мен това е неприемливо, за други е единствения нормален начин на живот.

Сминс, страхотна картинка!

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 12:50 от Renkata

# 47
Ехооооо, никой ли няма тук да ми прави компания за следобедно кафе  newsm78

# 48
Аз, аз, аз Wink

# 49
Пиша ви от Младост. Стаско от нощеска е със зверска кашлица, а аз съм на червено от напрежение и нерви. В гърлото ми е заседнала буца, а в главата - черни мисли. От болницата миналата година не съм се чувствала толкова сдухана. Все ми се струва, че нещо има неизлекувано, нещо фатално... Отиваме на лекар, да го слушат, гледат и се моля да успеят да ме излъжат, че нещо традиционно му има.
Наоплаквах се, извинявам се.
Ще чакам отзиви от концерти, а се надявам и на снимки.

# 50
Алоу, Данче! Какво му става на този Стаско-сладурчев бре?! Не му ли даваш витамини някакви?
Пиши какво са казали ликарите. Ако кашля много , изведнъж и отквърлят да е спастична, що не му поискаш една снимка?

# 51
Деси, пиши повече де  Naughty
Данче, мила  Hug Недей така с тези черни мисли. Нормално е в това шантаво време да настиват децата, да ги хващат вируси. Аз постоянно съм хремава, ту ме боли, ту не гърлото. Пиши после като се върнете от доктора  Hug

# 52
  • София
Данче, стискаме палци  Praynig

Аз вече съм в отпуска един месец и малко.....

В неделя пътуваме, така че пожелавам на всички весели и приятни дни, когато мога ще се включвам.

Наде, като направя записа ще го покажа, че то си е за хвалба.

Чао, засега!

# 53
  • Boston, MA
Данче, сакън, недей с черни мисли. Нали знаеш, психическото здраве на майката е основна предпоставка за щастливо семейство (и дете).  Grinning

Дани също влачи една тип пушаческа кашлица от месец близо, но нали е иначе в добра форма и настроение, та чакам да си мине от само себе си.

Аз пък обичам всякакви турски думи и архаизми, богатство на езика е това. Ето например, въпросното хюмне не може да се преведе с една дума, трябва цяло описание да му се даде. Има нюанси в различните думи.

Английски думи не на място ме дразнят, но употребявам, какво да се прави, много от термините или нямат български превод, или аз не го знам, защото съм ги учила на английски.

# 54
  • София
Цял ден ме мързи да напиша 2 реда.

Данче, стискам палци всичко да е една безобидна кашлица.
Скарлет, приятна почивка.

Какво стана с организацията ни за утре в парка? Май ще се разберем в последния момент.

# 55
Хюмнето не беше ли хомосексуалист? Или по-скоро лесбийка? Grinning

# 56
Понеже утре и ние заминаваме, искам в аванс:

ДА ЧЕСТИТЯ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА РЕНКАТА! Heart Eyes
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, УСПЕХИ И МНОГО ЩАСТИЕ С ДВАМАТА МЪЖЕ У ДОМА!
ВЕСЕЛ ДЕН УТРЕ!

Hug Heart Eyes Hug

И Велина се опитва, да се разболява - снощи и днес вдига до 38 Т, без нищо друго. Сега я смъкна. Доки е в отпуск, а на други не ми се ходи, че моментално изписват АБ. Яд ме е, че за 4 дни я пуснах на ДЯ. Сега ще си я лекувам на почивката. Rolling Eyes

И мен ме дразнят модерните чуждици /напр. "сори за оффа" Sick/, а старите - не до там.

Доскоро! Hug

# 57
Еййй, всички ли сте на концерта бре? Това е най-пустата тема може би във форума.
Енви, лек път и хубава почивка! Дано Велина все пак не се разболее! Hug
Данче, чакаме новини за Стаско!

# 58
  • София
Данче, пиши какво става? Ходихте ли на лекар?

За утре - ние сме там стига да не вали! А то все към 5 вали, но се моля утре да ни пощади! Но ще си пишем пак утре!

# 59
Малко включване и от мен  Simple Smile.

Надявам се , че няма дъжд в София и ще има новини и снимки  от концерта скоро. Тук пък тази вечер ще свирят Сигнал, но е много студено,  а аз съм тръгнала само с летни чехлички , които се носят на босо  ooooh!. Тайфата излиза след час , имам още малко време да реша.

Данче, надявам се , че си по-спокойна след прегледа  Hug.

Скарлет, страхотно е това , че сега си по-спокойна по отношение на Тони и има напредък.

Енви, приятно изкарване, дано се стабилизира Велина.

Аги, честито и от мен синьо щъркелче.

Общи условия

Активация на акаунт