Аги, напълно съм съгласна с теб и за църквите и за думите
Няма какво повече да коментирам, но най-дразнещото ми нещо беше джамията срещу Халите и това, че всички трябваше да я слушат

Скарлет, много се радвам за вас
Снимай Тони да чуем и ние песничката.Вени, за събота не знам дали ще сме тук, че правим ремонт на вилата и май още довечера ще заминем, а и ни е много близо и предпочитаме почивните дни да сме там.
Може някой ден пак да се организираме за някой детски клуб, искате ли? То вярно, че като е хубаво времето всички искат навън, но декември беше много хубаво и приятно
Или да го оставим за септември-октомври като се завърнат всички от отпуски и почивки 
Данче, Стенли не яде сам, може, но не иска, не кара колело, стига педалите, но предпочита да го бутам, пее песнички, седи на гърне, но рядко казва като му се прави нещо. Така че спокойно, мила

Смини, Краси, лек път и много приятни емоции

Татянка,
липсвахте ни. И аз като Вени половината думи не знам какво означават и не съм ги чувала Жени, много се смях на твоето "чушка или пиперка"

Момичета, някои от вас скоро да са сменяли входната врата на блока и да има идея от цени или фирма, благодаря предварително.

/, а старите - не до там.
.
. Тайфата излиза след час , имам още малко време да реша.