АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 703
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • 2 етажа над тавана
Мили ми момичета, само набързо минавам да кажа, че утре сутрин пътувам при малката и цяла седмица много ще ми липсвате. Hug

Данче, душа, недей така с лошите мисли - надявам се да пишеш , че всичко е наред и няма никакъв повод за тревога. Praynig Hug Heart Eyes

Дано всички са се забавлявали подобаващо на концерта на Металика. Grinning

На заминаващите и излизащите в оптуска - приятна, слънчева и релаксираща почивка пожелавам - без дъждове, облаци, болни деца и други фактори, скапващи настроението Grinning

Чела съм ви доста по диагонала, за което съжалявам, но и днес ми беше доста напрегнато в работата, поне приключихме сделката за наем на офиса.

Татянка, много липсваше Hug

Отивам да си оправям багажа, че още нищо не е готово.

Целувам ви всички Hug Heart Eyes

# 61
  • София
Момичета  Hug
Вчера на прегледа лекарката каза, че дишането му е чисто, гърлото - добре. Давам сироп да отхрачва, спирам сополите, гоня го по цял ден да хапне нещо, да пийне глътчица нещо. Около мен са само шишета с  различни сокчета т.е. чайчета, и всякакви бъркочи. Ако не се бъркам Бубка беше казала "стопи ми лагерите" отвсякъде, днес ще ходя да се възнаградя, че оцелях след цяла седмица с болно дете, с едни дънки и ще взема 1 номер по малки, което е добре де  Mr. Green Пък душата си черпя с чайчета, че се оказа, че имам една душа и от толкова напрежение и тя ме заболя.
Добре, че ви има, и се извинявам, че вчера така избълвах всичко, което ми тежеше, но трябваше да го направя някъде.

Ренкооо, оставяряш ли днес?!  Mr. Green Неее само малко помъдряваш  Mr. Green

Честит Рожден Ден!
От сърце ти желая бодрост, здраве и мъже, които да те правят щастлива!

# 62
  • Boston, MA
Ренка, честит рожден ден!   bouquet

# 63
  • София
Ренка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!!!!!!Много здраве, усмивки и късмет!  bouquet

Момичета, ако някой ще ходи към парка ще се видим там. Ние ще ходим.

Данче, така вече приличаш на себе си.

# 64
Честито на Ренката и всички, които съм пропуснала през последните няколко дни  bouquet

Чаена, честито ти второ момченце, нали знеш има и трети опит ако настоявате за женско Mr. Green Да е живо и здраво!

Данче, радвам се че при вас нещата са просветлели Hug

Смин, много хубава ваканция сте имали Peace

# 65
Ренка, честит рожден ден. Много здраве и любов ти пожелавам.

# 66
  • София
Ренка, честит рожден ден! Всичко най-хубаво и весело настроение от нас!  Hug

Данче, радвам се, че сте добре и двамата! Успешен пазар!

Нас в парка няма да ни видите, че пак сме по огледи, на които ходим сами. Не можем да си нанерим брокер. На тези на които звъним им се иска да си вземат комисионната без да излизат от офиса.

Приятен ден!

# 67
  • София
Здравейте и от нас!
Ние след онази кашлица, на третия ден гепихме един вирус-повръщане, Т, разстройство. Цяла нощ повръща на 25-30минути, цял ден също-събраха му се над 30 часа без вода...бяхме стигнали до "средно обезводняване".След 24 часа без вода и храна детето приличаше на парцал. Оправих го със свещички Вомитусхил-на четвъртата спря да повръща. Следващите 24 часа минаха с Т 37.6 и съвсем малко вода и половин пакетче солети. Детето заприлича на нищо.В началото на третите 24 часа Т спря, започна разстройство, но вече не повръщаше. Съответно започнах да го захранвам и давам течности/будех го на 2 часа нощес/ и прахчета против разстройството.От вчера вече става, ходи, днес играе и е доста по-добре.Много гаден вирус, бе!!! Rolling EyesОт снощи не е акал, може би го хващат прахчетата вече!
Чаена, честит ти син щъркел!Много ме накефиха разсъжденията ти за майките на момичетата и момчетата и мога да кажа,че  наистина има някаква зависимост. Ето, аз принципно съм от щурите и се чувствам на мястото си като майка на момче. Но при мен има и нещо друго. Сега, след 2 години вече, имам някакво желание и за момиченце-връзват ми се панделки, кипри ми се едно малко момиченце...Аз винаги съм искала 2 деца от различен пол, така че следващия път ще имам изисквания към моя мъж! WinkАма ще почакам още 2-3 години!
ramama,снимките са страхотни! PeaceМного готини са се получили!!!Извинявай, ако си казвала, но с какво се занимаваш, да не би фотографията да ти е професия или хоби?Много точно са уловени ситуациите! Peace
Наде, и аз не давам газирани напитки засега.
Данче, не се притеснявай!Ние пишкаме на гърне/акаме в гащите вкъщи, иначе в градината акаме в гърнето/, пеем песнички, почти ядем сами, не караме колело....но какво от това...това са неща, на които детето много лесно може да се научи!Аз съм манияк на тема развитие и постоянно го тормозя да учи разни неща...пее песни, "чете" ми/говори къде какво е нарисувано/, познава 2-3 букви, рисува топка и буквата Г, брои до 5.....и т.н. Но това са неща, на които аз държа и го занимавам!Това, че другите не държат, но пък ги учат на ред /докато аз му давам почти да обръща всичко нагоре с краката вкъщи и да търчи като луд навън/, оставят ги да играят, създават им социални контакти/докато единствените деца, които вижда Давид са децата в яслата/, грижат се за тях години наред /докато аз го оставих на 1 год/ не ги прави по-лоши майки!Знаеш, че тази тема много пъти е  разисквана тук и не виждам защо се притесняваш!Ако в даден момент решиш, че нещо трябва да го умее, хващаш го и го научаваш!Но ако не си убедена вътрешно, че сега му е времето, не го правиш!Дори и да сте единствените "ненаучени"в дадено отношение, голяма работа!Отплеснах се доста, но ми се струва, че тези неща са като при възрастните-просто някои умеят разни неща повече от другите!

# 68
  • София
Каня ви на виртуална почерпка, по повод вчерашния ми рожден ден

Благодаря ви за страхотните пожелания! Толкова мило ми стана! Много ви обичам, момичета!  Hug

# 69
  • Варна
Честит рожден ден Ренка, да си жива и здрава!Ха, така, аз ли съм първия оцелял от концерта?!
Размазах се от всякъде!!!!! КЕффф голям!! Пък колко пътувахме отиване-връщане, влак, автобуси, ужаст!! Но пък си заслужаваше. Аз разбира се се докарах с нетърпими болки в ухото и се оправих чак след концерта като пих хапче, но аз съм си карък. Догодина пак! Снимки имам много малко, достраша ме да мъкна апарата, втори път няма да се прецакам така де, то имаше хора с огромни бинокли. За тези, които са били  вПловдив, концерта беше точно толкова велик, но някак по-различен. Повече ефекти т.н., нали си знаете първият път е винаги неописуемо! Надявам се и Смини да са изкарали супер, че си беше страшно за толкова малко дете.
Ще се опитам да кача една две дето се вижда нахилената ми мутра  Mr. Green
качих, то мен ме има малко, другото нещо с мен е мъжа ми Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=267896

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 13:31 от Красе

# 70
Ренка,честит ти рождин ден мила,на патерица но от сърце ти желая много здраве,любов и щастие,семейно благоденствие и професионални успехи!
Децата и домашните ги пипна ужасният вирус с повръщане и разстройство,направо честно ви казвам не съм преживявала с тях такова нещо-през 10-15 минути повръщаха и пълнеха памперсите като за световно,измъчиха се милите,добре поне че пият водичка,сокче и не се обезводниха че и от това ме беше доста страх Tired Cryсега се надявам да отшумява вече поне повръщането и до утре и разстройството Praynig
Хубав ден на всички! Hug

# 71
  • София
Леле, какво етова нещо! Ужас! Дано да се оправят бързо! Praynig

Красе, страхотно! Завиждам ти направо, но аз не съм много по концертите! Иначе Металика са ми слабост - много спомени имам покрай тях!

Ренка, честит празник! Много усмивки и здраве!

За момичешки и момчешки майки говорите - незнам дали е така - аз имам и двете, но да ви кажа, че момичето е буйно като момче, а момчето е спокойно и по-скоро кака му е в основата на лудориите. Сам като е не лудува хич!
Така че...зависи от детето!

# 72
  • София
Нашата одисея за съжаление продължава  Sad Вече силица не ми остана... Стаско от вчера неиска да яде, неиска да пие, крив и кисел е до безобразие, станал е хипер агресивен... Принудих се да му сипя спрайт в бирено шише с надеждата да пийне... Досега се плацикахме на чешмата и успях да му пробутам малко кремче, малко водичка, но положението отива на обезводняване според мен. Станал е като сенчица, отслабнал е... Вече и болницата не ми се струва толкова страшна само да оздравее... Това да ти е болно детето - по съсипващо няма.
Благодаря ви за подкрепата и желая на всички ви здраве!   bouquet Hug

# 73
  • София
Ей,този Стаско! Confused
Добре, бе, Данче, той повръщане, разстройство, Т...какво има всъщност в момента?Или е само супер отпаднал и не яде? Rolling Eyes

# 74
  • София
Няма Т, няма разстройство, не повръща - чукам на дърво! От 2-3 дни неиска да яде, днес е пика на неядене и пиене.
Вие как сте, Бюти?  Heart Eyes Радвам се, че се появаш ама пиши за вас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт