За четенето в тоалетната...

• 8 924
  • 127
  •   1
Отговори
# 75
Като прочетох колко сте много, се успокоих, че не е само при нас тази мания. Съпруга ми сутрин и вечер се заседява в тоалетната от 30 до 40 мин. Не само чете вестници, но пише даже и emaili. Нямаше да е чак такъм проблем, ако бяхме с две санитарни помещения. За съжаление сме с едно ..... Mr. Green и аз подскачам от крак на крак докато излезе от тоалетната!

# 76
Нито аз нито половинката ми четем в тоалетната....

# 77
Никога не съм предполагала, че има толкова хора с болни стомаси ooooh! 

ooooh! ooooh! ooooh!
Това че човек ходи до тоалетна всекидневно, не означава че е с болен стомах..
Ако мислиш че ходенето до 00 веднъж в месеца е здравословно, много се лъжеш

По темата, аз си чета от време на време, но мъжа ми не

# 78
  • България
Ние пък и двамата си четем в WC- то, пълно се със списания и вестници (но не вместо ТХ)

# 79
  • Разград
Аз и голямото дете обичаме да четем, разглеждаме, а той дори си играе в тоалетната.

# 80
  • Добрич
И двамата със съпруга ми не четем в тоалетната.

# 81
  • Ямбол
Никога не съм предполагала, че има толкова хора с болни стомаси ooooh!

ooooh! ooooh! ooooh!
Това че човек ходи до тоалетна всекидневно, не означава че е с болен стомах..
Ако мислиш че ходенето до 00 веднъж в месеца е здравословно, много се лъжеш

По темата, аз си чета от време на време, но мъжа ми не
Не всекидневното ходене е признакът, а застояването за по-дълго време, има разлика и то голяма.

# 82
Аз чета. Не се задържам дълго , но иначе ми е скучно Wink. Ако съм си забравила книгата чета надписите на шампоаните и кремовете Mr. Green
еййй, беше ме срам да кажа  Embarassed ама го гледам това с надписите по опаковките и други го правят  Joy

# 83
 hahaha
Аз чета. Не се задържам дълго , но иначе ми е скучно Wink. Ако съм си забравила книгата чета надписите на шампоаните и кремовете Mr. Green
еййй, беше ме срам да кажа  Embarassed ама го гледам това с надписите по опаковките и други го правят  Joy
Joy Joy Joy

Яко ме разсмяхте newsm10

Аз често влизам с книжката в 00, ама мъжО изключително рядко  Laughing
Ама сега кат се замисля, аз имам "голям проблем"( както казва синчето  Simple Smile) веднъж дневно, а брачната половинка - неколкократно...  Mr. Green
Та, ако на всяко влизане в 00 си влачеше и книжката- то няма как да иде на работа  Joy

# 84
Ние не четем... ще взема да подхвърля някое списание да пробваме Party

# 85
Хм, мислех да сложа лавици.
Все пак обаче по-приятно ми е във ваната.

# 86
  • Ямбол

Все пак обаче по-приятно ми е във ваната.

А, във ваната и аз няма да откажа, ако имам време и ...вана.
Затова след малко мисля да ползвам дивана и да почета, докато ми се приспи.

# 87
Съпругът ми не, но аз съм седяла и по един час в тоалетната като се зачета в някое списание Embarassed. След това, като тръгвам да ставам имам мускулна треска  Blush.
#Crazy newsm78 къде имаш мускулна треска?

# 88
Ние не четем... ще взема да подхвърля някое списание да пробваме Party
Недей пробвай  Stop , току виж ви е станало навик  Wink....има къде, къде по приятни места за четене и не така ароматни Laughing

# 89
  • София
Вестник Уикенд стана 80 страници - тежко ми и горко. Като се затвори вътре сутринта с вестника и кафенцето, въобще не знам кога ще го видя отново. После се оплаква че му били изтръпнали краката. Mr. Green
И аз чета в тоалетната, ама малко. Откакто се преборих със запека, гледам да не се задържам дълго.

Joy Това все едно аз съм го писала за моя мъж Mr. Green Сега ще се нанасяме в новия апартамент и ми мрънка от месеци да съм му купела поставка за вестници и ако може някак си да измайсторя и поставка за чашата с кафето.
Ама няма лошо, аз обичам в почивните дни да си поспивам по до късно, а той милия като става с петлите доста време отхвърля в тоалетната, хич не му е скучно. Но да си призная и на мен ми се случва понякога и той много се кефи, че възприемам този му навик.

Общи условия

Активация на акаунт