За четенето в тоалетната...

• 8 914
  • 127
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мъжът ми освен,че чете вестници и списания,си играе и на игрички на телефона и кънти цялото wc.

# 121
  Съпругът ви обича ли да се заседява в тоалетната?Държите ли във въпросното помещение вестници,списания,научна литература и кръстословици.И карате ли му се,когато се зачете в някоя книга в кенефа и се смее на глас?

Ами да, аз имам нещо като библиотечка със списания току пред тоалетната:)
Мъжът ми няма този грозен навик, но аз да... не мога просто да седя и да не правя нищо. Обогатявам се,.. така да се каже  Mr. Green

# 122
Аз чета, разглеждам и разлиствам каквото ми падне.. Че и с лаптопа съм влизала  Mr. Green
Мда.. преди да родя..
Сега вече ако успя да вляза сама до тоалетната или не ме извади дребния след 20 секунди от там, си е истинско постижение да разгледам и картинките на тоалетната хартия  Joy

Мъжо чете.. Имаме си цяла библиотека от каквото се сетите - книги, списания, вестници, реламки.. Ама той си виси там по 1/2 час с кеф  Crossing Arms

# 123
Смешно или не, аз чета там- вестници или художествена литература.Само там мога да се скрия поне за малко.

И аз съм така, но рядко ме оставят вече. Особено малкият Дзвяр Laughing
Еххх, времена, времена...

# 124
  • Linz
И моят мъж си пие кафето в тоалетната всяка сутрин ! Неговот и зхождане си е цял ритуал!    hahaha

Само като видях тема отпреди година, разбрах, че си ти. Дано такъв запек те застигне, та 2та това на Война и мир да не ти стигнат.
Joy
Недей, че ще вземе да влиза с лаптоп в кенефа и тогава глей какво ствава...

В нашето семейство тоалетната се ползва по предназначение, четенето обикновено го оставяме за хола.

# 125
И моят чете, нямаме проблем с това. По-забавното е друго. Всеки път, когато ще се чисти с негова помощ или трябва да направи нещо той, мигом, ама на секундата тича в тоалетната...И седи доста плюс, че ако в един ден го помоля 5 пъти за нещо, той отива минимум 5 пъти до тоалетната... непосредствено след молбата ми newsm78  Боляло го коремчето, казва... Joy Joy Joy

# 126
Чета.И съм го превърнала в такъв навик,че без четиво,някак не спори...Даже и надписите на шампоаните чета,като няма друго..

# 127
Не знам какво прави съпругът ми в тоалетната.
Той става преди мен.

Общи условия

Активация на акаунт