За четенето в тоалетната...

• 8 949
  • 127
  •   1
Отговори
# 105
Винаги ми е било непонятно четенето в тоалетната ... обаче мъжа ми си ходи там с лаптопа редовно . За щастие имаме две бани с тоалетна , т.е всеки си има негова  Laughing

# 106
Ами хм ... и за тая дейност хората са измислили бизнес. Дали да не пусна този постинг и в "Идеи за бизнес"?  Whistling
Намерих в една книжарница книга, на която буквално преведено на български заглавието беше: Заето! Да четем на трона на знанието.
Е да де ... оня хм ... трон.  Whistling  hahaha
Имаше хубави, леки и неангажиращи съзнанието разказчета, които варираха по дължина, като дължината беше предварително отбелязана с 1 до 3 трона .... така де, зависи колко стоене на трона се предвижда  Whistling

Излишно е да казвам, че веднага я купих за мъжа ми  Flutter който обича идиотските подаръци, не защото би му трябвало.

ето я:

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 23:03 от violante

# 107
Е това с четенето в тоалетната никога не съм можела да го разбера, смешно е просто.
Не само, че е смешно, ами е и вредно. Основна причина за хемороидите е именно това заседяване в тоалетната....
Отделен въпрос е, че е и гнусно да подмяташ книги и вестници, докато се отдаваш на биологични нужди.

# 108
Не, разсейва от поставената цел  Joy

# 109
  • Варна
Мъж ми влиза и действа по същество. А аз си попочитам вътре. Навремето като ученичка в тоалетната си решавах домашните по математика.

# 110
Е това с четенето в тоалетната никога не съм можела да го разбера, смешно е просто.
Абсолютно и аз така! Иначе и моя си влиза задълго, но не чете. Доскоро играеше судоку на телефона си, но след като смени телефона, играе на някакви си Бъблс или и аз не знам точно... Даже понякога ми се хвали как си подобрил рекорда  Mr. Green

# 111
В духа на темата, като студенти стените в тоалетната бяха покрити с залепени формули ( всички бчхме от специалност математика) и според един колега т.к. нчмаш какво друго да правиш, запомняш формулите. Наистина метода работеше.

# 112
Аз от малка  там чета, но сега по-рядко, че е баня+00 и не ме оставят на мира ConfusedПък  и е мокро много често по тая причина.

# 113
Да, имаме си цяла библиотека, включително и поезия Laughing

# 114
И моят мъж си пие кафето в тоалетната всяка сутрин ! Неговот и зхождане си е цял ритуал!    hahaha

Само като видях тема отпреди година, разбрах, че си ти. Дано такъв запек те застигне, та 2та това на Война и мир да не ти стигнат.

# 115
И двамата четем - книга или по-често вестник, обикновено там си събира той "7 дни спорт"  Joy

А малката не сяда на гърнето без книжка, ако случайно е забравила, ме вика да й дам  ooooh!

Joy Joy Joy

# 116
Мъжа ми редовно чете, но той чете много и навсякъде по принцип, та не го приемам за специален ритуал. Аз рядко се зачитам, но нямам и възможност, сина ми обикновено стои пред вратата и ме вика.
Едно време, като ученичка, бях трагичен случай, криех си в шкафа във ВЦ-то книги и откарвах с часове.

# 117
 Joy Joy Joy Ох, ще умра от смях вече! Добре че още няма отворена тема за други неща как се правят в тоалетната и дали шпионираме мъжете си докато ги правят newsm62

# 118
аз пък специално си купувам сп. БТА Паралели за четене в тоалетната. имаме си и поставка за списанията. аз си държа и химикал тъй като решавам и кръстословиците Mr. Green

# 119
Отговор "ДА" И се провиква-забравих химикааалааа!" М/у другото не е лоша идеята за някаква поличка  Joy

Сетих се сега за една тоалетна хартия, на която бяха отпечатани вицове. Един ден влизам в 00 и гледам ролката развита почти до края.. Joy Явно е решил, че не може да дочака до следващото ходене да види останалите вицове. Joy

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 11:11 от elica676

Общи условия

Активация на акаунт