За четенето в тоалетната...

• 8 931
  • 127
  •   1
Отговори
# 90
Мъжът ми и той чете в тоалетната.Един познат обаче с китарата си влиза.Музикант е човекът.....

# 91
# 92
В нашето семейство не четем в тоалетната,но имам приятелка която не само чете там,но си пие и сутришното кафе в двете нули. ooooh!

# 93
hahaha
Аз чета. Не се задържам дълго , но иначе ми е скучно Wink. Ако съм си забравила книгата чета надписите на шампоаните и кремовете Mr. Green
еййй, беше ме срам да кажа  Embarassed ама го гледам това с надписите по опаковките и други го правят  Joy
Joy Joy Joy

Яко ме разсмяхте newsm10

Аз често влизам с книжката в 00, ама мъжО изключително рядко  Laughing
Ама сега кат се замисля, аз имам "голям проблем"( както казва синчето  Simple Smile) веднъж дневно, а брачната половинка - неколкократно...  Mr. Green
Та, ако на всяко влизане в 00 си влачеше и книжката- то няма как да иде на работа  Joy
Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 16:17 от Сисссс

# 94
  • окр Пазарджик
Четем и двамата , а аз често и кафето си нося там-обикновенно сутрин Laughing
Пиеш кафе в тоалетната Shocked на чист въздух сигурно Crazy
  На топличко...на спокойствие... Laughing
Като ми даде зор след първата глътка предпочитам да си го нося там,че после е изстинало, а относно въздуха - едва ли ти си го надушваш , че ако е така трябва да ходиш с кофа за драйфане Sick

# 95
  • с/у ОколоМръсТното
Чета, пуша и слушам радио в тоалетната.  В един хотел имаше и Тв ... много е отпускащо

а за ползвателите след теб, как е?  Rolling Eyes

Моя не знам какво прави във WC-то. И не ми дреме. Аз си имам свое.

# 96
  • Насред хаоса
Даааааааааа стои вътре по минимум 40 минути ooooh!

Това трябва да е баща ми. Допреди да се омъжим аз и сестра ми, в бащината къща бяхме три жени. Е, всеки става сутрин я за училище, я за работа, и бърза, и се щура, а тати като заседне в тоалета, не мож го изтегли с кран оттам! С книжката и цигарката и си седи човекът, докато му е кеф, а три жени подскачаме на един крак пред вратата!  Crazy

# 97
  • София
А...не това сутрин в работен ден не се прави Naughty Аз винаги предупреждавам и изчаквам някой ако има бърза работа. Не става да се зачетеш, а някой да ти думка на вратата.

# 98
Аз-не ,но той да, даже докато няма нещо за четене, я опаковки на лекарства, я някой вестник ..не влиза, винаги ми е било някакаво странно..

# 99
Даааааааааа стои вътре по минимум 40 минути ooooh!

Това трябва да е баща ми. Допреди да се омъжим аз и сестра ми, в бащината къща бяхме три жени. Е, всеки става сутрин я за училище, я за работа, и бърза, и се щура, а тати като заседне в тоалета, не мож го изтегли с кран оттам! С книжката и цигарката и си седи човекът, докато му е кеф, а три жени подскачаме на един крак пред вратата!  Crazy

При нас беше обратното, трите ни чакаше да се извървим и начетем.

# 100
  • Пловдив
Той не, влиза и след 5 минути излиза. Но аз много обичам. Навик ми е от детството още, но сигурно защото имахме 2 тоалетни и тази с банята беше женската. Там зад тръбите имах поне 2-3 книжки. И сега влизам с книгата която чета в момента и се увличам. А на мъжа ми му е смешно и след 30-40 минути като изляза пита " дремнА ли".

# 101
Понякога четем, понякога и лаптопа ползваме. Понякога излизаме след 5 минути и нямаме време. Иначе мисля в едната ни тоалетна да сложа малка масичка или стойка за вестници и списания. Просто мразя разхвърляни такива. И за радио си мислех, но се чудим дали да е в голямата или  малката тоалетна. Те така или иначе са повече като стаи, отколкото ВЦ и баня...А и може сутрин новините да чуеш.

# 102
Хемингуей е имал библиотека в тоалетната, или може би тоалетна в библиотеката  hahaha
И аз си мечтая за такава, по възможност отделно да има друга тоалетна за да не ме притесняват. Голяма част от художествената литература, която съм прочела е било там. Освен това имахме телефон с много дълъг кабел, ако ме търси някой - да отговоря. Много често ме питаха отсреща - "Пак ли си в тоалетната?"

# 103
Чете, но не винаги. Най-често влиза с телефона и си пуска музика и си пее  hahaha
Брат ми обаче чете ужасно много... и понеже живеят със снаха ми при баба и дядо и баба ми след 30тата минута започва да крещи "... както си се зачел да не забравиш защо свъщност си влзенал!" Веселба голяма е Simple Smile

# 104
И моят мъж си пие кафето в тоалетната всяка сутрин ! Неговот и зхождане си е цял ритуал!    hahaha

Общи условия

Активация на акаунт