В седми месец ний сме вече – ОКТОМВРИ чака ни с човече

• 13 412
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Мими и Тони да донесете само добри новини от прегледите fingerscrossed
И аз съм на бръснач,и се справям за сега ,а после с огледалце и много зор предпологам Mr. Green
На мамите ,които ще са сами заради Металика,ами направете нещо което да ви зарадва и да ви развесели,нещо само за вас си! Hug

# 196
  • София
Добро утро!   love001
Ей, Sisilia, пак се шегуваш с мен ама да видиш какъв ми е голям тумбака на фона на останалата част от мен  smile3532 ужас, това дете расте с всеки изминал ден, до къде ли ще го докараме докато се роди, направо не знам!
Аз ползвах депилатоар един път, след като ме отказаха от кола маската, обаче резултата беше направо плачевен в буквалния смисъл на думата, кожата ми така се раздразни, че не можех два дни да си събера краката. Колкото и да мразя и аз опрях до бръснача! След като родя си се връщам към колата, но сега е просто навъзможно!
mylili, не страдай за концерта, на мен също ми отрязаха квитанциите за концерта на Лени Кравиц ама какво да се прави......лишенията са част от играта  smile3521
[sfkbfk], колечката изглежда супер, страхотна покупка, със здраве да си я ползваш с двете малки скорпиончета!
Успех на прегледите на Мими и Госпойцата и после да се отчетете с хубави новини!
Kpuccu, браво на твоето мъжле! Аз все едно съм знаела, че днес е празник и вчера изчистих и наготвих, днес ще се отдам на разходки и почивка!
Леле от днес съм в 30 седмица

# 197
А, бе, сладурки каква св. Ана е днес, св. Ана се празнува на 9 декември. Нещо май сте се объркали.

# 198
А, бе, сладурки каква св. Ана е днес, св. Ана се празнува на 9 декември. Нещо май сте се объркали.
Сев незнам, ама ми хареса идеята  Grinning Важното е празници да има  Grinning

# 199
Сев незнам, ама ми хареса идеята  Grinning Важното е празници да има  Grinning

newsm62 newsm10

# 200
Добър ден и от мен! Hug
Как ме подсетихте за тоз концерт ooooh!, толкова ми е гадно, че няма да отида! Е поне не съм сама в страданието си, а можех и на Лени Кравитц да отида... Thinking
Както и да е... Моят шкембак в легнало положение, в най-вирнатата си част е 90см, все още съм 57кг., поне според моя кантар, а съм висока 162. Значи горе долу ставам Laughing.
[sfkbfk], много готина количка, като цял автобус ще сте Joy!
Като заговорихте за пола, започнах да се притеснявам какво ще ми каже мойта докторица на 31.07, а честно казано съм се настроила за момче, това разбира се ако изобщо реши да ми каже нещо!
Иначе за триъгълника все още държа на колата, определено е по-болезнено от преди, но щом изтрайвам няма да сменям метода.
Айде, работещите мами да изтраят и тоя ден и после почивка! За останалите е св.Анна Wink.
  bouquet

# 201
По повод на Св. Анна - да днес също могат да празнуват, освен на 9.12.
Просто някои имена имат двойни празници  Grinning
http://calendar.dir.bg/inner.php?d=25&month=7&year=2008& … id=&eid=13776

Прочетох някъде за срещичка на софийските мами,
някой ще ми каже ли за кога става на въпрос?

# 202
  Sisilia,аз продължавам да си ходя на кола маска за цялото тяло (включително и триъгълника).Козметичката ми каза,че дори няколко дни преди термина ще ме изчисти,та да не ме мъчат в болницата с тъпите си ножчета.Иначе преди ползвах депилатоарен крем,ама не ти препоръчвам в това състояние да ги ползваш за триъгълника,много щипе и цял ден е кофти чуството,я по-добре си се обръсни.
 Аз съм 175см и вече съм 77кг,като стартирах от 67кг и много ме е страх че за оставащите два месеца ще кача още доста.Корема ми е огромен вече,а още колко време имаааааа,направо незнам как ще си го нося.А имам доста тичане по апартамента,а и за бебка още нищо не съм купила.
 mylili,знаеш ли откога го чакам този апартамент и все при някой живеем и се съобразяваш.Много ще ни е трудно,защото го купихме с кредит за 30 години,но надеждата ни е,че занапред ще взимаме по-големи заплати и ще го изплатим по-рано.Поне си е наше и сме си сами,това оцених колко е важно за спокойствието и добрия брак Naughty.

# 203
r_adi, аз мислех да пусна анкета за ден на срещата, но няма да съм тук почивните дни, пък и от понеделник намя да мога нищо да пиша по форума заради новото момиче, така че нека момичето, което пуска следващата тема да пусне и една анкета за ден на срещата  Peace

# 204
  • на Земята
 Да -Св. Ана е на 9.12. smile3521. Ама карай! Тъкмо се върнах от ЖК и се радвам че всичко е наред. Другата седмица ще ми пуснат изследвания в 27 или  в 28 г.с. се правили вторите. Питах, защото не са ми правили от началото на бременността,а ви чета че вие постоянно си правите. Та така ми каза доки и после в 8 месец пак пълни + секрет. Вече момата е 950 гр.  Kissing Heart Радвам се ,че всичко е наред! Пожелавам го на всички!!! Hug

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 10:58 от pokjei

# 205
  • София
Здравейте!
Най-накрая е петък. Как само искам да си легна. Вчера след работа бях на 2 срещи с приятелки и се прибрах в 10 ч. Вече не можех да си седя на дупето от цял ден седене и в работата и в заведенията. Така си мечтая и сега за леглото Blush

Аз още не съм си мерила коремчето, а и не съм погледнала какво пише в картона ми от ЖК. Но определено вечер корема ми е по-голям отколкото сутрин. Не знам защо така натежава и напращява вечер, сигурно от събраната умора.

Съни, в кой квартал ви е новия апартамент?

Хубав ден на всички.

# 206
Кога се събудихте и кога изписахте две-три страници бе  Laughing
Айде добро утро. Аз съм на работа, но още спя де. Заради светицата ще
да е.

Успех на Мими и Тони на прегледите.

Софко, количката изглежда страхотно. А дали е много тежка с двете дечица натоварена ?

Като повдигнахте въпроса с пътуванията
- откога е крайно непрепоръчително да се пътува. Аз принципно
нямам контракции и до сега не съм имала, за щастие.

# 207
  renni79,взехме си в Дружба 2,кв.Цариградски се води.Моя мъж е от Ботевград и оттам се излиза през Цариградско шосе най-бързо.А и мойта майка живее в Дружба 2 (ние сега сме при нея),та исках да съм близо до нея,защото имайки предвид че свекърва ми е в Щатите сега най-много на майка ми ще разчитам ако имам нужда от помощ.Тя работи де,ама все пак вечерите и събота и неделя мога да разчитам на нея.
 Според мен винаги можете да пътувате.Първата бременност живеехме на село (до Ботевград),вечерта ми изтекоха водите докато се къпех,тогава си се обръснах и тръгнахме за София,през ноща си ме приеха в Шейново и така,нямах проблем с пътя до София.

# 208
  • Бургас
Днес е лятната св.АННА

# 209
  • София
а мъжът ми като миналия път има вето на алкохола забранено му е да пие до раждането hahaha
Малееееее Гери, голям запой ще организираш на мъжлето като се роди бебка   Wine Glass cheers  Stuck Out Tongue Winking Eye, недей така да въвеждаш сухия режим наново  hahaha
Аз лично мисля да попътувам още няколко седмици, а пък после както дойде и както се чувствам. Но за сега си карам и то с кеф. Станала съм обаче голяма бъзла, с повече от 90-100 не мога да карам, дори на магистрала  smile3555
Сисилия, аз много се изкушавам да ползвам депилатоар, но все не мога да намеря подходящ, който да става за интимните зони. Търсих и в Красива мама, но мацките все на кола-маска ходят или с епилатора действат. Сега съм си взела един на Вийт за бикини зона, но прочетох вътре, че не става за интимните области  Sick #Cussing out. Обаче напоследък така смешно се щуперя с огледалцето, бръснача и подвижния душ в банята, над ваната, където и без това е тясно, а пък смоите габарити - съвсем, че ще взема да пробвам с този крем, а после ще докладвам. Северинка, аз също "опипум" действах последните няколко пъти, но после като погледнах с огледалце и ми се дорева!
За пола на бебоците - хич не се настройвайте предварително, особено момичешките мами, за да няма после разочарования. Ние уж момченце чакаме, но каквото и да избирам - количка, легълце, дрешки - все гледам да са в неутрални цветове...пък и се надявам един ден още едно детенце да родя, няма да изхвърляме дрешки на боклука я  Wink
Бях си планувала за днес да мързелувам, но пък дойдоха да ми инсталират климатика точно сега! Като гледам до сега какво мазало се заформи, не ми се мисли колко време ще чистя след това - за ужас на св. Ана  Grinning, ама няма как.
Иначе днес имаме 3 рожденника в семейството - свекърва ми, снаха ми и етървата. Добре че поне снахата е на концерт довечера, иначе не знам как щяхме да се разчекнем и да сме на 3 места едновременно  hahaha
Хайде, весел ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт