Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли ефект като във филма "35"?
Какви са техниките за отстраняване на проблеми с климатика на автомобила?
Какви са различните подходи за закупуване на неща за бебето преди и след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли ефект като във филма "35"?
-
Какви са техниките за отстраняване на проблеми с климатика на автомобила?
-
Какви са различните подходи за закупуване на неща за бебето преди и след раждането?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за изцеждането на кърма?
Преди час се върнах от лекцията, а сега ме оставиха малко сама в офиса, та мога да се включа. Вече имам две шишенца и три биберона 
много съм му сърдита. Взе да ми обяснява колко ще е трудня операцията с мойте сланинки. Категорично каза че няма да може пълна упойка в моя случай. И изобщо ми описа ситуацията толкова страшна, че на мен ми се дорева чак. Резултатите от кръвните изследвания му харесаха. Каза, че съм за кръводарител направо
като се сгъна съвсем малко и се почват шутове и корема ми подскача яко, и се опитвам да седя полулегнала на стола, гърба ми едва ли не на дъга
а аз се свивам и едвам стигам до тоалетната....
... 

и не се озорвай много днес!