В седми месец ний сме вече – ОКТОМВРИ чака ни с човече

• 13 437
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Bookies се казва, не знам как да обясня местоположението му, но е в малките улички срещу НДК - първата или втората къща на "Доспат", мисля. Има огромен двор с дървета и тенти, люлка, едно време май и пясъчник имаха Simple Smile, но го махнаха.

# 91
  Аз също се въздържам засега да купувам помпа,защото първата бременност си се цедях по-успешно и безболезнено на ръка.С помпата мен адски ме болеше,знам че много мои приятелки я намираха за най-ценната си придобивка,но аз я мразех.
 Да се похваля и аз вече съм в отбора на имащите коластра,сутринта забелязах по нощницата си жълти петънца откъм лявата си гърда.
 Аз имам хубава работа и добро заплащане този път,и незнам дали ще мога да си позволя бебка да я гледам колкото баткото,но живот и здраве времето ще покаже.Отсега планове не си правя за връщане на работа,че нямам и на кой да я оставя на 9 месеца.А така на случаен човек малко не ми е по вкуса,майка ми работи,свекърва ми е в Щатите.Абе ще видим,мисля да говоря с шефа да ми дава работа в къщи,зщото професията ми го позволява,ама ще видим,стискайте палци да се съгласи.

# 92
Параход, аз не обяснявам много добре, но сега ще те се опитам да обясня така, че да ме разбереш. Та, горе-долу на ъгъла на бул. Ал. Малинов и бул. Андрей Ляпчев има едно кафе Joy. Там при него влизаш в локалното покрай онзи дългия блок (ако ще ти помогне са ми казвали, че там живее бащата на Бербатов  Mr. Green) и към края на блока от дясно ще видиш един сервиз, така като гледам на картата е около бл. 61. Ето ти и телефона на майстора за всеки случай 0888 475 994 - Любо.  Peace

# 93
  • София
Зори, Нинка, честити моми!

Зори, честит рожден ден!  newsm59 Най-желания подарък във вързоп през октомври  stork-girl

За килограмите – на ЖК ме премериха +6кг. Доки е много доволна от мен, но чак сега осъзнавам, че е по-важно как се чувства човек, а не колко тежи. Аз едва се качих до 1ет. в болницата, където е кабинета. А до там стигнах с такси, което ме взе от нас. И си имам мускулна треска на пръсците. Обездвижването си казва думата. Така че ако  се чувствате добре хич да не ви пука за кг. После ще сваляме дружно.

Шезлонзите според мен спокойно можем да ги оставим някой да ги подари на бебчето впоследствие.  Wink И без това сигурно няма да трябват от самото начало. А и все се намира някой да пита какво да подари.

Гледам, че пак се "изследвате" за коластра. Нормално е някои да имат, други не, няма връзка със способността да произвеждате кърма после като родите. И спрете да си пипате зърната, много ви моля!

Жалко, че ще пропусна поредната среща  Confused

# 94
Сега mylili като спомена подарък за рожден ден се сетих, че вчера си изявявах желанията пред милото за подаръци, а той ми заяви, че ще ми подари бебе за рождения ден  Laughing  tooth (който е на 27.10.).

# 95
Ето къде се намира заведениенцето предложено от Параход, но няма снимки да се види.http://sofia.zavedenia.com/421/The.bookies/

Енигма, честити покупки... кажи откъде взехте легалцето и разкажи повечко за него, моля те! И направи снимки и ги качи  Naughty няма само ти да се наслаждаваш на покупките си  Crossing Arms  Hug

Аз коластра нямам все още, дори и една капчица, по едно време имах леко засъхнало по зърната, но това беше преди месец-два и толкова, не ми е текло.

Мамчета, как са ви коремите, защо имам чувството че моя не расте изобщо. Тъй като така и не разбрах точно как да си го меря... горе-долу го слагам на някаква позиция и все едно и също измервам((((

Severinka, ми тарикатска работа са тия мъже, моят пък, понеже на 6-ти ни се пада годишнина от сватбата и аз като теб с желанията за подаръци и той вика... ми имаш си подарък - бебчо   newsm53  hahaha

# 96
Инче леглото го взехме от Пиги хаус,а количката от Штъркел.Понеже креватчето е в кашони,а количката е при майка ми,обещавам да намеря снимки и довечера /с помощ от брат ми/ ще дам поне линк  Hug

# 97
  • Бургас
Аз с килцата до сега съм +7,но като си знам генчето ,като ида при мама другия месец за отпуската и после по време на болничният ще завърта някое кръгло чисълце ,че свят ще ми се завие Mr. GreenНо нищо- сестра ми за два месеца след като роди свали 16кг.,та не е отчайвайте Peace
Майлили да се одаждаш Naughty

# 98
  • Бургас
Вижте какво купих днес за племенника http://www.chernomorka.com/show_product.php?pid=199&aid=&alm
а това за мишока на приятелката ми http://www.chernomorka.com/show_product.php?pid=195&aid=&alm с червена блузка

# 99
# 100
  • София
Сега се прибирам от разходката и този път не съм с празни ръце, купих няколко неща за бебка, снимки на покупките ще пусна малко по - късно!
Идеята за срещата е много добра, аз ще дойда стига да не пътувам някъде! Адина и Невидимата не се цепете от колектива, моля ви, срещите на тумбачетата са много интересни, полезни и забавни!
Коластра забелязах, че имам миналата седмица, но само от дясната гърда!
mylili, радвам се, че си добре и си сред нас! Друг път се обаждай, че много те мислим и недей да плачеш!   love001
Енигма, честити покупки!  Hug
Крисси, Сев, радвам се, че си имате заместнички вече, малко остана и после идва дългоочакваната почивка!
Като говорите за подаръци, моя мъж има рожден ден на 15.10. и от сега съм му казала, че подаръка му за рождения ден е в корема ми  smile3534  smile3533  smile3532

# 101
  • София
Сев, моя мъж не може така тарикатски да се измъкне за рождения ден, защото аз съм на 17.11, а той на 08.11  hahaha

Като стана въпрос за подаръци, свеки има рожден ден след 2  седмици, а както не мога да излизам незнам какво да поръчам на мъжа ми да й вземе за подарък. Дайте някаква идея!

# 102
Бързам да пиша докато нямам никой на главата и после ще ви чета.
Честити девойки на Нинка и Зори!Пазете се,ние с кавалерите сме повече и не знам как ще ви делим. Grinning
Кажете нещо за киселини,от снощи ми се появиха ужасни,едва заспах.Пробвах сумати неща,резултат нъц.Мислех ,че е моментно,но току що пк ме нападнаха! smile3518

# 103
Miss Fairy , аз нямам, но някои от момичетата пиеха сода, май лимонче... нека кажат и някакво лекарство или капки имаше  newsm78

# 104
Мис, от два дена и аз се сдобих с тази екстра Sad Снощи се събудих в 4 и до сутринта не можах да заспя от киселини.
Някои момичета преди бяха казвали, че дъвчат Талцид. Не съм го пробвала.
Засега се успокоявам с вода с лимонов сок.
Сега видях, че Ина е споменала содата. Пий я само в краен случай, много е вредна за стомаха!

Общи условия

Активация на акаунт