В седми месец ний сме вече – ОКТОМВРИ чака ни с човече

• 13 447
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
бе то ясно да не се прекалява, ама содата бикарбонат как точно вреди newsm78

# 121
Добре дошла на magi5!

Виждам, че говорите за кърменето - аз от сутринта чета Кърмаческия форум и колкото исках преди да си кърмя, сега искам още повече. Мисля всичко там да изчета и ако ми остане някой и друг въпрос тогава да ходя на консултации/ лекции при специалист.

# 122
Момичета, това ли е чувалче? Ако е, много ми хареса.http://www.laredoute.fr/vente-nid-d-ange-bebe-fille-ou-garcon-tr … tegoryid=48038960

# 123
  • Бургас
Добре дошла на magi5      bouquet

# 124
А да ето за киселините и содата:
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-06-12&article=235942
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=697&sectionid=6&id=00009
абе за веднъж седмично мисля, че става Wink

Severinka , аз си изпринтих всичко от кърмаческия форум и прочетох и въобще на теория съм супер  Party За практиката ще видим, то зависи и от бебчо  Heart Eyes Иначе съм решила да само кърмене до към 6тия месец, но тва също е още само план...

# 125
Сев,Параход,Барабина,Мими,Шики- Hug Hug HugТенкю!

# 126
  • Варна
За кърменето определено е достатъчно това, което има в кърмаческия, но ви съветвам отсега да "обработвате" и мъжете си на тая тема  Wink. Повечето педиатри много лесно дават съвети за дохранване с адаптирано мляко и татковците веднага се шашкат, че детето стои гладно и искат да дохранват и семейния скандал е готов  Mr. Green. А аз съм на мнение, че всяка майка знае най-добре от какво има нужда детето й и това, че моето наддаваше винаги на минимума не ме притесняваше, докато други родители биха дали добавка. Всеки си има теория за гледането на детето си.

# 127
  • Бургас
за киселините при мен те страшна рядкост ,но като сдъвча някоя по-люта дъвка /не се смейте/ ми минава.
Аз заместничка още нямам и май няма и да имам.
От понеделник почти цялата фирма е в отпуск ,а аз оставам защото без човек от администрацията не можело!
 smile3516Аз съм менидж.продажби и било важно да съм тук щото кой щял да прави заявките и да следи нуждите на клиентите и по съвместителство да следя банковите преводи.
Някой питаше за климатици,ами нашата фирма се занимава с отопление,климатизация,газификация и слънчеви инсталации,та ние работим с двете крайности едни от най-скъпите Тошиба и едни от най-евтините Мидеа.
И за двете марки мога да дам информазия ако има интерес.
Аз в къщи сложих Мидеа,щото излишни парички сега няма.
Улях се малко с писането извинете Embarassed!

# 128
Благодаря за топлото посрещане. Терминът ми е на 01.10.

# 129
Ей, magi5 добре дошла и от мен!  bouquet

# 130
  • Варна
Любимите ми киселини разисквате, а? Thinking Mr. Green
Гледам всичко сте изброили от по-леката артилерия. Ако не действа това, Талцид е решението. Само той може да се пие от бременни. Който не може да го дъвче като мене, може да го гълта с вода.Пак си действа. Със содата не си играйте. Ако случая е много тежък и ви се налага да пиете Талцид няколко пъти дневно, по-добре си купете Квамател,който също е разрешен за бременни, пие се по 1 на ден и държи цял ден.

# 131
  • София
Хеленка, много си права за реакцията на татковците. И ние така докато си беше той вкъщи вечер я дохранвахме Соня в първите дни, защото според него "детето е гладно". Като се върна на работа си останахме двете и си я кърмех на поискване и нещата си дойдоха на мястото.
Иначе и аз не мога да се цедя на ръка.

Добре дошла на Маги.

Засега киселини имах само един път и то след като изядох едно кексче с лимонен крем. Което е странно, защото нали лимона е против киселини.

Подобни чувалчета има в Джъмбо. Предполагам за есента ще заредят още повече. Иначе на това пише, че доставката е възможна след 12 седмици /не че знам френски,ама това го разбрах/

# 132
  • Варна

Инче, ако поръчваш това, поръчай и на мене, пък аз на тебе ще го платя, щото ми е тъмна Индия тоз Ла Редут.

# 133
renni79 , нали знаеш, тва че пише лимонен крем,незначи , че има лимон вътре  hahaha

мен сега могат да ме ползват за лаборантска работа-така ги надушвам нещата, особено в сладкарските изделия-бъкат от изкуствени аромати,месо леко престояло веднага надушвам, диня, която само си е помислила да прокисва също я хващам в крачка.Ту някоя подправка ми замирише на шкаф, ту нещо друго...

# 134
  • Бургас
Анина и аз съм като граничарско куче станала.
Изляза ли на терасата вече знам съседите какво готвят Mr. Green
В понеделник се събудих от приятната миризма на пържени мекици,която идваше от другият вход/това го знам щото като отивам за работа им минавам под терасата/а ние сме на 4етаж.

Общи условия

Активация на акаунт