Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли ефект като във филма "35"?
Какви са техниките за отстраняване на проблеми с климатика на автомобила?
Какви са различните подходи за закупуване на неща за бебето преди и след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли ефект като във филма "35"?
-
Какви са техниките за отстраняване на проблеми с климатика на автомобила?
-
Какви са различните подходи за закупуване на неща за бебето преди и след раждането?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за изцеждането на кърма?
!Да си жива и здрава и с гордост да си носиш името!
.
Утре сигурно ще се събудим с нова темичка, както сме я подкарали!
... и без това ми се вижда достатъчно порочна практиката да си плащаш уж за лекар, който, когато тръгнеш да раждаш я се вястне- я не... измислят си неща хората да събират парици от наплашени родилки... това е ужасно просто, но щом държавата го позволява...
... Поне си искайте касова бележка...
постоянно си ми пуска сърчицето да го чуя и ми дава снимка
. От 3 дни все с подготовката му се занимават тв-те, репортажи всяка вечер от стадиона и мен само ме свива под лъжичката. Мислех си, че по-твърдо ще приема реалността, нали ги гледах преди 10 год. в Пловдив. От вчера насам си стискам устата да подметна нещичко по темата на Шики, викам си да не бъркам в прясна рана
.