СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 872
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 870
  • UK
Много ми е гадно, много, много, много, много. Няма толкова много просто. Ревах като малко дете днес в едно такси.

# 871
Аз, че съм луда знам и без жокер  Joy Joy Joy ама пусто любопитство и бира с ... да не казвам какво ще накара човек да опита  Crazy

# 872
  • София
Харесвам се само на бебешките си снимки, гънките  и тройното коремче ми стоят по-добре на младини.

# 873
Харесвам се само на бебешките си снимки, гънките  и тройното коремче ми стоят по-добре на младини.

Аз все пак пуснах тема.

# 874
Аз, че съм луда знам и без жокер  Joy Joy Joy ама пусто любопитство и бира с ... да не казвам какво ще накара човек да опита  Crazy
Споделям, че покрай страстта ти да опитваш всичко написано тук, се изкушавам да се опитам да ти пробутам нещо наистина гадно  Mr. Green
 Гаргамела, кофти ситуация дано се оправи пръстта на щерка ти, ама пък е устискала, това само момичетата го могат:)

# 875
Много ми е гадно, много, много, много, много. Няма толкова много просто. Ревах като малко дете днес в едно такси.
Сподели за какво рева?

# 876
Хей, дечица, днес, на връх рождения ми ден, една моя много голяма  мечта ми е на едно пръстче разстояние да се сбъдне! А, щом е на рождения ми ден, значи ще се сбъдне!Обичам ви, целувам ви, на Фльор съм обещала натурално пиене, и това за Селинджър не го вярвам!

МГМ, снощи и аз ревах, докато не ми призля от липса на кислород.Скоро ще летиш!
Казах ли ви , че ви обичам всички?
Дали не го пресолих със запетайки и удивителни?

# 877
  • UK
Ревах, защото семейството, на което гледах детето през последната година, си заминава за Германия и кой знае кога ще се видим пак ако изобщо се видим, а аз станах част от семейството и малко или много те станаха моето семейство през тая година и ми е супер гадно и супер мъчно и ми се реве и така нататък. Сигурно драматизирам, те ще си идват, аз ще ходя там, поне това е плана. Засега.

# 878
И аз те обичам, Ел.
Споделих.

# 879
Целувам те по въображаемата пъпчица!

# 880
  • София
Ел, не знаех, че имаш рожден ден. Честито! След сбъдването на тази мечта, веднага да си намслиш нова - за догодина!

# 881
Кифле, казвай, сега вече любопитството ми ме загриза наистина много  Mr. Green

Ел, и аз емпирично съм стигнала до извода, че след много сълзи, ама наистина, ей така както казваш до без въздух, после се лети...животът е синусоида, ако само ревяхме или само летяхме нямаше да има смисъл сигурно...

Забравих  ooooh! (вероятно от бирата)
Честит Рожден Ден, пожелавам ти дълго време необезпокояван полет  Hug

# 882
Здравей, Лиси! НЕма да ти пиша в темата да н` ти я цапам. Flutter
Сели си е Сели - винаги може да се разпознае качеството от количеството.
Липсва ни. Mr. Green
О! Ел! Честит рожден ден! Желая ти здраве, любов и спокойствие, от сърце! Hug И сбъдване на всички мечти или поне на тази, която сега въжделееш! Успех! Hug

Мърморита! Стига си се вкарвала във филми, момиче! Вземи се връце, бъди себе си!

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 00:10 от Мишона

# 883
Какво е синусоида ?!
Ел, чрд  Grinning

# 884
Графиката на функцията синус. Нагледно ей това - http://www-irma.u-strasbg.fr/~sonnen/SCILAB_HELP/graphi4.gif - демек горе, долу, горе, долу и все така...

Общи условия

Активация на акаунт