Сред пясъци, вълни и буни варненки са морски хуни!

• 15 760
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро

по4ерпете се днес Теди (старши) има рд Heart Eyes

# 136
  bouquet
Честит ти рожденик Вале и скоро да има най - големия подарък   Mr. Green друго детенце

# 137
  • Откъм Варната
....Вероятно и аз ще съм там Peace

Ще се радвам да се запознаем Wink

Вале честит РД на мъж ти, да е жив и здрав и все така да си те гледа   bouquet  bouquet  bouquet

# 138
здравейте мацки
днес Александра е с разтройство , ще ходим на преглед , и ако ме видите в морската , по далече от нас . Предполагам откаде сме се заразили , така че .... внимаваите

# 139
Привет мацки!
Най- накрая да се добера до компа! Laughing
Добре дошла на Поспаланка! Hug
Вержи, страхотно е, че не е мононуклеоза- аз я карах като тинейджърка и свалих 20 кила за месец- страшничко беше. Sick
Вали, да ти е жив и здрав мъжа!  bouquet Много да те обича и да те прави щастлива! Grinning
Абе Саморасличе, ти като знаеш, че ти е болно детето с какъв акъл го заведе в Морската- при още петнадесет деца и майки!? Сега Александра е болна, дано да и мине бързо. А то повръщаше, милото! Нашите като са болни, или дори само сополи от зъбите като имат, се разхождаме в трета глуха в Морската, да не заразим някой, а ти?! Ако още някое се разболее, какво ще правим? От вчера треперя над Сашето. Ако лепне вируса,  newsm61
Така, ще ме извинявате за грубия тон, ама това на нищо не прилича. Почти всички ме познавате и знаете, че хич не съм заядливка по принцип. Безобразие! Twisted Evil Close Twisted Evil
Мислех днес да изляза по- раничко, ама дружките по разходка днес нещо липсват, така че ще е както друг път- след един. Сашенцето спинка сега Grinning.
Гали 80, ама ние вчера те видяхме на една пейка- към 17 часа- кърмеше. Ама чак сега като висях снимката ти и се светнах, че си била ти. Следващият път ще ти се обадя! Hug

# 140
  • Откъм Варната
....Абе Саморасличе, ти като знаеш, че ти е болно детето с какъв акъл го заведе в Морската- при още петнадесет деца и майки!? Сега Александра е болна, дано да и мине бързо. А то повръщаше, милото! Нашите като са болни, или дори само сополи от зъбите като имат, се разхождаме в трета глуха в Морската, да не заразим някой, а ти?! Ако още някое се разболее, какво ще правим? От вчера треперя над Сашето. Ако лепне вируса,  newsm61
Така, ще ме извинявате за грубия тон, ама това на нищо не прилича. Почти всички ме познавате и знаете, че хич не съм заядливка по принцип. Безобразие! Twisted Evil Close Twisted Evil....

Хм, ами да ти кажа като е в количката детето няма страшно за другите нищо че е болно, след като нямат пряк контакт не виждам нищо притеснително.

# 141
....Абе Саморасличе, ти като знаеш, че ти е болно детето с какъв акъл го заведе в Морската- при още петнадесет деца и майки!? Сега Александра е болна, дано да и мине бързо. А то повръщаше, милото! Нашите като са болни, или дори само сополи от зъбите като имат, се разхождаме в трета глуха в Морската, да не заразим някой, а ти?! Ако още някое се разболее, какво ще правим? От вчера треперя над Сашето. Ако лепне вируса,  newsm61
Така, ще ме извинявате за грубия тон, ама това на нищо не прилича. Почти всички ме познавате и знаете, че хич не съм заядливка по принцип. Безобразие! Twisted Evil Close Twisted Evil....

Хм, ами да ти кажа като е в количката детето няма страшно за другите нищо че е болно, след като нямат пряк контакт не виждам нищо притеснително.

Абе да Ви кажа то преди 2 седмици и моето си седеше само в количката по разбираеми причини и никое друго дете от тайфата не му се е пъхало отгоре, ние майките си бяхме здрави ама имаше едно дете болно и като сме на едно място всички и цъфнахме няколко болни мами и бебоци едни след други. Не ми се приказва, че ако и сега стане ще е наистина много безотговорно от страна на.....всички, които не вземат мерки за околните....
Дано няма други болни мами и бебоци скоро- Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 12:01 от desiniko

# 142
  • Откъм Варната
Не е гаранция че от болното детенце сте се заразили, не бива така да се нахвърляте едни върху други, общуваме с толкова много хора, че няма как да знаем дали някой от тях случайно не носи вируса

# 143
Саши, както ми е кипнал чайника, не искам да съм рязка, НОООО  Close
Първо   - малката не е повръщала- това ми се случи за първи път там!!!!В Морската- за това така се шашнах - щото откакто беше минала бебешките месеци не го беше правила!!!!
Второ- беше с температура преди 4-5 дена, не съм броила точно часовете, но после я наблюдавах ден и нещо след като вече нямаше температура и тогава я изведох!!!Не съм знаела,че ще се случи нещо такова Sick #Crazy
Трето, малко след повръщането, след като я оправих, ние си тръгнахме - но пак не съм смятала,че е била болна. По скоро бях набедила храната, която и дадох- защото не беше от любимите и пюрета Peace
Саши, благодаря за Загрижеността Peace
Явно целият зор е бил онзи ден вечерта и вчера,защото днес вече се оправяме и само е отпаднала Rolling Eyes
Съжалявам,че не съм била врачка да предвидя,че  така ще се случи!Не искам да се заяждам, но просто не бих могла винаги да предвидя какво може да се случи...Освен това за първи път ни се случва да боледуваме и за мен е нещо ново Sad

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 13:03 от samorasliche

# 144
Днес не успяхме да стигнем до Морската  - от вчера вечерта след като се прибрахме Емичка е с температура Sad Ходихме при педито и на УНГ - ушите чисти, гърлото чисто, сополи няма Confused - ама детето е с температура и отпуснато ooooh! Много ми е мъчно да го гледам така Cry Днес от обяд темперятура няма, но ми свито под лъжичката и все я наблюдавам Confused
Сори , ама не нападай Сашито , защото има право да те насмете , както и аз . Не може единия ден да пишеш , че детенце е болно на другия ден ,да го събереш с децата да играе . Изчакай два , три дни убеди се , че нищо му няма и тогава го събери с другите деца . Ти хубаво си си тръгнала веднага , но преди това се разходихте хубаво между другите.

# 145
  • Откъм Варната
....Сори , ама не нападай Сашито , защото има право да те насмете , както и аз . Не може единия ден да пишеш , че детенце е болно на другия ден ,да го събереш с децата да играе....

Моля ако обичате спазвайте добрия тон, и не се насмитайте из форума, не тук нито мястото, нито повода...

# 146
Сори , ама не нападай Сашито , защото има право да те насмете , както и аз . Не може единия ден да пишеш , че детенце е болно на другия ден ,да го събереш с децата да играе . Изчакай два , три дни убеди се , че нищо му няма и тогава го събери с другите деца . Ти хубаво си си тръгнала веднага , но преди това се разходихте хубаво между другите.
Айде по кротко вече!Слагам точка на въпроса и спирам да обяснявам,защото дългите обяснения заприличват на оправдания,а не това ми е целта Naughty
Аке почнем виртуално, че и реално да се насмитаме ще се изкриви смисъла на това,защо се събираме в 1 тема и на 1 място да контактуваме!

# 147
Саши, КалиМа, много ще се радвам да се запознаем Hug
Аз така си кърмя по пейките, ама малката хич не спи в Морската и обикновено после сме в движение при "дупките и автомобилите". Не знам докога ще е така. Надявам се скоро да го надживеем този период  Praynig.

# 148
Гали, ще го надрастнете скоро, спокойно!
Морска, как е купонът? Mr. Green
daiiido , пиши нещо ново за Алекс. И и нацелувай дрисканото дупе! Grinning
Отивам да ям семки и да гледам сериали! Hug

# 149
  • Стара Загора
....Сори , ама не нападай Сашито , защото има право да те насмете , както и аз . Не може единия ден да пишеш , че детенце е болно на другия ден ,да го събереш с децата да играе....

Моля ако обичате спазвайте добрия тон, и не се насмитайте из форума, не тук нито мястото, нито повода...
Мдааа....така става с много жени на едно място Mr. Green
Да обвиняваш някой за състоянието на друг е смешно. Вярвам, че Самораслячето не е завела нарочно Ема при другите...ей така за спорта..да се заразят и другите.
До тук със спора да не минавам с метлата.
Лека вечер и по-малко със сериалите Crazy

Общи условия

Активация на акаунт