Как се изложихме в Европа... Дайте по един подпис...

• 13 964
  • 353
  •   1
Отговори
# 180
Ами и аз то се вижда.
Давайте предложения ще ги избистриме.

# 181
Според мен имаме сериозен проблем-не е толкова трудно да се свали правителство, но какво следва после? От прочетеното разбирам, че никой не иска да прави услуга на опозицията, а просто е време за промяна. Дотук добре, но кои ще са следващите на власт. Май не виждам и едно име на партия или движение, което да се споменава като по-добър вариант. Мажоритарният вот поне на теория звучи добре, но според доста анализатори това само ще възстанови двуполюсният модел. Когато някой е издигнат мажоритарно, зад него почти винаги седи голяма партия, която му прави кампанията.Следователно в парламента пак ще бъдат представени най-големите Thinking.
п.п-за момента за мажоритарен вот са Георги Първанов и "Новото време" /Кошлуков/.

Ето точно в това е и проблемът.И аз това се чудя...Да не ме разкъсате сега,но се питам дали ако по народнуму свалим наистина тези --------,не можем да помолим Брюксел да ни прати наблюдатели,или съветници за временно правителство,докато се ориентираме...Може би така ще излязат всички черни ризи наяве?!И ще почнем на чисто?!Само хрумка...Дали в нея има резон?!
  Има резон в идеята ти.Но дали би могла да се осъществи?
А относно писането на петиция.Нека всеки се изкаже в тази тема,най-добрите идеи да се подберат.И написването ще е лесно.

# 182
Според мен имаме сериозен проблем-не е толкова трудно да се свали правителство, но какво следва после? От прочетеното разбирам, че никой не иска да прави услуга на опозицията, а просто е време за промяна. Дотук добре, но кои ще са следващите на власт. Май не виждам и едно име на партия или движение, което да се споменава като по-добър вариант. Мажоритарният вот поне на теория звучи добре, но според доста анализатори това само ще възстанови двуполюсният модел. Когато някой е издигнат мажоритарно, зад него почти винаги седи голяма партия, която му прави кампанията.Следователно в парламента пак ще бъдат представени най-големите Thinking.
п.п-за момента за мажоритарен вот са Георги Първанов и "Новото време" /Кошлуков/.

Ето точно в това е и проблемът.И аз това се чудя...Да не ме разкъсате сега,но се питам дали ако по народнуму свалим наистина тези --------,не можем да помолим Брюксел да ни прати наблюдатели,или съветници за временно правителство,докато се ориентираме...Може би така ще излязат всички черни ризи наяве?!И ще почнем на чисто?!Само хрумка...Дали в нея има резон?!
  Има резон в идеята ти.Но дали би могла да се осъществи?
А относно писането на петиция.Нека всеки се изкаже в тази тема,най-добрите идеи да се подберат.И написването ще е лесно.

Наблюдатели има и сега но да пратят хора за временно правителство няма как да стане.  До колкото знам политиката на ЕС е съвсем друга а и по закон няма право да ни управлява някой който не е жител на България също и последните 3 години трябва да е живял тук. Не съм сигурен за годините.

В България има читави политици все ще се намери някой. А и страха от народа е фактор в управлението. В момента няма такъв. Пичовете днес след тези скандали покрай доклада на Банско се събрали... Да ви казвам ли какво е станало след като медиите са си заминали...

# 183
Някои хора са ми много странни с логиката си...
Какво значи няма по читави? newsm78...ми ,че то затва сме си ей така на тва дередже,щото народа все си трае..(стига да не му пипнат ракийката)...
Нали трябва точно затова да излеземе,за да видят тез там,че ни пука..

# 184
  • по пътя на светлината
Да,кажи какво е станало.....,че не са искали и без това да дават интервю на журналистите,ако правилно съм разбрала.... Rolling Eyes

# 185
... дали ако по народнуму свалим наистина тези --------,не можем да помолим Брюксел да ни прати наблюдатели,или съветници за временно правителство,докато се ориентираме...
doh
Възможно ли е да се олеете повече или това ви е таванът?!

Нещата са толкова прости:
Това правителство трябва да бъде съдено, защото допусна набутването на България в ЕС без референдум, въпреки че българите не искаха!
Не спази решението на българския Върховен съд срещу затварянето на реакторите и направи страната ни зависима от чужди решения и интереси вместо тези на собствените й граждани.

Това правителство не вкара никого в затвора от предишните правителства, съсипвали държавата - от унищожителя на българското село Филип Димитров до днес.
Не разследва разпродажбата на печеливши стратегически национални компании на чужденци.
Не попречи, а дозавърши картинката:
Енергото – в ръцете на чужденци (светлото - в ръцете на чужденци, топлото - в ръцете на чужденци), водата - в ръцете на чужденци, комуникациите - в ръцете на чужденци, продоволствието - от ръцете на чужденци, от тотален внос на чужди храни, вкл. тонове отрови...
Ако някой ден някой от тези чужденци се събуди с идеята да закрие собствената ни държава, да умори населението, да изнудва правителството, да присвои територията ни... -  може да го направи за 5 минути, независимо кой шалтер от изброените горе ще се пресегне да дръпне.
Същото може да стане и при най-добри чувства на новите чужди собственици на държавата ни – достатъчно е на тях нещо кофти да им се случи.

Това правителство доразмаза главите на мърдащите тук-там БГ-производители. Особено - на храни, особено – фермери, особено – млекопроизводители...
Правителство с антипротекционистка за собствените си граждани политика.

То предостави българската земя, българското небе и морето ни за казарма на чужди държави без да е упълномощавано за това и при нежеланието на българите (след като армията ни беше старателно съсипана, разпусната и обезоръжена).
То изпраща и досега български граждани да слугуват на чужди държави във войните им по света, въпреки че обещаваше да не го прави.
То се готви да продаде на чужди държави и оръжейните ни компании.
То не казва какво още ще продаде, когато напоследък мънка и нещо за някакъв си "щит" на някаква чужда държава у нас.

То стигна до чисто физическото затриване на образованието ни - с разпродажбите на училищата.
То готви същото и за болниците – чрез предстоящата им разпродажба.
То има Х броя увеличения (трябва да се преброят) на цените на тока, водата, бензина, градския транспорт...
В него са се разплули партии и личности, кръстили себе си "социални", пък  водещи крайно дясна, антисоциална политика.
Резултатът е физическото затриване на населението - болно, умиращо (като при епидемия) от рак и от други болести, забравени от десетилетия по нашите земи...

...Ей така виждам престъпленията на това правителство аз.
Малко дълго стана, а  за "всенароден бунт" трябва  да се събира на плакат. 
Но това е положението най-общо:

Това правителство трябва да бъде съдено, че подписа лош договор с ЕС без референдум. И "съюзът" в момента доказва, че не ни е от полза. Напротив.

"Спирането на помощите" е с ясна и обявена от самите спиращи цел:
да се навреди на обикновените български граждани, защото само така те щели да си свалят правителството.
 Същите граждани, които платиха половин милиард свои пари като „вноска” за „членство” в ЕС още през първата си година на нови данъкоплатци. От тях ЕС най-напред взе милиардите на Козлодуй и това е само част от цената.

Защо ЕС иска да навреди на българските граждани?
Защото само така щял най-успешно да се намеси във вътрешните ни работи. .
Сигурно следва отпадането на националните ни институции изобщо и замяната им с един-единствен  щат: „наместник за БГ в Брюксел”. Един-единствен чиновник, с един-единствен компютър и с чип с биометричните данни на народонаселението ни върху бюрото...

ПП Дано да не бъркам тук-таме това правителство с някое предишно. Надявам се историята да ми прости Laughing

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 11:57 от Холограма

# 186
  • Linz
Подписах.

# 187
  • Linz

ПП Дано да не бъркам тук-таме това правителство с някое предишно. Надявам се историята да ми прости Laughing

След години дали няма да кажеш същото и за следващото?! Thinking Tired

# 188
  • по пътя на светлината
Холограма е права....
Това правителство и всички подобни преди него ,трябва да понесат съдебна отговорност,че и нещо повече.....това за мен е най важното.
Следващите ,които дойдат на власт да имат ясната представа ,какво ще им се случи ,ако злоупотребят с доверието на народа.

# 189
  Холограма,повечето тук ще се съгласят с теб.Но кажи конкретно какво да се направи?Напиши петицията ако искаш ти,но кои ще са следващите?

# 190
Напиши петицията ако искаш ти,но кои ще са следващите?

Стига с тези петиции, бе хора! Не виждате ли колко се обезцени идеята им? Сульо и Пульо пуска петиции за щяло и нещяло...  ooooh!
Правителство не се сваля с петиции в интернет, а с протести на улицата. Иска се яко дупе, което да носи и на глад, и на бой.
Съмнявам се това да стане у нас, обаче.

# 191
...Съмнявам се това да стане у нас, обаче.

Не знам защо се съмняваш.
Като е сигурно, че няма да стане.

# 192
Ами как да стане, една петиция не можем да направим за протести да не говорим.

Вие на колко протеста излязохте? Кога показахте недоволството си от даден закон или действие от страна на правителството?

# 193
Ами как да стане, една петиция не можем да направим за протести да не говорим.

Вие на колко протеста излязохте?...

Протестирах срещу създаването на ДПС - дело на "комунистите".
Протестирах срещу омазването на българите с кръвта на сърбите във "войната" срещу Югославия.
Срещу набутването на страната ми във военни блокове, бомбардиращи мирни граждани в суверенни страни... срещу военните бази у нас на чужда държава, за да й е по-удобно да води войните си оттук... срещу чуждестранните "инвестиции" чрез изкупуване на морето и планините ни...

Не членувам в никакви партии.
И въобще - голям смях, ако питаш мене и тези, дето не са направили същото.
То е, щото "няма да се излагаме, я"  Laughing

Темата ти е обречена. Този път с основание.

# 194

Вие на колко протеста излязохте? Кога показахте недоволството си от даден закон или действие от страна на правителството?

За себе си не съм протестирала все още. Но ходих да подкрепя протеста на една гилдия, заведох и сина си. Дължахме им го.
В това време, петициоподписвачите ги оплюваха тук и им брояха стотинките и отпуските...

Общи условия

Активация на акаунт