Да играем заедно Куест игри

• 69 010
  • 462
  •   1
Отговори
# 90
Ето един коментар от Замунда:
ключа е то4но до вратата  ,за отварите паржо смила6 ж мелни4ката до мивката sunflower с го слага6 в средния контеинер,послесъщото се пражи със семената от рози те се смилат и се поставя праха ж контеинера до камината,и накрая лажандулата се смила и се слага ж контеинера до вратата,после във всеки контеинер слагате по една кофа вода и сте готови за парвата рецепта.едно дръпване на ръчката на контеинерите е една доза две драпвания две дози и така ,като 6тракнете с ми6ката върху течноста която сте излели с дръжката получавате дадената есенция в едно шише.
първа рецепта -в контеинера на масата слагате шише лавандула,после шише слънчоглед,и накрая шише роза но от две дози ,което ше рече че трябва двапъти да дръпнете дръжката на контеинера на розата за да получите двоина доза и накрая слагате lemogras но преди това гоо смилате в мелничката.
======

Семената от рози, от каничката ли се взимат или трябва да порасне розата и тогава се взимат?

# 91
  • Бургас
благодаря _baby  Hug
изчетох в замунда всички коментари-направих първата отвара/има грешка за отварата в това описание/,но...2-рата не можах
то трябвало първо да си направиш плашилото,а след това да посея семената от рози и да ги полея с 2-рата отвара.
уж направих плашилото,но...посях семената в градината-отидох да направя отварата и ....не могааа - нещо има което не правя правилно
сега отначало ще я почвам играта Mr. Green

първата отвара ми стана по следния начин:
1.слагам в каната на масата смляна лавандула
2.1 доза/унция/ от sunflower
3.2 дози/унции/от розата

bouquet  bouquet  bouquet
4.смлян лимон

# 92
  • Където пожелая
Благодаря ви за отговорите  bouquet

# 93
Ако някой може, да обясни как да направя плашилото. Ушила съм му роклята, имам и шапката и едно парче плат, него не мога да ушия. Помогнете.  Praynig

# 94
  • Бургас
сложи му пръчката за ръцете?после му слагаш роклята,тиквата за глава и накрая шапката

# 95
Нямам тиква, а парчето плат, което уших на машината съм го сложила.

# 96
  • Бургас
направи първата отвара и полей тиквите отвън в градината-точно пред плашилото.май беше голямата тиква newsm78

п.п. това парче плат което не можеш да ушиеш-нямам идея за какво е Confused

# 97
Как да направя първата отвара, ако е това със семена от роза, трябва ли да посадя розата първо?
На масата мога да сложа само лавандула, но смляната се изпарява. Сложих роза и това другото в дозаторите, но в какво да ги слагам? Като цъкна на това за дозиране, нито капе нещо, нито има в какво да го сложа.   newsm78

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 22:51 от _baby

# 98
  • Бургас
в коментарите на замунда пишеше,че трябвало първо да се направи плашилото и след това да се посеят семената от рози в градината където с една лопата копаеш дупка.
снощи уж направих плашилото до край и отидох в градината - посях семената и те се заровиха Mr. Green,но...после не можах да направя 2-рата отвара.ТЪПО Rolling Eyes иии..изтрих играта-сега пак ще затвърждавам знания и умения Sick

по твоя въпрос:в кухнята на масата има една книга-там ще намериш 3точки с видовете отрови - цъкаш в/у тях и трябва да подредиш правилно едни думички/разбъркани са иначе/ Mr. Green после ще ти каже как и с какво ще направиш отварите.
между вратата и камината има три контейнера-напълни ги по следния начин:
1.sunflowers-мелиш с мелницата/до мивката се намира/ и смляното го слагаш в средния контейнер
2.смилаш семена от рози и ги слагаш в контейнера до камината
3.смилаш семена от лавандула ги слагаш в контейнера до вратата
4.слагаш на всеки контейнер по 1кофа вода

аз първата отвара за поливането на тиквата ти я написах преди няколко поста-направи я и полей тиквата
успех в лутането bouquet

# 99
Ако отварата за тиквата се прави първа, аз не мога да я направя, защото лавандулата се изпарява, когато е смляна и я поставя в каничката на масата.  Rolling Eyes
Иначе благодаря за подробните обяснения.  Peace

Получи се, но лавандулата не я смелях. Сега имам плашило. Но нататък ще го мисля, но не днес.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 23:38 от _baby

# 100
  • Бургас
пробвай само със семената/лавандула/без да ги мелиш,вариш и т.н - може и да съм объркала и ако се задържи в каната - сме уцелили

# 101
Много ти благодаря, получи се, като сложих лавандулата направо в каната. Сглобих плашилото, утре ще търся, ако има други рецепти.   bouquet

# 102
  • София
Здравейте, момичета! Приемате ли нови попълнения в темичката  Hug
Вчера се мотаех из форума и случайно попаднах тук. Свалих Мортимър Бекет /тази, която е на български/.
Е, не ме питайте днес какво правих!!! Детето е ваканция и е с дядо си на вилата, аз съм почивка и цял ден не станах от компютъра  Mr. Green.
Сега свалям още две игри от линковете, които сте дали и продължавам да разцъквам  Party

# 103
Добре дошла, ще ти препоръчам, след като изиграеш пуснатите игри, може да скиваш в този сайт http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?c17=1&c4=1&c2 … =1&incldead=0. Той е като златна мина за игри.  Peace

# 104
  • София
Добре дошла, ще ти препоръчам, след като изиграеш пуснатите игри, може да скиваш в този сайт http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?c17=1&c4=1&c2 … =1&incldead=0. Той е като златна мина за игри.  Peace
Мерси! Имам регистрация там, ще разгледам раздела с игрите и ще се върна да ви изчета назад!

Общи условия

Активация на акаунт