79та арабска приказна ,слънчева и гостоприемна тема

• 31 200
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
либра, не съм имала предвид как облечена булката, какво яли пили и танцували, а например, да не се окажеш без да знаеш "омъжена" като си процела ал-фатиха... по-точно си я повторила като се запъваш.... най-малкото защото е на арабски и да не ги кажат после "ти вече прие моята религия" или "ти трябва да приемеш моята религия, за да се омъжиш за мен" или "вече сме женени пред Аллах". Това имах предвид - неща от живота са, не се стряскай, затова питам.
А за това какво е учил и дали е ходил на религиозно училище - има много голямо значение, не е важно да кажеш тук пред всички, при това сме анонимна аудитория, а да си помислиш дали сте говорили за това или не.     

# 91
Абра какво стана с тебе? Намерихте ли изход на ситуацията с визата?
Либра можеш да пишеш на лични на момичетата, които са били в Египет или са женени там, така ще е по-спокойно и за тебе. Със сигурност ще ти помогнат с полезна информация.
Аз да питам къде изчезнаха Мариам-ките, по едно време щяхме да объркаме, а сега няма никой Sad Sad Sad

# 92
някои ще ми обясни ли как да си направя албум? newsm78
видях ви всички сте мнохо хубави Hug

# 93
еми кликаш на Създай албум,отмяташ Личен албум (не публичен) и качваш снимки.

# 94
и аз така мислих,обаче има избери тема и парола за албума и нз как паролата на самия албум ли да напиша че да влезе при всички или някаква измислена моя парола

# 95
seksi използвай тези, които са ти дали за да може албума ти да бъде с албумите на останалите Simple Smile
Как е Варна днес?

# 96
ok сега ще го направя да видим дали ще стане че малко ми е сложничко Crazy
варна е добре,днеска нямаше мн слънце не става за плаж,но дано утре е ок.иначе скука и тъоне голяма вече не ми се стои тука.всеки ден едно и също.поне гадже да си имах ooooh! да си бръмча с него

# 97
aaa seksi какви са тия приказки за гаджета... ти у Варна като не се уредиш, какво остава за провинцията  Joy
Я, арабелки вземете нещата присърце и да уредим това дете с някое арабско умно и добро момче...
Малееее, къде се изгуби Иска  newsm78  newsm78  newsm78
Иска ако четеш постингите пиши на лични можем да се видим другата седмица ако си в Пловдив още.

# 98
ами да намерете ми  Laughing
направих си албум и аз

# 99
Аз не сложих парола на моя,директно дадох Създай и то повече не ми поиска парола..Сега ще вляза да видя твоя.

# 100
Привет,момичета Simple Smile
Либра,добре дошла сред нас Hug
Аz с моя любим се zапоzнах в Хамбург,отидох да работя там zа 3 месеца като студентка.Просто работехме zаедно,аz не бях отишла там да търся zапоzнанства.Въпреки,че той прояви интерес към мен още в първия момент,когато се видяхме,аz да си приzная не,любувах се на красивия град и на това,че zа първи път в живота си бях наистина самостоятелна.След като свърши лятото се върнах в България,zа да довърша следването си.Така в продължение на 9месеца,поддържахме телефонен контакт,той ме покани да отида при него и аz приех,беz да се zамисля дори. ooooh!Трябва да отбележа,че нямах опит нито в живота,нито с мъжете.Един хубав летен ден пристигнах при него,оттогава zаживяхме zаедно. txtlovesИ zа миг не съм съжалявала zа беzрасъдното си решение.Слава богу попаднах на правилния човек,но не искам и да си помислям какво би ми се случило,ако не беше така CryКакто каzа Иман,в нейния случай е било в Швеция,в моя Германия,а не в арабска страна.Така протече нашето zапоzнанство LaughingВсеки случай е строго индивидуален.Желая ти успех,Либра Hug
Дани Макауи,прекрасни момиченца имаш  bouquetА бебенцето е толкова пухкаво,какви буzки има само Grinning
Олд спорт,мерси zа почерпката,добре би ми дошла,много е zадушно тук Hug
Ра,чак сега се zамислих,нали сме съгражданки,пък и видях в профила ти,че си на моята въzраст,дали не се поzнаваме? ThinkingСветът е малък LaughingА z съм zавършила еzиковата гимнаzия в Плевен. Hug

# 101
Арабки, днес нали съм се заела да ви прехранвам,заповядайте на трапезата!

Мегли,да разбирам значи,че сте се стоплили,щом е задушо.Нали това искахте  Mr. Green
Либра,ако те интерсува, ще се опитам да разясня набързо степените на брак в Египет, така както аз съм ги видяла.Не е казано,че ще се жениш там,но е интересно според мен.
Рали, специално за теб ще нащракам едно обяснение за изкарването на работна виза в Египет.

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 20:43 от Old Sport

# 102
Магде, я гледай Яси как забавлявал момиченцето -чак да падне човека, пък и се разплакал, а толкова ли е палав, чевсе се налага да носиш риванол? Батковците много кротки изглеждат. Сигурно вече сте ходили на Ариана на водните колела.

Тарикмом, къде сте и вие? Намериха ли колата? Как е работата? Тарик сега на градината започва ли да говори нещичко? 

Хари, вече пристигнали ли сте във Варна? Още разпитвам за Иво.... да даде Бог да се появи надеждна връзка с него.

Амал, вече посъвзе ли се? Колко килограма стана? Храниш ли се? Бебо да не е отсега такъв малък и фин като тебе.

Другите мами май са се отдали на активен отдих.

Моят мъж гледа някакво спортно предаване във дневната на общежитието - заедно с други мъже. има голям телевизор - като на кино. Искаше и аз да ходя да седя до него, ама се оказах единствената жена там, а и не ми е интересно, затова след малко като се прибере ще готвим.... то май излиза, че само готвим и не е далеч от истината. Утре ще видим наши приятели от Бърмингам - с тях се познаваме от работа по проекти и 100% ще откараме до никое време. Аз в понеделник съм в София, че предавам проект във Министерство на външните работи.   
Не му харесва Бърмингам никак. Може би лекциите го уморяват и това да си нащрек и да мислиш на чужд език 100%. Всичси участници са много начетени хора освен това, английският на всички обаче не е така добър.

Това гледане на спорт е първото нещо, което прави с други хора, извън академичната програма. Иначе се прибира с мен и си чете, говорим си, работим по нашия бебешки проект, а дала,  щедро е поръчала 2 бебета, магдето, и тя иска да е леля - не е лесно! Толкова много очаквания!         

Лека вечер засега.   bouquet много много  Heart Eyes

# 103
http://www.youtube.com/watch?v=aEOv-CkK4nE
Поздрав за Всички!
  bouquet   Hug

# 104
Naairah, машалла, а така! Самира Саид. Луда радост в мароканския лагер!

Ето една любима песен и от нас! Да ударим едно рамо на Алжир и алжирската булка дала!

http://www.youtube.com/watch?v=PIen58fFsLM

http://www.youtube.com/watch?v=DqLBovemTGE

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 21:41 от akhyal_katya

Общи условия

Активация на акаунт