Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е книгата "Роксолан"?
Каква е българската роза и какъв е нейният произход?
Какво е времето в Египет през октомври?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е книгата "Роксолан"?
-
Каква е българската роза и какъв е нейният произход?
Българската роза, известна със своя аромат, е резултат от естествената еволюция на някогашната дамаска роза в типично български климатични условия. Според легендите тя произхожда от Дамаск и там започва своето отглеждане. Една легенда разказва за сирийска девойка, влюбена в български момък, чиито баща донесъл розата в Бълагрия. Друга легенда разказва за турски големец, който донесъл растението от Дамаск и започнал нейното отглеждане, което поставило началото на Розовата долина в България.
-
Какво е времето в Египет през октомври?
-
Каква е историята на Роксалана?
-
Каква е историята на сестрата на цар Иван Шишман - Кера Тамара?

, цяла година съм мислила как да постъпя и какво да направя,да не говорим с него колко пъти съм споделяла опасенията на всички,човека ме е оставил сама да реша,дали ще ида сама или ще се включа в екскурзия не казва йок ела сама,вярно е че не го познавам лично в смисъл не сме били заедно но пък толкова време сме виртуално заедно всяка вечер,смея да твърдя че го познавам ,има сложен - типично арабски вие знаете

(шегичка).Не знам с какво се занимаваш,там е лесно да се намери работа,дори и за няколко месеца само, и така също можеш да отидеш.Няма да те изядат,но трябва да имаш все пак някакъв back up,ако ме разбираш какво искам да кажа...
кога си родена?

),не знам как ще го преживея да заминават за далечни страни.Отсега ми се свива сърцето.Но не бих ги спирала.
!!
, но по ред причини житейския опит го трупам отрано...