Маша за коса. Ефект: страхотни вълни

• 187 489
  • 833
  •   1
Отговори
# 630
Момичета с какъв тип маша мога да си направя къдрици като спирала ,а не начупени
и какъв термо сперй използвате , на суха коса ли го слагате или на мокра

Може би сте го писали по напред в поста, но не погледнах   извинете

PeaceАз с тази приставка на Ремингтон-а http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10634093   или с тази на Видал Саон-а http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10634096 -за секунди стават перфектни спиралки  Party

# 631
Момичета с какъв тип маша мога да си направя къдрици като спирала ,а не начупени
и какъв термо сперй използвате , на суха коса ли го слагате или на мокра

Може би сте го писали по напред в поста, но не погледнах   извинете
Има най различни маши за спирали, ето три примера.
, ,

Тук може да видиш как се правят на видео.

# 632
  • Перник
За сега ще ви следя,а като се направя ще пусна снимки Simple Smile

# 633
Интересна тема  Hug

# 634
Аз ей сега си купих от Ибей за 30$ ревлонска маша. Исках да не е тънка а от едрите. Тази се оказа такава. Перфектно. Гледам, че има още 10 в наличност и ако някой се интересува....
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=260358244237

# 635
Аз си правя къдрици или вълни според настроението със турмалинова преса за коса ''she hair''.Много се колебаех преди няколко месеца дали да си я купя и в крайна сметка съм доволна.Много лесно и бързо ги получавам тези къдрици Peace

# 636
Аз си правя къдрици или вълни според настроението със турмалинова преса за коса ''she hair''.Много се колебаех преди няколко месеца дали да си я купя и в крайна сметка съм доволна.Много лесно и бързо ги получавам тези къдрици Peace

Може ли да пуснеш снимки  с коя от пресите на SHE си правиш къдрици и косата дълга ли ти е ?
Много бих желала да си взема нещо комбинирано  хем да си правя къдрици и да мога да я изправям с нея

# 637
Аз ей сега си купих от Ибей за 30$ ревлонска маша. Исках да не е тънка а от едрите. Тази се оказа такава. Перфектно. Гледам, че има още 10 в наличност и ако някой се интересува....
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=260358244237

Mamica, в какъв смисъл да не е тънка, а от едрите? имаш предвид, че е за по-дълга коса и прави по-едри къдрици ли? дали ще става за коса до раменете

# 638
дали ще става за коса до раменете

Моята е до раменете, на пластове и не става друго, освен това с вълните. Опитвах да използвам пръчките на пресата за да си навия косата и по друг начин, спираловидно или подобно, но не става. Къса е за това.

# 639
дали ще става за коса до раменете

Моята е до раменете, на пластове и не става друго, освен това с вълните. Опитвах да използвам пръчките на пресата за да си навия косата и по друг начин, спираловидно или подобно, но не става. Къса е за това.

БУБА, като на Mamica  ли ти е? Ако е със същия диаметър на пръчката, директно си я купувам. моята коса е малко по-дълга от твоята, на теб много ми харесва как стои, ако постигна този ефект, ще съм предоволна  Hug

# 640
  • София
Току що поръчах тази, която Mamica предложи. Пък да видим....

# 641

Може ли да пуснеш снимки  с коя от пресите на SHE си правиш къдрици и косата дълга ли ти е ?
Много бих желала да си взема нещо комбинирано  хем да си правя къдрици и да мога да я изправям с нея

Нямам снимки,но можеш да разгледаш тук- www.shehair.bg.Моята е she mk4.Косата ми е под раменете.Първият път ми беше трудно за къдриците и бях на път да се откажа,но сега само комплименти получавам Laughing

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 10:21 от MaxMarra

# 642
момичета, бихте ли ми казали, в крайна сметка, машата от ибей, заслужава ли си. До вчера мислех да си купувам тази от make up - babyliss pro, но пък от една страна не ми се дават толкова пари. А пък тази на ревлон ми се струва доста изгодна.  Rolling Eyes

# 643
момичета, бихте ли ми казали, в крайна сметка, машата от ибей, заслужава ли си. До вчера мислех да си купувам тази от make up - babyliss pro, но пък от една страна не ми се дават толкова пари. А пък тази на ревлон ми се струва доста изгодна.  Rolling Eyes

и аз това се чудя

# 644
И аз да се включа във вашата темичка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт