Маша за коса. Ефект: страхотни вълни

• 187 500
  • 833
  •   1
Отговори
# 645
Lele momi4eta cqla ve4er 4eta za tazi presa/ma6a..pro4etoh vsi4ko ot na4aloto i se obyrkah 4estno kazano....posledno tazi bqlo-rozovata ot Zora hubava li e?za6toto drugiq variant za takava presa ot Bg  e tazi na Loreal ,no nqkak si za momenta mi e skapa...ima li drug variant?tazi na babyliss naprimer otkade q kupuvate?i sre6tnah snimka na edna Valera Professional ....nz ..trqbva mi mnogo spe6no i nemoga da pora4vam za momenta

# 646
Според мене всичките са еднакви Simple Smile Моята е на Бейбилис за 30 евро, фризьорката ми има професионална за над 100...е разлика няма никаква!

# 647
Според мене всичките са еднакви Simple Smile Моята е на Бейбилис за 30 евро, фризьорката ми има професионална за над 100...е разлика няма никаква!

От къде си я купи твоята?

# 648
Не е от тука, от Испания е

# 649
Не е от тука, от Испания е
Имам приятелка която живее там.може ли да ми кажеш по подробно от къде я купи?Ако може и снимка на самата маша за да  и е по лесно да я намери   bouquet

# 650
hahaha Ами то все едно да сравняваш Трабант с Мерцедес и двете са коли и двете возят!  Joy

# 651
  • София
Аз ей сега си купих от Ибей за 30$ ревлонска маша. Исках да не е тънка а от едрите. Тази се оказа такава. Перфектно. Гледам, че има още 10 в наличност и ако някой се интересува....
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=260358244237
Такаааа - току що получих тази маша. Първо се наложи да и купя адаптор за скромната сума от 20 лв (така че слагайте го в сметката, защото е за напрежение 111 В)  разбира се веднага я пробвах.

За протокола: с много права коса съм, която в момента е и мръсна. Направих се буквално за 5 минути, така че не се вглеждайте в детайлите. Според мен на чиста коса и ако и отделя около 20 минути би станало перфекто.

# 652
hahaha Ами то все едно да сравняваш Трабант с Мерцедес и двете са коли и двете возят!  Joy

Честно казано не си прав ама грам....и тва с трабанта беше супер тъп пример Simple Smile А и за да съм го написала мога да направя сравнението, така че не се заяждай защото си PRO ok Wink

# 653
zdravei iskam da te popitam ot kade si q zakupi?Ot tozi sait v inernet li?

# 654
ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ВСИЧКИ
В ТОЗИ ДЕН БЪДЕТЕ НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ НАЙ- ОБИЧАНИТЕ И НАЙ-КРАСИВИТЕ

# 655
 smile3501 Mnogo molia ,nqkoi da mi kaje ot kade bih mogla da si kupq po evtin variant na retro presa ot BG!

# 656
# 657
Blagodariq ti teo za linka,no nishto ne mi govori!

# 658
# 659
Blagodariq mnogo za  otgovora!
  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт