Има ли бременилки, наддали от витамини

• 5 733
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
  • Канада
И аз съм чувала,че бебето наддава повечко от тези витамини.С първата си бременност пих витамини (матерна) от начало до край,качих 16 кила.Сега не пия витамини,наблягам на плодовете и зеленчуците,но като гледам пак ще кача горе долу толкова килограми.Виж,сина ми се роди наистина едро бебе,но......не знам дали причината са витамините.Ако второто се роди нормални килограми,значи наистина може и да има някаква връзка newsm78

# 31
Въпреки Матерната, която приемах, не мисля, че качените килограми бяха в последствие на приема и.
Peace Това е и моето мнение.

# 32
  • Варна
Пиех същите витамини по препоръка на доки + желязо, аз не се закръглих особенно, но бебето взе да расте , като диво  Wink
Лека бременност Simple Smile

# 33
  • Tам през Атлантическия океан
Пиенето на витамини нямат нищо общо с качването на кг. по време на бременността  Wink

# 34
Благодаря отново за отговорите    bouquet
Това, което ме притени е, че коремчето се появи изведнъж
Иначе бебчето е много желано и чакано и не се вълнувам особено колко ще напълнея, само да ми е живо и здраво  Praynig  Praynig

ПП Мамче, радвам се да те видя  Hug

# 35
  • София
Да, от Центрум Матерна бях качила доста само за 2 седмици и док ми каза да ги спра, защото на пазара тогава имаше достатъчно пресни плодове и зеленчуци.

# 36
  • Стара Загора
Нормално е вече да се закръглиш-не е от витамините Wink

# 37
на всяка жена коремът й проличава по различно време и може и изведнъж да стане. все пак не разбирам какъв е проблемът? нали си бременна, ще ти расте корема, ще качваш килограми  newsm78 от витамините за бременни не се пълнее. през ум не ми е минавало да не ги пия. след като са измислени, вярвам че са съобразени с нуждите на организма. на естествени източници може да се разчита ако си ги отглеждаме и знаем как и къде са расли, зрели и брани. домати, ябълки, банани и т.н., които зреят в трюмовете на корабите отдавна са забравили за витаминния си състав. и за килограмите на бебето изобщо не е вярно. пила съм си витамините стриктно до края и родих малко бебе, съвсем нормално за моята физика, която също не е едра.

# 38
Аз от 5тия месец пия Hipp и вече съм наддала над 20 кг (спрях да се меря вече) и според гинеколожката ми здраво се помпам от тия витамини. Честно казано и аз смятам, че доста напълнях от тях, като се има предвид, че през цялата бременност не съм имала кой знае какъв апетит. Хубаво е когато се пият витамините да се прави почивка от няколко дни. Аз така правих и пак станах слон,, явно са доста силни. Лошото е, че и доста се нацепих по бедрата.

# 39
  • Пловдив
И аз пия витамини Dopple herz от известно време.Не съм качила засега и грам след приема им , но и моя корем щръкна и вече е трудно да се объркаш , че съм бременна  Laughing Hug

# 40
  • София
Май е време да си призная, че хапвах повечко, но според мен има връзка между витамините и самия апетит.
До петия месец пиех витамините на ХИП за бременни и Дуфостон - качих 14кг  Shocked след това просто спрях витамините /Дуфастона ми го спря по-рано лекарят/ и определено почнах да качвам мого по-малко. Сега са останали за сваляне точно тези 14кг - голям зор.
На твое място бих започнала да ги пия за месец и при повече трупнати кг. бих говорила с докторката за спирането им.

# 41
Пила съм по една опаковка витамини за всяка бременност.
Не намирам връзка, в моя случай, между приема на витамини и натрупаните килограми.

Иначе мои приятелки твърдят, че от витамините са започнали да пълнеят по-бързо...
Освен, ако апетитът им се повишава от тях, иначе не мога да си обясня как ще стане  Wink

Лека и спокойна бременност!  Hug

# 42
  • Пловдив

Аз още не съм започнала да пия витамини, но за една седмица ми изскочи корем и качих три кг.Не си обяснявам какво се случи .А цели 4 месеца преди това качих 300 грама и нямах грам  корем newsm78

# 43
Не съм пила витамини Flutter

# 44
Аз напълнявам от Центрум  Peace! И преди да забременея започнех ли да ги пия и хоп - килцата скачаха. Някои хора качват от Мезим Форте. Защо да не може и от витамини? Ако са в суров вид няма начин да се качва. Ама тези химии ..........

Абсолютно вярно. АЗ НАПЪЛНЯХ ОТ ВИТАМИНИ!!! Внимавай много пий ги на кратки цикли при абсолютна необходимост. Аз ги пих почти цялата предна бременност, резултата +27 отгоре. Но с Дюкан ги свалих. Сега съм в 5ия и само 3 кг. отгоре (преди по същото време бях с Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт