Новата 20.06. - 26.06.05

• 8 308
  • 180
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Цитат на: Дея
.. нали наполовина съм рускиня и половин македонка Mr. Green
Бреййй.... изненадващо добра комбинация бе Деа  #CrazyLaughing

Ей тук материалчето , за желаещите да поработят  Wink .
То не е нищо ново , но има някои интересни моменти , та може и да го вмъкнем в библиотеката .... Thinking
Ето един такъв момент -
"...ВЫСОКАЯ ТЕМПЕРАТУРА в 1 ФАЗЕ (например, 36,8 при обычной П фазе – 37,2-37,4) свидетельствует о НЕДОСТАТОЧНОСТИ эстрогенов, которые и необходимо принимать (например, Микрофоллин по 1 таб. в день с 1 дня цикла до подьема температуры)... "

А за дофтора се разбрахме значи!

Хера , ако се окаже , че и други ще има , да се редим на опашка , а !  Rolling Eyes Mr. Green

Айде хубав ден на всички от мен !  Grinning

# 76
  • Стара Загора
....
Хера , ако се окаже , че и други ще има , да се редим на опашка , а !  Rolling Eyes Mr. Green
Айде хубав ден на всички от мен !  Grinning

Може и часове да си запишем, че да не и дойде нанагорно Mr. Green

# 77
Абе този материал не ми се отваря нещо тамън се нагодих да го превеждам Rolling Eyes
А вие сега какво само ушите ли ще ми дърпате ами аз ще заприличам на катърче най накрая Mr. Green
Моля наредете се на опашка с номерче smile3533
П.С Хайде бягам на дофтор аз че ще ме чака,аиии голям страх ме гони.
Моренка не ми се отваря нещо ама като се върна ако не сте го превели до тогава ще го опрайм да знайш Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 юни 2005, 09:32 от Дея

# 78
  • София
Меганче, идвай и не питай! Искам да гледам големи кореми за кураж, че все някога и моя ще добие такива размери(ама не от ядене).
Моренски, успех на синчето! Дано той да е следващият Стоичков. А ти недей така да се измъкваш...ангажименти, работа...само аз ли ще съм от ветеранките във форума Wink
А пък днес на мен ми дойдееее...гадната леляяяя #Cussing outАма ще го преживея някак...То повече ще е за чудене, ако не ми дойде.
Да ви кажа днес как се подредих. Бях чела някъде, че за забременяване е хубаво от 1 до 7 ден на цикъла да се пият на гладно по 15 капки анасоново масло сутрин, обед и вечер. И така...кака ви Леа си купи от туй масло от аптеката и днес лелята като дойде, хоп на гладно 15 капки...и изведнъж...нещо ме хвана за гърлото... #Crazy... абе все едно съм обърнала чашка с мастика...ама силна Sick Веднага пих чаша с вода, но не newsm12, тотално ми се промени вкуса в устата. Влизам в офиса #Silly и ми е неудобно, че смърдя на квартална кръчма Drunk и сега се обезмирисявам с разни лентички за свеж дъх.
Лошото е, че на обяд процедурата трябва да се повтори, ама аз се чудя newsm78 да не ми излезе име на пияница. Та такива ги твори кака ви Леа в отчаянието си от нищонеставането.
Весел и усмихнат ден, момичета! Sunglasses

# 79
Меганче, идвай и не питай! Искам да гледам големи кореми за кураж, че все някога и моя ще добие такива размери(ама не от ядене).
............Лошото е, че на обяд процедурата трябва да се повтори, ама аз се чудя newsm78 да не ми излезе име на пияница. Та такива ги твори кака ви Леа в отчаянието си от нищонеставането.
Весел и усмихнат ден, момичета! Sunglasses
Леа, мила, ще се постарая да дойда, ще следя темата. Аз сега обучавам момичето за моето място, и от 1 съм вече в почивка.

А за капките хич да не ти пука, мятай ги и това е пък дано имат ефект!
Целувки!

# 80
Хехе, леа, наистина, права е Меган - какво ти пука от колежките, важното е да има добър ефект. А пък ако нещо те издразнят, тъкмо ще можеш да се изгабаркаш с тях като симулираш къркане по 3 пъти на ден и може да им обясниш, че заради тяхното недоверие към теб си се пропила... или да измислиш друга подобна щуротия Sunglasses

# 81
Здравейте момичета отдавна не съм се вясвала, но имах страшно много работа  пък и нищо интересно около мен за сега. Весел и усмихнат ден и бебеносна седмица.

# 82
  • Sofia
Здравейте момичета,въпреки че лелката ме навести,но си имам и хубави новини - днес резултата от изследването за хламидия излезе и съм здравичка,тази гадина съм я унищожила още миналата година.
Дея,чакаме те с добри новини  Simple Smile

# 83
Здравейте момичета,чак сега мога да пиша,а ми липсвахте мнооооого,късмет пожелавам на всички през цялата седмица-стискам палци на Дея-всичко да е наред!Пак имам въпроси-надявам се да не съм ви досадна ама ми е много странно,защото досега не съм се чувствала така хора!Значи : дойде ми на 7.06,на 11 приключи,от 15,16 ме пробождаха яйчниците и това за ден-два до 17,но пък от тогава/17/ ме болят гърдите ужасно много,не съм спала снощи,трябва да ми дойде на 02.07-много време има ,за да е ПМС-повече от 2 седмици.не са ми потъмнели зърната,не ми се гади нищо,само ми е гладно някак си-през 2 часа ям-онази вечер ставан да ям през нощта в 3,снощи хапнах към 22,в 00 пак бях гладна,а аз съм злоядо дете,не закусвам никога,а тази сутрин ппървото беше закуската!Извинявам се че стана толкова дълго,ама.........Специални поздрави но Лия и Ирини и на всички вас,като уточним нещата около сватбата ще ви се похваля,ако ви е интересно!Обичкам ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
Етина, дано да е това, за което си мислим!
Само да не се разочароваш, затова не се самонавивай, а си почивай и се наслаждавай на лятното слънце. Joy
А за сватбата - пиши какво стана, определихте ли дата и в крайна сметка успяхте ли да се запишете  bouquet

# 85
Утре ще ходим но Пиротска 10-не намерихме време предната седмица, мерси за вниманието Дари,не се самонавивам ,а ми е странно-незнам нормално ли е това просто, по принцип гърдите ме болят преди М,ама 5-6 дена,а не 16 пр-рано newsm78,не искам пак да се надявам и после да страдам ако не стане,просто нямам идея нормално ли е това-как мислите? ooooh!

# 86
Етина, мен например ме болят гърдите от деня след ову-то... Така се ориентирам кога е минало сега, когато по никакъв начин не го отчитам (БТ или тестове).
Само времето ще покаже какво е thumbsup Гледайте да оправите сватбата и не го мисли много! И да го мислиш и да не го мислиш, полза няма - няма как да знаеш със сигурност преди 02.07 Wink Успех ти желая!

# 87
Прави сте Sunshine, ти си едно голямо Sunshine,  bouquet

# 88
Аз само да кажа здрасти,че покрай тая сесия рядко се вясвам и да не ме забравите Flutter Joy

# 89
Моренка , започнах да превеждам статията.
не съм на ти обаче с много от термините  на фазите и  може би ще се наложи да коригираш нещичко. Почти привършвам - остава да ми кажеш само в какъв формат и къде да я  пратя

Общи условия

Активация на акаунт