Днес ми е мъчно, защото...6

• 18 701
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Слави,  Hug. Дано не е това, за което пишеш.  Hug

# 151
Илианка  Hug
Flowers Rose - за малката ти дъщеричка

Слави  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed да не е така.

# 152
Слави, стискам палци всичко да е наред с вас  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 153
Slavi_Yo , мисля, че в този ранен етап това може да се потвърди само с вагинален ехограф (на мен след два коремни и две съмнения за нежив плод на третия вагинален ми потвърдиха, че е живо).
Не се отчайвай, стискам палци Hug

# 154
Извинявам се, че нахълтвам в темата, но исках да кажа:
Slavi_Yo , не се отчайваш, а аз силно ще стискам палци всичко да е наред Hug!

# 155
Слави, мила, не се отчайвай, молим се всички дано не е така, дано е всичко наред, защо така мислиш  Praynig Praynig Praynig

# 156
Славинце, моля се с искрено сърце това да се окаже само фалшива тревога. Имаш стиснатите ни палци и горещите ни молитви. Всички сме с теб.  Hug

# 157
Слави и аз се присъединявам към палцестискането дано дано да грешиш много се  Praynig

# 158
Слави,искренно се моля това да не е истина. fingerscrossed

# 159
Слави не се отчайвай мила и пиши утре след прегледа  Hug

И на мен от няколко дни ми е много  smile3518 преди шест месеца целият ми планиран и подреден живот се срина. Вчера малкото ми момченце трябваше да стане на 6 месеца.
Мама много те обича мъничак мой и много ми липсваш ...........колко неща исках да ти кажа и неможах

# 160
  • Варна
  Ако има живот след смъртта...Честита месечинка, мило момченце...

# 161
baioly, кажи му всичко тази вечер. Излез избери си една звездичка и изплачи мъката си . Hug

-почивай в мир малко момченце.

# 162
  • Варна
baioly за твоето момченце!

# 163
baioly Sad

Flowers Rose Flowers Rose  - за мъничкото ти ангелче

# 164
БАИОЛИ сьжалявам мила.нашите две прекрасни деца имат рожден ден почти по едно и сьщо време.точно преди 6 месеца на 15 .02.ме приеха по спещност и на 16.02 в 2.35 часа се роди моето момиченце.толкова сьжалявам че не я прегьрнах,че дори не я видях.никога няма да ги забравим и вечно ще ги обичаме.

Общи условия

Активация на акаунт