Днес ми е мъчно, защото...6

• 18 690
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Това е ужасна новина  Sad
Хриска, толкова съжалявам.... Hug

# 211
преди време написах това:
,,днес ми е мъчно,защото разбрах че скоро една майка ще загуби сина си.
моята класна г-жа Здравка Байчева скоро ще остане сама.
преди време загуби големия си син-момче в разцвета на силите си почина във Франция,ден преди да се прибере в България.
днес от болницата разбрах че изписват синът й ,защото не могат да помогнат повече.
ГОСПОДИ ДАЙ СИЛИ НА МАЙКАТА   
мили родители,помолете се с мен :за сина, за майката."

днес изпитвам едно примирение.от седмица виждам некролога на Антон,но не плача.
не плача просто се моля милата да има сили да издържи.

# 212
ХРИСКА,нямам думи мила.ужасно сьжалявам.знаех,че винаги има риск но се надявах този пьт всичко да е ок.от както разбрах за теб ме е обхванала голяма тьга.за сьжаление не сме подготвени за такива тежки изпитания на сьдбата. Cry

# 213
Днес ми е мъчно, защото чета този форум.
Мъчно е, че единственото което мога да правя е да плача с вас,  мъчно е, че не съм сама.
Изминаха два дълги и празни месеца.

# 214
 ...за Хриска ми е мъчно и за бебенцето й...

...току що прочетох  поста преди моя... още едно мамче със загубено при раждането бебе...и отново Бургас

Хриска, pluhche... съжалявам, милички... Hug Hug Hug

# 215
  • София
направо нямам думи,толкова ми е мъчно за Хриска,направо е жестоко... Sad

# 216
.......мъчно ми е, толкова много , и толкова ми е гадно, че дори не ми се пише  Cry
...думи нямам  Sad
 Flowers Rose Flowers Rose

# 217
Постоянно това ми е в главата .Възможно ли е Господи??? Нали веднъж отне рожбата на Хриска ,защо пак,  защо отново ???
 Praynig се и за сина на госпожата .Дано поне и остане една рожба . Защото аз знам колко жестоко е да надживееш детето си . Praynig

# 218
Рени ,милата на 09.08.08. загуби и втория си син.той се казваше Антон.
просто по рано не ми стигаха сили да го напиша.
и сега не е лесно.

# 219
  • Варна
Звезделина Георгиева , ужасно е всичко, което се случва на тази жена...Няма грях, който да заслужава такова наказание... Почивайте в мир, момчета... Flowers Rose Flowers Rose

# 220
Ох, Звезделина и моето момченце почина на тази дата миналата година .Съжалявам много за тази огромна загуба. Незнам дали има вече живот за тази майка ????
почивайте в мир момчета.

# 221
  • Варна
Звезди, голяма трагедия! Непонятно ми е защо в живота на хората се случват такива неща!  Нечовешко е направо! Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 12:56 от Lilibon

# 222
Съжалявам за майчицата. Милата  Sad  Дано й стигнат сили да се изправи.
 Flowers Rose Flowers Rose   за двете й момчета.

# 223
как ми се иска да я познавате.въпреки всичко има сила да бъде мила и внимателна.
винаги около нея е имало деца и млади хора/преподаваше по физика/,а сега когато трябва домът и да е пълен и старините спокойни се случи всичко това.

# 224
Милата майчица  Cry Дано има сили да продължи...За двете й момченца  Flowers Rose Flowers Rose
Толкова съжалявам и за Хриска, миличка, прегръщам те силно.  Защо ... защо ... Господи, защо...толкова мъка, толкова страдание...

Общи условия

Активация на акаунт