хърка

• 31 534
  • 173
  •   1
Отговори
# 120
Бичене на дъски.  Рязането на дъски е лесно, биченето е, когато от дървени трупи се режат дъски.
Пу, пу, същински бащичко, Гатерче. Да ти е жив и здрав.
Може да го ползваш за създаване на чувство за вина у таткото, хем да му навираш в лицето, че ето, той е биологичният баща.

# 121
Лепенките за носа не помогнаха ! Не ,че не съм изявявала желание ,както каза Вълкът с дълъг ник ,когато "бичи" ,да му залепя на устата ,ама.....
 Най-доброто средство против хъркане е тапите за уши, на спящият до хъркащият.

# 122
  • София
 Laughing

# 123
мъжът ми хърка (няма синузит или нещо такова ) МОЛЯ ЗА СЪВЕТ Hug

Купи си тапи за уши.   smile3524

# 124
нормално много мъже хъркат

# 125
  • София
Аз му сменям позата на главата (хващам я и я завъртам леко), или му дръпвам леко възглавницата, за да си смени сам позата, че понякога се стряска и ми се сърди...и така няколко пъти, докато заспя Grinning

# 126
  • Страната на чудесата
Лепенките за носа не помогнаха ! Не ,че не съм изявявала желание ,както каза Вълкът с дълъг ник ,когато "бичи" ,да му залепя на устата ,ама.....
 Най-доброто средство против хъркане е тапите за уши, на спящият до хъркащият.

А, не си права-най-доброто е да почнеш да хъркаш и ти-сега откакто хъркам и аз(синузит), той не спи и съответно не хърка Mr. Green

# 127
  • Варна/Лондон
Моя вече не хърка . Ако ми прочетете постовете по темата ,и само за хора с чувство за хумор  Peaceи не е умрял ,не го убивам бавно ,но мъчително Joy

# 128
  • плевен
И моят мъж хърка- а аз само му викам:"Хъркаш" и той си променя позата-например на другата страна.И така до следващия път Wink

# 129
Може да има изкривяване на носната преграда или да спи на неудобна възглавница по гръб.По принцип мисля,че няма лек за това. Weary

Моят мъж беше с такова изкривяване на носната преграда в следствие на отнесен приятелски юмрук преди години. Заради моето неспане от неговото хъркане са подложи на операция (не е страшна, но все пак е с пълна упойка). От тогава почти спря да хърка, случва се много рядко когато е настинал.

# 130
Ох болна тема ми е това с хъркането. Моят мъж започна някъде ноември като почнахме да топлим стаята и според мен е от изсушаването на зъдуха, понеже лятото почти не сме имали такива проблеми. Лентичките, дето ги рекламират НЕ помагат изобщо!!!  #Cussing out От както започна да хърка (което съвпадна и с момента, когато забременях) се наложи да спим в отделни стаи. Много ни е кофти от това... Sad Чакам да видя пролетта дали ще спре...

# 131
Между другото моля кажете на какъв лекар се ходи? Хирург или уши, нос, гърло???

# 132
Ходи се на УНГ ,а той може да те изпрати на хирург !

Lucky Plam ,добър съвет !
 Joy

# 133
Моят като ми захърка,спира скоро след това-заминава да спи в другата стая.

# 134
  • софия
Мъжът ми хърка,детето говори,а другото спи с една камара квичащи при допир играчки.По едно време и тамагочи си отглеждахме.... Mr. GreenВ началото ми беше проблем,но сега се хващам,че когато не ми похърка  на ушенце не мога да заспя. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт