хърка

• 31 562
  • 173
  •   1
Отговори
# 105
# 106

Оффф понеже явно няма начин да спре от само си да хърка а и сритването не върши работа, ще взема да се заредя с тази добавка и въпросните лепенки за нос. Надявам се да има ефект, че ако няма ще сменям мъжа, то не се трае  smile3515 smile3515 smile3515

# 107
има лепенки против хъркане

# 108
А дали не се превиква и към тях?
Преди с капки за нос имаше ефект,но временен.
За една седмица имаше мир.
Хем лекуваш настнка,хем спиш ок.

# 109
Здравейте!
И аз съм към отбора в който мъжете хъркат.
Моя е направо ужасен.
А сега откакто съм бременна съня ми е малко проблемен и познайте какво става...
Не мога да го трая направо smile3511 smile3511 smile3511
Вече спя в другата стая на тишина и мир. Не му е готино, но кво да се прави. И на мен не ми харесва,ама с това хуркане....РРешили сме да пробваме лепенките. А може и тази добавка. Дано нещо подейства Praynig

# 110
  • Варна/Лондон
zuki10 ,как така е спрял и да диша  Shocked newsm78
  Пробваи на твойто мило да му запушиш ноздрите докато хърка и ще си отговориш

# 111
От лепенките файда няма  bowuu

# 112
  • Плевен
И аз видях реклама на това,но дали ще свърши някаква работа newsm78 А случайно някой да знае колко струва?

# 113
zuki10 ,как така е спрял и да диша  Shocked newsm78
  Пробваи на твойто мило да му запушиш ноздрите докато хърка и ще си отговориш
Те лепенките ,нали върху носа се лепят Thinking Защо запушени ноздри,това не разбирам newsm78
А мойто мило ги ползва вече  няколко нощи ,не е спрял да хърка напълно,но значително е намалил звука Peace

# 114
Оффф понеже явно няма начин да спре от само си да хърка а и сритването не върши работа, ще взема да се заредя с тази добавка и въпросните лепенки за нос. Надявам се да има ефект, че ако няма ще сменям мъжа, то не се трае  smile3515 smile3515 smile3515
Joy Здравейте дружки Mr. Green Тези лепенки дали ги има в аптеките? Нашият татко няма да иска добавките,има чувствителен стомах Laughing

# 115
Аз от аптека ги взех.

# 116
Мерси! Hug Спокойна нощ на всички!... Joy

# 117
Да се похваля, моят мъж свали 3 кг., спря да пие  и намали количеството храна на вечеря.И "О, чудо", сега дори и да прохърка е рядко и децибелите са далеч по-поносими от тези, с които ме тероризираше доскоро Laughing А и като го сритам-млъква, явно с по-празен стомах се спи по-леко! Така че, дами, глад му е майката, щом ви тероризират нощем, връщайте им го денем(поне на тези с излишните кг., рецепта за другите не мога да предложа Sad).Успех Hug 

# 118
Чудесно, Фурия. Вълчицата е направила отдавна още едно - изтегли вечерята максимално рано. Прибирам се след работа и вечерята е сложена. Само се измивам и сядам.

# 119
Похвалих се значи аз,че половинката прекрати дъскорязането....но с чутовна сила дребното пори вечерната тишина вече цял месец.
Цяр за 4 годишен хръкльо търся.
Не му е запушен носа,няма кашлици,секрети,трета сливица,не е боледувал...
Дайте идеи.

Общи условия

Активация на акаунт