хърка

• 31 563
  • 173
  •   1
Отговори
# 90
Чудя се дали да не го смотам нещо и да го пратя да му отрежат онова дет виси,/в устата де/.Уж от него хъркали.

# 91
Чудя се дали да не го смотам нещо и да го пратя да му отрежат онова дет виси,/в устата де/.Уж от него хъркали.

Shocked

По тази логика да им резнете крака на тези, на които им миришат!

# 92

Shocked

Не е така, краката просто трябва по-честичко да си ги мият.

# 93

Shocked

Не е така, краката просто трябва по-честичко да си ги мият.

hahaha  Joy  Joy  Joy

# 94
  • Плевен
Oоооххх, вече не знам какво да го правя тоя мъж ooooh! Голямо хъркане ,голямо нещо. Сега е започнал да хърка във всички възможни посоки за спане. Преди като спеше обърнат на ляво не хъркаше,но сега и това не помага.

# 95
И моичкият хърка като за световно...
Змей Горянин в действие... hahaha hahaha hahahaили пък Ламята Спаска....
А проблемът с неистовите нощни звуци си беше само мой,защото той не се чува като хърка....нали?
Търпях,търпях и кардинално разреших проблема  Grinning- като аристократите спим в отделни спални.  Embarassed
Иначе управия/ да се разбира сън / -няма....

# 96
StopСакън, това дето виси служи, за да запушва пътя към белите дробове, когато пие или яде, когато преглъща. Ще се удави с първата чаша вода.
Когато преям вечер, съм булдозер, БеТееР и гатер. Сипват ми мъничко за вечеря. Sad

# 97
Моята половинка хъркаше като за световно,та дори и за олимпиада беше готов.Тъкмо му свикнах и не ми правеше впечаление и той реши да отслабва.Започна да спортува и от доста време не съм го чувала да хърка.Спортът помага за много неща  Peace Смъкна повече от 50 кг и проблема с хъркането просто се изпари /за мое щастие/

# 98
Хърка като дъскорезница. Намерила съм му цаката. Сритвам го и действа безотказно. Mr. Green
Най ме забвлява учуденият му въпрос, зададен в полусънено състояние: "Защо ме риташ?", отговор: "Щото хъркаш!". Обаче той продължава: "Наистина ли? Не може да бъде!" Mr. Green
Вълчо, ще те уморят от глад у вас. Ама не се давай! Винаги можеш да изядеш тайно още една порция, когато всички заспят. Просто проверяваш, дали хладилникът работи безотказно.  

# 99
Аа, ще го усетят веднага, защото той след втората порция ще хърка като дъскорезница и жената ще се светне. Mr. Green

# 100
  • Варна/Лондон
Дори и краката не му миришат.
Златен мъж си имам аз .  Party
Е ако каеш че и не пръци -не е златен ами ит др. планета smile3501 smile3521

# 101
Гледах по ТВ реклама на някакви лепенки-залепват се върху носа и така помагали за по доброто дишане- помагали при хъркане. Струва си да се опита-по добре е от операция напр. Моят си похърква доста и затова спим отделно, но мисля да ги пробвам тези лепенки-само да се сетя как се казваха де newsm78

# 102
Аз купих на миУото от тези лепенки ...Май има ефект,не е хъркал миналата нощ..
Утре ще докладвам пак,да не ви лъжа сега.. Mr. Green

# 103
  • Варна/Лондон
Гледах по ТВ реклама на някакви лепенки-залепват се върху носа и така помагали за по доброто дишане- помагали при хъркане. Струва си да се опита-по добре е от операция напр. Моят си похърква доста и затова спим отделно, но мисля да ги пробвам тези лепенки-само да се сетя как се казваха де newsm78
Ипри мене имаха ефект ,спря да хърка а после и да диша ..ама нали се лепят на ноздрите newsm78 после не посмя да ми се сърди ,щото не знае колко лепенки имам още Sickи сега се стиска да не хърка -страх #Crazyот кво ли newsm78

# 104
 zuki10 ,как така е спрял и да диша  Shocked newsm78

Общи условия

Активация на акаунт