Февруари 2009 (5)

• 16 396
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Не е задължително, а и мисля че беше в по-късен месец от бремеността.....на мен първия път нищо не ми прокапа....ама и като родих ми бяха запушени каналите, та вдигнах и температура. Добре че се намери един добър доктор , който с обиграни движения направи така, че след секунди от гърдите ми цвърцеше кърма на всички страни  Blush

Сигурно и сега ще видя зор с отпушването на каналите, заради варварският начин по който я спрях предишния път  ooooh!

# 151
Мами да се отчета за днес - взех си резултата от рания биохимичен скрининг и дори по някаква случайност самия професор Кременски ми го коментира. Еи така както си висях в коридора в неведение какво да правя с готовия резултат и тои ме забра в кабинета си. Та накратко - всичко с бебока е наред дори не ми се налаха да правя втория биохимичен скриниг, които е в 15 седмица.
 Само ми каза тогава да мина на ултразвук за да видят гръбнака и после 19-23 седмица да ида и на фетална морфология, че тя също покривала някои нещица, които не се хващат със скрининга.
 А снощи докато си гледах снимката от ултразвука и забелязах, че ми излиза друг термин -27.01.09, или бебо расте по-барзо или нещо са ми казали грешно преди, но мисля да си седя при вас вече си свикнах тук, а и си ми е мноооого приятно.
  miminca ,   Hug разбира се, че ти се радваме винаг си добре дошла при нас, още повече, че съм убедена че скоро пак ще се похвалиш Wink
 carbo хубави клипчета особено с лъвчетата, ама те са си ми слабост нали сме от една порода  Wink, а  и за кафето е така, но аз сам още в границите н нормалното Simple Smile да не кажа напоследък, че ги докарах до едно две седмично  Whistling
 А по отношение  за кърмата я кажете кои какво знае, че да не се изненадам някои ден и да се омажа да стана за резил. Какво трябва да направя, когато забележа че се появява? newsm78

# 152
  • София
PIS74f , ами аз не виждам какво може да направиш друго, освен да почерпиш за хубавите резултати Wink
А за термина... аз си мисля, че все пак по-верен е този, който излиза по размерите на бебчо, а не по последен М., но сега за няколко дни кой ще го прави на въпрос...

# 153
  • Велико Търново
 newsm68 ехооо бремелинки, завърнах се! Бях малко почивка миналата седмица, ама от вчера не мога да ви изчета. Пък и бюрото ми беше заринато и нямаше време да се разпиша. Определено се чувствам по-добре, макар още да ми се гади понякога вечер, но поне не ми се спи толкова, колкото допреди седмица. А за хремата добре, че сте дали инфо, защото аз се бях притеснила с това кихане да не е позабравения ми синузит  Confused Ама като чета, че и други имат същите симптоми и се поуспокоих. Разгледах и албумчето - страхотна идея   bouquet , обещавам и аз скоро да се включа, въпреки че малко ме досрамя като гледам колко сте слабички и хубавички  Blush
carbo това висене на въжето нали не го правиш и сега, че свят ми се зави като те видях  Crazy
miminca пиши винаги, когато имаш нужда  Hug
PIS74f поздравления за добрите резултати  Hug

Желая хубав и слънчев ден на всички  pregnant и да се пазите  Hug

# 154
 newsm10carbo разбира се с удоволствие ще почерпя, но нали съм си нация техническа не знам как да кача от ония апетитните картинки, а и смятам че по удачно и по хранително и напоително ще е да ви почерпя на живо. Живот и здраве да понапълним още малко коремчетата пък може и да се видим  lalalala

# 155
Здравейте мамчета

И аз да се разпиша за днес ...бяхме на 3D сутринта всичко е перфектно .. поне така казаха ама това човече така ме разчувста и филмче на диск ми направиха и сега само си го гледам и му говоря...луда съм знам..а таткото го разплакахме че май ще е момче..хм а колегата ми ще вземе да познае.

Иначе тук жегата е непоносима..и така искам да се прибера и да си поспя..и при мен положението се влошава..не ми става по добре а все повече ми се гади. Ох надявам се че няма да съм от тези дето изтеглили малката клечка   Sad Sad

А да Ви кажа и моя термин днес го изместиха по размерите на бебето. Когато и да се родят да са живи и здрави Ви пожелавам хи-хи и както моята баба казва "да се разделяте с леко и лесно"

Мамчета май е това за сега  Peace

# 156
  • София
хеей Simple Smile мойто шеф си тръгна Simple Smile значи и аз няма още дълго да се застоя.. /ама да не дърпам дявола за опашката, че ще вземе нещо да изкочи../
Ама пък за сметка на това в четвъртък ще се ходи до Враца Sad и пак ще се катерим по разни покриви... /tutubutu, няма да е като на снимката все пак де Simple Smile/

Иначе сега видях - една бременна мама дето си потрива коремчето се е появила на първа страница - браво на който така е оформил темата /щото има и други подобрения, като за мен най-полезното е че линковете са направени с имена, а не с адреси/   bouquet

ladymax , честито за хубавия 3Д...  Peace

# 157
  • София
Хей, сладки мамчета, много сте хубави на снимките, току що разгледах албумчето, даже добавих 2-3 мои снимчици, друго си е като знаеш с кого си пишеш, някак си по-приятно:)))) А пък инфо за мен съм оставила в първия си пост от вчера, надявам се да се опознаем още по-добре през оставащите ни месеци:)))

# 158
Иначе сега видях - една бременна мама дето си потрива коремчето се е появила на първа страница - браво на който така е оформил темата /щото има и други подобрения, като за мен най-полезното е че линковете са направени с имена, а не с адреси/   bouquet

Blush Признавам си , че аз попромених малко лика на първата ни страница  Blush 

Не съм искала никой да обидя със самоинициативата си, НО днес нямам майстори в къщи, фурничката е заредена и пече лимонов кекс...и аз...от нямане на работа....

Може малко да е сладникаво за някои мами, ама аз това дете, което нося две години съм го чакала....и бебешорските работи предизвикват у мен такова умиление...че си позволих и темичката ни да е малко по-сладникава    bouquet

# 159
  • Sofia
Krassina77, преглеждах темата за клиника Щерев и случайно видях, че ти, също като мен си при д-р Савова Simple Smile)Аз също само мога да я хваля! Много съм доволна. Гледам, че и сме горе-долу на едни седмици. Може някой път да се засечем там, знае ли човек Simple Smile
Относно коластрата - аз не съм сигурна какво точно е това, което ми се появява на канала на зърното, но определено има нещо. Таман си мислех да я питам Савова следващия път, че досега нищо такова през живота ми не съм регистрирала...

За виждането - аз съм много за! Simple Smile Мисля, че още малко и може да си спретнем една срещичка. И без това гледам, че от трите форума (за януари, февруари и март) ние сме най-активните Simple Smile А мамите, който работят ще кажат кога и къде ще им е най-удобно.
Хайде от мен всичко най, аз отивам малко на разходка   bouquet

# 160
  • София
А аз като съм новичка, ще вземете ли да ме вземете на срещата с вас  newsm17

# 161
Здрасти Ивче!Писах ти на лични.Надявам се че всички мамита са добре.                                   Carbo,нещо беше споменала за ''гъби-те''Я ми кажи как стои въпроса,че имам нещо съмнения,а съм на лекар на 4-ти.Да не се притеснявам до тогава де.

# 162
Здравейте, момичета!
с риск да повторя някоя от другите, които не пише редовно като мен - пууу, ма много сте се разписали! не мога да ви смогна!
2 седмици нямах компютър вкъщи, а нали напускам работа и сега съм отпуска, та и служебния не го ползвам...
бързам в телеграфен вид да кажа за мен - неразположенията не минават, с изключение на намалялото гадене, боли глава, киселини ме изгарят..., започна да ме опъва корема от едната страна по-осезателно, неудобно ми е да спя в моето си легло..., поне таткото съчувства и ми помага колкото може! все още изглеждам като преяла, а не като бременна. отслабнах заради неразположенията навсякъде, макар че коремчето и циците си растат...
аз писах някъде с какво се занимавам и какво ми е образованието, но пък не съм се представила - приятно ми е, Любов, 27 години. омъжих се миналата година на 4ти август, което ме подсеща, че скоро имаме първа годишнина...някой има ли представа как се нарича и с какво се отбелязва? чудя се с какво да изненадам мъжлето...
аз засега мажа корема, дупето, бедрата и задната част на подбредрицата с маслото на Hipp, а останалите части - с хидратиращ лосион Excipial. ще ми се , обаче, следващото нещо да са продуктите на Palmer's/Палмерс, а засега не съм ги открила в никоя аптека, в която съм влязла в София. помня , че имаше мама, която ги е ползвала при първата си бременност - май yanast беше, ама не съм сигурна...споделете, моля, откъде ги взимате, тук в София, или пък в Бургас?
аз се сдобих с 2 сутиена за бременни и кърмачки от една октомврийска мама - кума съм й, на нея й били големи и рече, че ако ми станат, няма да ги връща. та, станаха ми и сега съм окомплектована с бял и черен сутиен от онлайн магазина ДаНет. удобни са и не убиват в никоя от гънките. евтинки са и само заради това си заслужава да се пробват - 14,50лв.

# 163
Само аз ли имам проблем..не мога да отворя албумчето...със снимки....някой знае ли защо...Благодаря ви преварително

# 164
Здравейте момичета, днес доста сте пописали, не мога да смогна половин час да изчета Blush Признавам си , че аз попромених малко лика на първата ни страница  Blush 
[/quote]
браво mother-of-pearlS много ми допадат промените Peace
Иначе аз днес си имам обичайните болки в корема и кръста, а на брат ми съпругата, която е ходила при д-р Янкова ми каза , че е внимателна и тя е доволна от нея. Даже ми показа снимки на тяхното бебе от ФМ през 22 г.с. чах се замечтах...

Общи условия

Активация на акаунт