Ще им покаже той на лелите кой командва
,а мама ще си почине най-после
Изследванията от днес са,че има тумор на гръбнака и ако не се оперира до 2 седмици,ще остане инвалид.
Сега едва отива сама до тоалетната,почти не може да върви.Този тумор бил преди бремеността,сега от нея се е отключил и доразвил,поне такива са за сега прогнозите.Когато извадят бебето и и направят по-подробни изследвания,ще знаем повече.Секциото и е насрочено за понеделник,което за мен е абсурдно губене на време,има шанс и за утре,дано,стискайте палци.Всяка минута сега е от значение за нея.Били са и днес някакви инжекции за дробчетата на бебето,да се разгънат,утре сутрин също ще и бият,за сега бебенцето е добре,около 3кг е,което е супер,още повече,че има месец до термина.Тя е в шок и само си мисли,че ще си остане инвалид.Родата се опитва в момента да организира операцията в София,възможно най-бързо,но трябват още изледвания,които няма как да станат преди да извадят бебенцето.Някакъв кошмар е.Искам аз да гледам бебето,когато заминат за операция,каза,че може да ми го даде на мен вместо бабите,дано.Не че те няма да се справят,ама на мен ми е най-прясно.Даже,не ми се смейте,ама си мисля да се пробвам да го кърмя,като стисна зърната си,още излизат капки кърма.Та при една стимулация на гърдите си мисля,че може би ще стане.Зоя я отбих преди 3 месеца,мисля че ще стане,трябва да стане,трябва да има още.

!
. Просто още не мога да се начудя на късмета ни 
,до сега как е търпяла тези болки?Не е ли знаела по рано за него,ужасссс
Днес ще отида на църква и ще запаля свещичка за тяхно здраве.
Прати не сестра ти нашата положителна енергия, хубаво е да знае, че много хора се молят за нея!