На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 127
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Мацкиииииииииии от средата на септември Друндела кръгва на ясла   newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap  newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 smile3540 smile3540 smile3540 smile3540 smile3540 #Milti ukliam1 #Milti ukliam1 #Milti  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu moresmile moresmile moresmile moresmile moresmile dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

Ще им покаже той на лелите кой командва newsm65,а мама ще си почине най-после bowuu

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 20:37 от jorjito

# 121
Рони:ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!! Желая ти цяллото щастие на света!
Дидка: Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Hug Cry Confused

# 122
Момичета,сестра ми е много зле. CryИзследванията от днес са,че има тумор на гръбнака и ако не се оперира до 2 седмици,ще остане инвалид. CryСега едва отива сама до тоалетната,почти не може да върви.Този тумор бил преди бремеността,сега от нея се е отключил и доразвил,поне такива са за сега прогнозите.Когато извадят бебето и и направят по-подробни изследвания,ще знаем повече.Секциото и е насрочено за понеделник,което за мен е абсурдно губене на време,има шанс и за утре,дано,стискайте палци.Всяка минута сега е от значение за нея.Били са и днес някакви инжекции за дробчетата на бебето,да се разгънат,утре сутрин също ще и бият,за сега бебенцето е добре,около 3кг е,което е супер,още повече,че има месец до термина.Тя е в шок и само си мисли,че ще си остане инвалид.Родата се опитва в момента да организира операцията в София,възможно най-бързо,но трябват още изледвания,които няма как да станат преди да извадят бебенцето.Някакъв кошмар е.Искам аз да гледам бебето,когато заминат за операция,каза,че може да ми го даде на мен вместо бабите,дано.Не че те няма да се справят,ама на мен ми е най-прясно.Даже,не ми се смейте,ама си мисля да се пробвам да го кърмя,като стисна зърната си,още излизат капки кърма.Та при една стимулация на гърдите си мисля,че може би ще стане.Зоя я отбих преди 3 месеца,мисля че ще стане,трябва да стане,трябва да има още.
Бета:знам,че при теб стана,помагай,сподели какво направи.Може и да не се сигне до там,въпреки,че се надявам да го кърмя,пък и те двамата със съпруга нямат нищо против,говорихме вече.Такив работи.Звуча малко объркано,ама така съм сега.Да споделя аз,по-добре е така.Утре ще знам повече,пак ще пиша.
Отивам сега да слагам Зоя да спи.Лека вечер и стискайте палци утре да роди. Praynig Praynig Praynig

# 123
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ронка, честит рожден ден! Нека здравето, щастието и любовта бъдат вечни спътници на животa ти!

ArllinaPraynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 124
  • Варна
arllina, Бог да закриля сестричката ти и нероденото и бебче.дано да роди още утре...ще се моля Praynig Praynig Praynig

# 125
Arllina и да не е утре,не се притеснявай.За бебето сега е важен всеки час даже.  Hug
Да,мисля че ще стане да го кърмиш.3 месеца не е минало мн време.Като за начало ще е достатъчно само с пръсти да стимулираш.И така капчица,2,3.После с помпата.Като за начало мисля че 20мл ще са достатъчни.После бебето ще си суче колкото и когато си поиска и ще те стимулира допълнително.

Господ да е с всички Вас!

# 126
  • Варна
Добро утро!  bouquet
Честит Рожден Ден Ронка! Много здраве, щастие и любов! newsm59
Арлина това, което се случва със сестра ти е ужасно - ще се моля за вас! Надявам се следващия път, в който се включиш да е с добри новини! Praynig Praynig Praynig
Диди  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose!
А сега малко и за нас! Ние се завърнахме от морето - за децата беше супер - забавляваха се страхотно! Тъй като беше адска жега, единственото спасение беше във водата, а те това най-много обичат. Laughing
Аз обаче не успях да се насладя на почивката, защото както ви казах мъжът ми го викнаха да заминава на кораба и в един и същи ден литнахме, но в различни посоки. Да обаче за да ми бъде още по-гадно 2 дни след това мъжът ми го върнаха в България, заради някакви проблеми със смяната и в место последните дни от ваканцият му да сме заедно, той стоя тук сам и един ден след като се върнахме, го изпратихме на ново Sad. Просто още не мога да се начудя на късмета ни Crossing Arms
Ето и малко снимки
http://gargova.multiply.com/photos/album/8/Kemer_-_Antaliya_-Summer_08#
Ети ако идвате към Варна се обади  - ще се постарая да се срещнем!
Весел уикенд на всички!  bouquet

# 127
Арлина милата ти сестра,какво и е не мога и да си представя,дано бебето е добре,и след това всичко мине благополучно,какво казват като се извади тумора ще  може ли да се възстанови,ще може ли да ходи  newsm78,до сега как е търпяла тези болки?Не е ли знаела по рано за него,ужасссс

Ти ще се справиш,щом и те са съгласни Peace Praynig Praynig Praynig

# 128
Арлина, много ми е трудно и незнам какво и как да ти кажа. Буца ми заседна в гърлото. Само мога да предполагам как се чувствате всички и най-вече сестра ти. Силно се надявам, вярвам и стискам палци всичко със сестричката ти и бебето да е наред. Praynig Praynig Praynig Днес ще отида на църква и ще запаля свещичка за тяхно здраве.
А ти ще се справиш с кърменето! Цеди по малко на ръка или направо с помпа. Като дойде бебето всичко ще тръгне от самосебе си. Вярно, че не е твоето бебе, но когато го чувстваш като твое майчиния инстринкт и рефлекса на потичане ще дойде.
Много силно ви прегръщам. Hug Прати не сестра ти нашата положителна енергия, хубаво е да знае, че много хора се молят за нея! Hug
Ще чакаме да се включиш с добри новини.

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 12:00 от Ронка

# 129
  • София
Здравейте и от мен.Благодаря за съболезнованията.Дю-благодаря за загрижеността,но за мен е по-добре като не споделям,няма да ми стигнат думите за мъката,която изживявам.Предпочитам да говоря за други работи да се разсейвам,че понякога си мисля,че тъгата ще ме погълне изцяло,а мисля,че това не е добре нито за Влади,нито за семейството ми.
Това,което ме накара да пиша днес е трагедията със семейството на Арлина-бях потресена!Много ти съчувствам!Сестра ми  е най-близкия ми човек и най-добра приятелка и ако нещо се случи с нея сигурно ще полудея!Дано наистина лекарите побързат да извадят бебенцето,за да се погрижат за сестричката ти.А за нейната операция какво казаха?Какви са рисковете,колко време след това е възстановяването?Боже,моля се всичко да мине благополучно,че с течение на времето разбрах,че семейството наистина е най-важното нещо в живота.
Нито кариерата,нито парите и скъпите вещи.Важното е близките ни да са живи и здрави.
И аз днес ще запаля свещичка за сестра ти и бебчо/или бебка.Чакаме новини.

# 130
Здарвейте сега се прибрахме от Карлово без децата.
Много рожденнички е имало тези дни да сте много здрави и щастливи и както казва една моя колежка да ви слушата мъжете. Wink
arllinaаз вярвам ,че всичко ще бъде наред трябва силно и вие да повярвате Hug Hug Hug Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
didito моите съболезнования мила  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 15:36 от isi_kam

# 131
Включвам се набързо, не съм чела много назад.

Арлина, стискам палци за сестричкта ти, дано всичко се подреди благополучно.! Много мъчно ми стана, това е ужасно, за пореден път се убеждавам че да сме здрави  е най-важно пари се печелят.

Диди, съболезнования  Sad

# 132
Дидито,  Hug

Арлина, и аз стискам палци на сестричката ти. Сигурна съм, че всичко ще мине по най-добрия начин!

# 133
  • Варна
Влизам през час за да видя ,дали няма новини от Арлина.Дано всичко да е наред Praynig Praynig Praynig

Иси ,Честито бебче на кумицата ти.Да им е живо и здраво и дано да е късметлийче,родено е на тази хубава дата.  bouquet  bouquet  bouquet

# 134
Диди, приеми и моите съболезнования.

Иси, честито бебе. Живо и здраво да е.

И аз влизам с надеждата да видя дали има новини от Арлина. Дано всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт