На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 112
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
Nanny,честита ти бременност и живот и здарве малко и здраво бебче на пролет Praynig
На мен също ми е направило впечатление като съм била зад граница,че чужденците изобщо не се впрягат за нищо.Направо като овце бездушни.Струва ми се,че по-скоро е защото истовят децата си да правят ,каквото си поискат и съответно нямат повод за ядове.
Бета,на Камчия е по-голям отврат и от Варна.Мръсотия до шия и комариииии...Отидете на Балчик или на Яйлата до Каварна.Настина си струва.
Анет,напълно те разбриам и затова/без да звуча като лоша майка/но съм решила да водя Алекс отделно на почивка и отделно ние сами да си ходим,защото с деца на тази възраст е просто АД #Crazy

# 271
Лееееле, писах писах и го изтрих!!!!! Е не, не мога пак. Само набързо:

Нани, честито, страхотна новина. Радвам се много за вас. Поздравления!

Роненеце, това с памперса го минахме. Месец след като се научи, около р.д.-то и беше, заочна да се напикава и нааква по няколко пъти на ден. Колко гащи изхвърлих, не е истина..

Бебешкия пубертет го караме с пълна сила, но зарязах диването на бабите вече месец и да се оправят те.

Ели честито студентство и да не ни забравиш!

А какъв е този Додсън? Светнете невежата newsm78

# 272
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 wavey
Ети, Ameriе, добре завърнали се!Аmerie, успех на новата работа!

За нас какво да ви кажа...добре сме. Оплаквам се само от жегите! Много ме мъчат. На Вяра обаче явно хич не й пука  Laughing. Много обича да се гоним, става вир вода от тичане, обаче не се спира. Все още чакаме резултат за класирането за яслата. Много се надявам да я приемат, че и майка ми иска да се връща на работа.
Иначе за Прага тръгваме на 19.08. и на 22.08. се връщаме. Нямам търпение – голяма тръпка ми е този град – минавала съм транзит от там преди 14 години, обаче споменът за него е незабравим  newsm10!

Моя мъж сега си е наумил да води Вяра на море за 2-3 дни, като вземе и тъща си /сиреч-майка ми  Mr. Green/, но аз седя и се мая това дете какво ще яде там  newsm78. Я да питам какво давате за ядене на дечковците, когато сте на море или друг вид почивка, където възможностите за самостоятелно приготвяне на храна са ограничени? Давайте идеи!

Това са новостите около нас. Рядко имам време да пиша, но ви чета редовно. Мило ми е да знам какво се случва и с вас. В натовареното ни ежедневие, вечерите пред РС-то са ми отмората, особено когато всичките ми близки приятели са някъде далеч по света. И в тази връзка - най-добрата ми приятелка ми съобщи, че ще се завърне в БГ за 2 месеца. И съм безкрайно щастлива от този факт  newsm44. Ронка, как да не каже човек, че няма случайни неща в този живот – тя се казва Вероника и живее във Франция / аз май съм споменавала/.

Сега ви оставям! Лека и спокойна нощ на всички!

# 273
Pepi,ние много пътуваме и почти без изключение Алекс винаги спира направо да яде ooooh!Просто се побърквам и това е още един аргумент вече да не го водим никъде с нас,докато не порасне.Не знам,може би е от смяна на обстановката,но наситина каквото и да му предлагам,нищо не близва.

# 274
  • София
Тиция, това май са повече туристически места, ако сме без Яна, да отидем, ама като сме с нея, всичко се прави за малкото диване и се върти около нея Confused.

Пепи, ние си ядем по ресторанти и кръчми - супички, манджи, тортички, каквото пожелае. Тя нали спря да се обрива, преди се обриваше от страшно много неща и аз много се притеснявах, но вече е ОК, дали от възстановеното цокане - не знам. Тука сме all inclusive и да ти кажа, ми се струва, че яде повече, отколкото у нас, прояде и нови неща. Днес например на закуска яде кроасан със сирене, пържена филийка със сладко, после реши да яде краставици, между закуската и обяда си поиска сама банани и ябълки (които не близва иначе освен на сок), на обяд - супа, пилешко шишче, варени зеленчуци - карфиол, царевица, зелен боб - пак не е яла такива досега, на вечеря - свинско каре и й дадох сама да си яде тортата. Накрая си дояде със солети  Shocked.
Не че яде по много, но от всичко по малко. И аз така уж по малко си взимам и за два дена сигурно качих 3 кила, тия all inclusive са голяма разсипия и освинване  Confused.

Друго ново е, че се научи да пие сама от пластмасова чаша. Аз и преди съм забелязвала, че като идем на ново място и изведнъж сякаш пораства, научава да прави нови неща.
Одеве пък намери едно пиано в лоби бара, и половин час "свири" и пя, много й хареса, май ще купуваме пиано скоро.
С плажуването не сме много напреднали - днес стоеше на брега и се кефеше, ако я пръскаш с вода, но ако я караш да стъпи във водата, бяга надалече.

Колкото до тръшкането, Яна се тръшка само за две неща - като й спрем компютъра и ако реша да я приспивам, без да цока. За всичко останало е склонна, след като ни изслуша обясненията, да приеме някакъв компромисен вариант. Приема уговорки и общо взето се споразумяваме. Обаче това цоканееее, нищо не може да го замени, ако й кажа ела да цокаш, всичко ще зареже и ще дойде веднага. Аз само при приспиване й давам и за събуждане сутрин, но е пристрастена просто. И най-големтие й проблясъци са в тая връзка. Веднъж беше решила, че е Червеното пиле (това е от едно филмче) и аз й викам "Ама те пилетата не цокат, маме", а тя "Това пиле пециално цока"  Joy. Друг път ми вика, че щяла да цока "два пъти-два пъти", после размисли и вика "мнооого два пъти"  Joy.

На мен пък ми вгадиха почивката  Sad. Продали са ни фирмата на нови собственици и уж всички остават при старите условия, ама обещанието е за първите 6 месеца. После я камилата...... Аз имах планове да си ползвам натрупаните отпуски, да правиме второ и да застъпвам майчинствата... Ама кой знае новите собственици дали изобщо ще ме вземат, като се върна, за отпуските изобщо не се надявам да ми ги признаят  Confused. Аз всъщност изобщо не исках да се връщам и не съм правила сметки кой ще гледа Яна, след като ми минат 6-те месеца неплатен отпуск. За ясла не сме кандидатствали, а и не исках да я пускам, мислех направо на градина, а сегаааа  Thinking Confused

# 275
Как ще ви забравя какво говорите,няма отърване от мен!

Вчера какъв ден  ooooh! ooooh! ooooh! сутринта се топяхме в басейна на хотела,на обяд пътувахме към Пловдив,в жегите,като пристигнахме оставихме Юл и по задачи аз да се запиша,майка се обади че кучето умира,хайде до Хисар,взехме го там доктора е направил каквото може,тук веднага го заведохме в най добрата клиника,едвам го съживиха,търсихме куче да му прелеем кръв,и до 12 вечерта сме му държали лапата да му прелеем банката,вече живна,и е в къщи,сега е натерасата Юл седи на прозореца и се радва и му маха,сега я втасах и с куче ама кво да си го правим като си го обичкаме Wink

# 276
  • Варна
Ели забравих да ти честитя студенството  smile3529 - ти сега да не вземеш да приучиш  hahaha! Моя мъж до миналата година мине, не мине време - курсове, изпити........ Изучихме го най-накрая.
Ние утре ще бъдем с големия син в София - имаме работа по обяд и след това сме свободни.  Ще пътуваме обратно вечерта. Смятам да го водя на кино, но Ивка ако Рени е още в София и имате време и желания може да се видим мога да ви звънна. Това се отнася и за другите мами - ако някой има желание може да ми прати телефона си на ЛС.
Когато бяха малки децата лесно беше с храната - мъкнех пюрета и мляко. Сега пак е лесно, защото могат всичко да ядат, но те са злояди и на почивки на правят изключение. Аз обаче хич не им се тревожа - примерила съм се!
Нан а защо ставаш посред нощта да я изпишваш. Тодор също се пробужда, но иска да пие сок или вода, но не пиша. Стиска цяла нощт. И на мен ми е много странно, защото батко му близо половин година след като махнах дневния памперс продължаваше да се напикава през нощта. В чудо се бях видяла.
Бета според мен ако си изпълниш плановете така както си ги намислила - нищо не може да ти направят от фирмата. По закон имаш право на 3 година неплатено майчинство и ако забременееш през това време директно си излизаш в майчинство. Когато забременях с големия син 2-3 месеца след като се роди идваха да ме викат от старата фирма няколко пъти и ми поставяха условие, че ако не се върна едва ли не няма после да ме вземат. Да а ма не - закона защитава майките. Та в този ред на мисли какво правиш по това време на компа - я бягай бързо  luvbed  Wink

# 277
Бета разбирам те за освинването ние бяхме само със закуска в хотела но така ядохме ,че преяждахме,представям си олл инклузив сигурно ще повръщам

# 278
Здравейте, мамита!
Много мерси за пожеланията! Hug Hug Hug
Жоржи, предадох поздравите на таткото.  HugТой още смила информацията и като види навън малко бебе да реве, направо го свива корема. Laughing
Дидито, ти остави, че правих планове за работа, ами онзи ден директорката на градината отново ми звъня, да ми каже, че много съм й допаднала и че ако имам желание догодина за работа, да й звънна.
А на таткото съобщих с SMS, понеже не беше с нас и си беше изключил телефона рано сутринта,а аз нямах търпение. Та му написах, че Жоро е виновен, та той изпуснал телефона като прочел.... ooooh!
Иначе терминът е на 18 април и ще се съберем живот и здраве два овена и два лъва. Rolling Eyes
Ели, честито ти студентство! Peace Милото ви кученце, хубаво е, че се е оправило! Praynig
Де_си, да ви е живо и здраво християнчето! Hug

Не ми дава да пиша, решил е, че трябва да се качи на бюрото. ooooh! Утре ще стягам багаж за Рила и между другото ще ни спрат нета, та ако не се включа...ще ви видя чак след 10- ина дни.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 279
  • somewhere over the rainbow
Ехооо Hug

Анет, ами какво да я правя като ме буди за пиш Confused Тя и сама се оправя, но като е сънена я свали гащите, я не...и после двойна работа си отварям. А и гърнето трябва да се изчиства /не е една беля/ и айде, отиде ни съня на всички Crossing Arms

Пепи, Дая яде каквото и ние /често суха храна/ и на почивките пак така. Тя по принцип яде малко и без никакъв режим.

А чужденците - верно е спокойни са, но за сметка на липса на елементарно възпитание и пълна ограниченост. Нали ги видях по морето - с малки изключения са много заблудени, като овце.
Има и умни и възпитани, разбира се, но на глава от населението те са много по-малко от българите. Това са личните ми впечатления.

# 280
Здравейте момичета! Hug HugНие се завърнахме,но отново за малко.Снощи пристигнахме от София и утре отново тръгваме.Миналата събота се върнахме за 1 вечер да си вземем детето и пак пътувахме за София.Решихме,че може да си поживеем 3-мата за малко там,ама сме пълен провал,седяхме 4 дни и се прибрахме.Таткото ни не може да се справи сам с гледането и работата,направо абсурдна ситуация.За сега решихме да ходим уикендите, аз да гледам сестра ми,докато едната баба гледа Зоя.Другата баба пък се редува със свекито да гледат бебето-СОНЯ. WinkСоня я изписаха в понеделник и сега я гледат двете баби.Утре преди да заминем ще отидем за мако да я видим и да я снимаме,за да я види сестра ми.Милата сега много повече и е мъчно за бебето,защото преди да замине и я дадоха в родилното да я погушка,а тя милата така плака през цялото време. Confused
Иначе какво да ви кажа.Все още няма чувствителност на краката.Парализата е от кръста надолу.Казват че има надежди,ние се надяваме и вярваме.Тези дни ще излязат резултатите от операцията и за това, какъв точно е тумора.Сега ще търсим гръден хирург за другата оперция,че в тази болница нямат.Тя ще е много сложна,тумора е засегнал ребрата,белите дробове и някакви артерии от сърцето,които са най-притеснителни.Бил много голям,към 10-12 см. Confused
Иначе тази операция мина добре,утре ще и махат конците.От 2 дни излизат на инвалидна количка навън,на въздух.
Тя се държи,но на моменти направо рухва психически. SadНай-унизително и е ,че се налага да се грижим за нея като за мако бебе. Cry
Ние ще седим до неделя,като се върна ще пиша пак как е.Благодаря на всички ви за загрижеността,много сте мили. Hug Hug Hug
Нани:честита бременност. HugТова е най-хубавото,което може да ти се случи.Нека да мине леко и безпроблемно и да знаеш,че леко ти завиждам,ама благородно. Hug

Ели:честито и на теб.Студенските годинки наистина са най-хубави. Hug
Изчетох ви,ама нищо не ми остна в главта,вече немога за нищо да мисля.
Отивам да си лягам,че утре отново път ме чака и спане по болници.
Лека нощ!

# 281
Забравих да ви кажа,че Зоя има ужасен запек отново.Не беше акала от 5 дни.Днес успя да се изака,плакахме и тримата,кошмар някакъв си беше.Скоро няма да откажем памперсите.Реших да сменя хомеопата.Бях ви споменала,че я записах при Хаджиева.Доста се разочаровах от нея обаче.Първия път когато ми трябваше и и звънях не си вдигна веднага телефона,обади ми се след 2-3 часа и  то ме набра и затвори,аз да и звънна,което ми се стори доста грозно. SadАми ако детето ми имаше 39 градуса тогава и аз съм в паника каво да го правя?Свекърва ми и звъня преди 5-6 дни цял ден,когато Зоя пак не акаше,за съвет просто,какво да я правим,ама жената е решила явно цял ден да не си вдига телефона.Е тогава побеснях!Ами че тя педито ми си вдига GSM-ма по всяко време бре!
На всичкото отгоре на първото интервю ни претупа за 15-20 минутки,че правеше ремонт на новия си кабинет,заета беше жената просто.Знам,че доста от вас ходят при нея и са доволни,но явно тя не е нашия хомеопат.Записах Зоя при такава в Добрич.Днес бяхме на итервю,което си протече час,както си му е реда.Жената я остави да и овършее кабинета да си играе с играчки и да си покаже и всички магарии. WinkВзе ни дори доста по-малко пари и нямаше предложения за разни варианти за месечни абонаменти. Confused
Дано да е тя нашия хомеопат,харесах я.Най-ме впечатли това,че работи само с деца.Дано лечението и даима ефект,че голяма мъка ни е това акане и това скубане и ядене на косми. Sad
Жорджи:много се радвам за татко ти. Hug Hug Hug
Изчезвам.

# 282
Арлина  Hug Радвам се, че се включи с новини! Дано намерите най-добрите доктори и скоро сестричката ти да е преживяла всичко това!!!  Praynig Praynig Praynig
Да е жива и здрава малката Соня! Много хубаво има.

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 10:09 от Дю

# 283
  • София
Arlina  Praynig Praynig Praynig много мъка прежива сестричката ти, дано оттук насетне всичко да е само хубаво  Hug

# 284
Никой няма. Пуснах нова тема. Моля заповядайте! Дано я напълним само с добри новини!

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт