На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 114
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Сузи, знам, че се свиква. Винаги съм твърдяла, че всичко е въпрос на нагласа. Явно ми идва в повече, че мъжо го няма вече 2-ра седмица. Днес пак замина командировка до края на седмицата. Sad Ще ми трябва повечко време да се наглася според обстоятелствата, че съм сама. Wink

Доколкото разбрах втората операция ще е 20 дни след първата.

# 241
# 242
  • Варна
 Hug
Влизам набързо за да се похваля.Тати го изписаха днес newsm44 newsm44 newsm44.след тежка сърдечна операция и 26 дена в болницата,най-после си е у дома.
Искам да Благодаря на др.Панайотов и екипа му, които го върнаха от онзи свят.и всички лекари и сестри които се грижиха за него.Господ здраве да им дава  newsm17 smile3525 newsm51  newsm20 newsm20 newsm20

# 243
Жоржи, много се радваааааааааааам за татко ти!!!
Дано и Арлина се впише скоро с хубави новини!  Praynig

# 244
Добра вечер!
Ние се върнахме от село, но малкият цял ден не ме остави да попиша, успях обаче да ви изчета.
Арлинка, силна прегръдка и от мен! Честито ви бебче! Да расте живо и здраво в прегръдките на мама! Hug Praynig Praynig Praynig Пиши как сте?
Жоржи, браво на баща ти, да ви е жив и здрав! Hug
Ивка Hug

При нас има много ново ...   preggo, Данката ще става батко.  Party

# 245
Много се радвам за хубавите новини при Nanny . Леко бременеене и още по-леко раждане ти пожелавам.

# 246
Хей Петя, много се радвам за вас.  bouquet Желая ти лека бременност, живо, здраво и най-сладкото бебе на финала!  ylinfant

Джорджи, радвам се за татко ти. Hug

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 23:53 от Ронка

# 247
  • Варна
Ронка,съжалявам че грешно съм разбрала.От цялото си сърце се надявам,Арлина да се включи с обнадеждаващи новини.  Praynig
Жоржи ,радвам се на добрите новини.
Nanny,страхотна новина.Какво по-хубаво от това да чакаш бебенце.Лека и спокойна бременност ти желая. Heart Eyes Hug

# 248
Нани, страхотна новина!!! Лека и спокойна бременност!

# 249
  • София
Днес само добри новини чета, дай боже всекиму  Praynig
Nanny,  Hug лека бременност и здравичко бебенце. Кога е термина?
Jorjito, радвам се за добрата новина за татко ти  Hug

"Бичай ме много, сънце мое"- така моят син изразява любовта си към мен  Heart Eyes

# 250
Нанни, честито и от мен! Лека бременност ти желая и здраво бебче. Жоржи, много се радвам и за теб, че баща ти са го изписали от болницата. Дано и при АРлина нещата се оправят. На Богородица ходих на църква и запалих свещичка за сестричката и. Дано скоро да гушка бебчето си. Ева от понеделник е при майка. Ще се гледат 2 седмици. На мен ми е мъчно, въпреки че вечер ходя да я виждам. Много ми е празна къщата без нея.

# 251
  • Варна
Наннииииииииии страхотна новина smile3521-Желая ти безпроблемна бременност.  bouquet
Вчера,ако щеш ми вярвай си мислех за вас.Поздрави тати Кредор от мен,много се радвам за вас smile3501

Благодаря на всички за милите думи smile3525

Дано и Арлина скоро да влезе с добри новини newsm17

Димитър се розсополиви Tired,ходихме при Хомеопатичката и му взех малко коластра да му окрепне организъма,преди да тръгне на ясла Peace

# 252
  • София
Ееее,Нанни-страхотна новина!Честито-леко бременност и здраво бебче ви желая.Наистина се оказва вярна максимата,че живота е това,което се случва,докато кроиш планове за бъдещето.Колко се чудеше дали да се връщаш на работа,дали да останеш,а ето на-бебчето на път.Как разбрахте,как каза на тати?Разкажи подробности! Simple Smile
Жоржи-и аз се радвам за татко ти-дано по-бързо се възстанови. PraynigЦелувки на малкия и дано не се разболее.
Ивка-много гальовен малкия-Влади най-много да ми забие един шамар с широка,щастлива усмивка.Е,рядко се случва и да ме целуне по ръката.Абе не си пада по ласките много-много.
Онзи ден се бунтуваше в колата,че не искаше да го обличам,беше седнал на предната седалка и така подскочи,че си удари главата в предното стъкло и го счупи! #CrazyТака се уплашихме,трескаво затърсих дали не си е порязал главата,цицина,червенина-НИщО братче-дървена главица!Нито плака,нито нищо.Днес татко му ходи до застрахователите и се чуди какво да каже. Simple SmileВчера Влади се събужда с кървясало,подуто око и веднага се сещаме за удара по стъклото и беж до спешното-оказа се,че е конюктивит-сега се мажем с гел.Но адски се стресирахме.Такива работи-с Влади няма скука.

# 253
Ивка, голям сладур е Цецко. Направо се размазах като прочетох какво ти е казал, сигурно ще полудея от щастие като чуя тези думи от Ема. Дано всичко при теб се нареди и скоро ни лъха оптимизъм от постовете ти. Hug

Диди, голяма беля е Влади. Да го нацелуваш от нас с Ема. Heart Eyes

Какво да ви пиша за нас... newsm78 Няма нищо ново, Ема е във вихъра си, аз съм пред издаването на жълта книжка и ей такива интересни нещица.  Mr. Green
Кажете как се справяте с тръшкането и като цяло с бебешкия пубертет.
Ема от 3 дни не иска да сяда на гърне, преди нямаше никакви проблеми и изведнъж отказа, пикае и дриска навсякъде като кученце. А да седне на гърнето трябват мноооого уговорки или подкупване от моя страна което не води до нищо хубаво.

# 254
Привет, сладурки  Hug
Минавам да се разпиша, че съвсем се изгубих  Mr. Green
Арлина  Praynig
Нанни, супер новина, лека и безпроблемнна бременност  Hug
Засякохме се с Ети, на моренцето и децата яко си пощуряха  Laughing
Почвам официално работа на 01.09. и се притеснявам, но съм твърдо решена да успея  ooooh!
Децата са добре, ще си ги прибираме в края на месеца. Бързичко мина лятото и пак влизам в джаза  Mr. Green
Тези дни, ще се опитам да кача малко фотки, ако ви е домъчняло за нас  Wink
Не съм забравила никого, просто така ми се извъртяха нещата  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт